Şimdi Ara

hepsiburada .com rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21724318 nolu siparişimi 01/07/2011 tarihinde aldıgım
    Philips 22'' Hd Ready Led Televizyon 22PFL3405/12 marka model olan cihazımı 27/09/2012 tarihinde tüketici haklarından gelen mahkeme kararı ile ürünün bedelinin tarafıma ödenmesi kararı alınmasına rağmen bu saatten sonra hepsiburada. com da ürünün odemesi ile ilgili herangi bir ödeme veahut muhatap bile bulamam dogrultusunda icra yoluyla paramı gerş almak için gerekli işlemlerin başlatıldıgını herkesşn bşlmesini isterim. bu siteden kimse bir şey almasın bu davranıslarıyla hukuku bile hiçe sayarak zaten guvensizlikleri yetmiyomus gibi Türkiye hukukuyla bile dalga gecmeyi göze alan bir şirket durumuna düştüklerini sizlerin anlamanızı istiyorum. umarım iflas ederler

konuyu nereye açıcagımı bilemedim herkesin bilmesini istediğim icin yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: renaccan

21724318 nolu siparişimi 01/07/2011 tarihinde aldıgım
    Philips 22'' Hd Ready Led Televizyon 22PFL3405/12 marka model olan cihazımı 27/09/2012 tarihinde tüketici haklarından gelen mahkeme kararı ile ürünün bedelinin tarafıma ödenmesi kararı alınmasına rağmen bu saatten sonra hepsiburada. com da ürünün odemesi ile ilgili herangi bir ödeme veahut muhatap bile bulamam dogrultusunda icra yoluyla paramı gerş almak için gerekli işlemlerin başlatıldıgını herkesşn bşlmesini isterim. bu siteden kimse bir şey almasın bu davranıslarıyla hukuku bile hiçe sayarak zaten guvensizlikleri yetmiyomus gibi Türkiye hukukuyla bile dalga gecmeyi göze alan bir şirket durumuna düştüklerini sizlerin anlamanızı istiyorum. umarım iflas ederler

konuyu nereye açıcagımı bilemedim herkesin bilmesini istediğim icin yazıyorum

Saat aldim. Kucuk çikti. Teslim ettim. Hala bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adamlar satarken varlar sadece daha öncede boyle sorunlar yasadım ama bu artık cılkından cıktı kötü reklamlarını heryerde yapıp insanların bilinçlenmesini istiyorum. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar piyasada bir çok güvenilir site var sattıkları ürün sorunlu çıkıyo umursamıyolar bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.