Şimdi Ara

hepsiburada.com dan sipariş verdim, kötümü yapmışım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa fanı ve led şerit siparişi verdim.Ne kadar sürede kargoya verirler acaba ?

Yıllardır hepsiburada.com dan alışveriş yaparım ufak tefek sorunlarım dışında pek sorun yaşamadım ama bu aralar herkes çok kötü olduğunu söylüyor.Şansımı denemek istedim, bakalım ne kadar sürede elime ulaşacak.

• Hayır.Hızlı gönderi olmamasına rağmen 2 günde geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Hayır.Hızlı gönderi olmamasına rağmen 2 günde geldi.

oo süpermiş, ne zaman sipariş vermiştiniz ?
  • Kapı barı sipariş ettim sabah. Daha önceden de el yayı sipariş etmiştim 3 gün sonra gelmişti. Daha önceden arkadaşım çok siparişler verdi hepsi geldi. Test için 30 kuruşluk birşey almıştı o bile 2 gün sonra geldi.
  • hızlıali.com da iyidir
  • Bende dumbell aldım 5-6 gün içinde geldi.
  • Açıkcası bende test etmek için hepsiburda.comdan aldım.Son zamanlarda alışverişim olmadı hb den merak ettim ne durumdalar diye.
    Hepsiburada bazı kullanıcılarına siparişleri geç gönderdikeri için özür mahiyetinde lokum falanda yollamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 25 Ağustos 2011; 20:29:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Açıkcası bende test etmek için hepsiburda.comdan aldım.Son zamanlarda alışverişim olmadı hb den merak ettim ne durumdalar diye.
    Hepsiburada bazı kullanıcılarına siparişleri geç gönderdikeri için özür mahiyetinde lokum falanda yollamışlar

Bu mesajından anlaşıldığı gibi aldığım şeyler gelsin, gelmezse lokumlar gelsin düşüncesi çıkıyor çakal seni

• quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Açıkcası bende test etmek için hepsiburda.comdan aldım.Son zamanlarda alışverişim olmadı hb den merak ettim ne durumdalar diye.

Bu mesajından anlaşıldığı gibi aldığım şeyler gelsin, gelmezse lokumlar gelsin düşüncesi çıkıyor çakal seni

Aklıma böyle bir şey gelmemişti. Sadece acelem olmadığı için buradan sipariş verdim. Ama dediğiniz gibi uzun süre gelmezse de lokumları yerim en azından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.