ben oyun maçlı almak istiyorum sizce bu beni idare eder mi ? fiyatı uygun gibi ama bilmiyorum hem günlük kullanımda hemde oyun için düşünüyorum.ama genelde emülatör oyunları tercih ediyorum sizce bu bilgisayar bana yeterli mi fiyat performans açısından yorumlarsanız sevinirim.
1.209,80 TL kargo ve kurulum içinde. 982 ona verip emülatör oynayacağına bunu al normal oyunları oyna. arada 200 lira fark var. hazır pc hiçbir zaman önerilmez.
1.209,80 TL kargo ve kurulum içinde. 982 ona verip emülatör oynayacağına bunu al normal oyunları oyna. arada 200 lira fark var. hazır pc hiçbir zaman önerilmez.
bu fiyata bu bilgisayar nerede birde anakart dandik gibi geldi bana inşallah yanılıyorumdur.ama sistem özellikleri güzel tabiki fiyatına göre
bu fiyata bu bilgisayar nerede birde anakart dandik gibi geldi bana inşallah yanılıyorumdur.ama sistem özellikleri güzel tabiki fiyatına göre
anakart için olağan üstü diyemem. ama en az senin pcdeki kadar işini görür. merak etme. teknobiyotik.
Anakarta 20$daha koyup msi ın indirimdeki anakartını alabilirsin teknobiyotikden