Bildirim
Hepsiburada.com günlük kdv indirimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Super fiyatlar ram alcam
http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-black-8gb-2666mhz-ddr4-ram-hx426c15fb-8-p-BD803918
Iyimidir?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Super fiyatlar ram alcam
http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-black-8gb-2666mhz-ddr4-ram-hx426c15fb-8-p-BD803918
Iyimidir?
anakart ve işlemcinin 2666 yı desteklemesi lazım 2400 olsa tmm derdimde tam bilgi sahibi değilim -
-
Asus B350 plus atm gidip para yatircam sen uyumlu diye bakarmisin ryzen icin
quote:
Asus B350 plus atm gidip para yatircam sen uyumlu diye bakarmisin ryzen icin
uyumlu kardeşim 3200 e kadar destekliyor -
Cok saol ben gidim ozaman
quote:
Cok saol ben gidim ozaman
eminmisin daha çok araştır bence daha iyisi vardır -
Tavsiyen nedir senin?
quote:
Tavsiyen nedir senin?
http://www.vatanbilgisayar.com/crucial-16gb-2x8gb-ballistix-sport-ddr4-2400mhz-cl16-1-2v-pc-ram.html
bütçen nedir ? -
Bu tarz indirimler sık sık oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ysnesin
Bu tarz indirimler sık sık oluyor mu?
en son 2ay önce oldu diye hatırlıyorum sıklığı değilde yakalaması sorun 1 günlük oluyor ve hazırlıklı olman lazım aynı zamanda hergün kontrol ediceksin ben şansa denk geldim ikidir kesin bişey söyleyemem -
ryzen 1700 işlemcide üç kağıt yapmışlar. 1530tl ye sattıkları işlemciyi 1700tl ye çıkarmışlar. sonra indirim yapmışlar.
bazı şeylerin fiyatını artırmışlar bazıları sabit kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
ryzen 1700 işlemcide üç kağıt yapmışlar. 1530tl ye sattıkları işlemciyi 1700tl ye çıkarmışlar. sonra indirim yapmışlar.
bazı şeylerin fiyatını artırmışlar bazıları sabit kalmış.
alışkınız biz bunlara rx 480 i götür ekmeksiz
örnek: eksen bilgisayarın dolar kurunu 3.29 sabitledik deyip dolar kuru arttıkça liste fiyatlarını artırması benim gibi ölücüler pardon tüketiciler yemez -
İndirimlere zaten yetişemiyorum,ama almayı düşündüğüm bir sistem var, Vatanda topladım, mesela vatan da monitör 100 tl daha pahalı, ryzen işlemci en ucuz vatan da. Herkes Vatan fena kazık diyor, peki sizce sistemi nerden almalıyım?
not: Tüm parçaları aynı yerden almak istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ysnesin
İndirimlere zaten yetişemiyorum,ama almayı düşündüğüm bir sistem var, Vatanda topladım, mesela vatan da monitör 100 tl daha pahalı, ryzen işlemci en ucuz vatan da. Herkes Vatan fena kazık diyor, peki sizce sistemi nerden almalıyım?
not: Tüm parçaları aynı yerden almak istiyorum.
vatanda ramler ucuz bildiğim kadarıyla piyasadaki en ucuz ramler nerdeyse monitor hakkında bilgim yok fakat totalde kar etmek istiyorsanız
nanakatalog veya eksen tercih ederbilirsiniz duruma göre
istediğiniz sistemleri buradalarda deneyin
sinerji ve ebrar pc da idealı bu konuda buralarda sistemlerinizi sepette toplayıp bir karşılaştırma yapabilirsiniz -
Teşekkürler. -
1080 alacaktım yetişemedim :( -
quote:
Orijinalden alıntı: HimoteK
1080 alacaktım yetişemedim :(
http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1080-armor-8gb-oc-256bit-gddr5x-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1080-armor-8g-oc-p-HBV0000007S3F?magaza=Hepsiburada
nereye yetişemedin ? 1 saat kaldı
-
sepete atınca vermiyor :)
Benzer içerikler
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- mini itx kasa
- rx 7600 alınır mı
- işlemci önerisi
- dled nedir
- rx 8800 xt
- cpu nedir
- exynos 2400
- vsync nedir
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X