Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM NİYE UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +1klık elektronik itemlerde teknosa medıamrk vatan gibi yerlerden 200-150 daha ucuz

Hepsıburada sadece bi deposu var dukkan kiraları Şube calısanları Şube giderleri gibi dertleri olmadığından bu kadar fark oldugunu dusunuyorum

Sizce neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisvegece -- 25 Ocak 2017; 19:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İthalatçı olduğundan ithal garantisi var türkiye garantisi değil
  • duraku41 kullanıcısına yanıt
    Tr ile ıthatalatcı arası fark sitenin kendisinde var zaten

TR garantilerde de fıyat farkı var teknosa ya gore

• N11 daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ensdgn005

N11 daha ucuz

ve güvenilmez.
  • gittigidiyor en ucuzu sanırım ama zerre kadar güvenilmez bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

N11 daha ucuz

ve güvenilmez.

Hocam bir laptop almak istiyorum. Hepsiburada(satıcı hb değil, hb nin sattığı ürün daha pahalı) n11 ya da gg den? Hangisini tavsiye edersiniz? Gg getten dolayı daha iyi sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lastix.com neden ucuz?
    19 yıl önce açıldı
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    n11 i tavsiye ederim. gg da hem gg nin kendisi hem satıcılar problemli çok nadir iyi satıcı bulmak. iyi satıcı bulunca gg sakatlık çıkarıyor yine olan alıcıya oluyor n11 den şaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

N11 daha ucuz

ve güvenilmez.

Hocam bir laptop almak istiyorum. Hepsiburada(satıcı hb değil, hb nin sattığı ürün daha pahalı) n11 ya da gg den? Hangisini tavsiye edersiniz? Gg getten dolayı daha iyi sanırım

Açıkçası n11'den elektronik alışverişi yapmazdım. Eğer satıcı sorunlu çıkarsa -ki 100 puanda 93 olan satıcının bile sıkıntılı ürün sattığı söylenebiliyor- n11 sizi değil satıcıyı tutuyor. Bu durumda tüketici mahkemesi-il hakem heyeti-tüketici heyeti üçlemesinden birine gideceksiniz ücreti ne kadar olduğuna göre değişiyor. Kimisi seviyor, kimisi sövüyor. N11'e gitme. Bir konum vardı, linkini atıcam editleyip. Orada yorumlara bakıp sen karar ver.

Hepsiburadadan 3 kez telefon sipariş ettik. 3ünde de sıfır sıkıntı vardı. Satıcısı hb değildi. Baya güveniyorum. Tabi buna da laf söyelyen var.

Gittigidiyor ebay tabanlı sanırım. O da baya güvenilir. Tabi buna da laf eden vardır. Güvenilirlik için hb>gg>>>n11 derim ben.
    https://forum.donanimhaber.com/n11-com-uzak-durun-kullanici-yorumlari-burada--73954285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 25 Ocak 2017; 20:53:39 >

Güvenilmez mi? Neresi güvenilmez? Sen N11 den alabilrisn kardeş, 7,24 online destek ve arkasında doğuş grubu var ayrıca satıcı ile de soru cevap şeklinde konuşabilirsin hem de adamlar ürün bana geldi diyene kadar paranı aktarmıyolar. Ama tek tavsiyem yıldızı az olan ürünleri veya hiç yorum yapılmayan ürünleri alma zira ürün beklediğin gibi çıkmazsa N11 güvenilmez diye ağlarsın.

• quote:

Güvenilmez mi? Neresi güvenilmez? Sen N11 den alabilrisn kardeş, 7,24 online destek ve arkasında doğuş grubu var ayrıca satıcı ile de soru cevap şeklinde konuşabilirsin hem de adamlar ürün bana geldi diyene kadar paranı aktarmıyolar. Ama tek tavsiyem yıldızı az olan ürünleri veya hiç yorum yapılmayan ürünleri alma zira ürün beklediğin gibi çıkmazsa N11 güvenilmez diye ağlarsın.

Hocam böyle bir konu açmışlar biraz içim karardı (:

https://forum.donanimhaber.com/n11-com-uzak-durun-kullanici-yorumlari-burada--73954285

Satıcının ile iletişime geç, numarasını al soru sor yorum yapılan ürün al. Eğer bunları yaparsan hiçbir sorun yaşamıyacağına seni temin ederim. Herkes Internet ten alışveriş yapıyorum ve hepsinin 4/4 lük olması mümkün değil aynı şey bırak Hepsiburada gittigidiyoru, Amazon, Ebay gibi büyük şirketlerde bile var. Eğer hiçbir şekilde güvenmiyorsan gidip görüp kendin al, daha da diyecek bir şey bulamadım

• İthal ürün satışı yapan firmaların sermayesi ve stok kapasitesi yüksek olanlar her zaman daha ucuza mal satma imkanına sahip olurlar. HB' de böyle olsa gerek...
  • Çakma ürün satıyorlar da ondan... Özellikle elektronikte çok dikkatli olun, İndirimde diye yedek olarak aldığım Xaomi piston 3 kulaklık sahte çıktı...

• Herkes güvenlik sıralamasını merak etmiş Türkiyede aynen şöyle:

Hepsiburada>N11>Gittigidiyor
  • Her ürün için ucuz diyemeyiz. Aradığınız ürün ve zamana göre ucuz olan site değişir.
  • quote:

Satıcının ile iletişime geç, numarasını al soru sor yorum yapılan ürün al. Eğer bunları yaparsan hiçbir sorun yaşamıyacağına seni temin ederim. Herkes Internet ten alışveriş yapıyorum ve hepsinin 4/4 lük olması mümkün değil aynı şey bırak Hepsiburada gittigidiyoru, Amazon, Ebay gibi büyük şirketlerde bile var. Eğer hiçbir şekilde güvenmiyorsan gidip görüp kendin al, daha da diyecek bir şey bulamadım

Hocam İstediğim laptop mağazalarda satılmıyo sadece internette var o yüzden iyice araştırıp pişman olmak istemiyorum. Daha önce de internetten elektronik alışveriş yapmadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.