Bildirim
hepsiburada.com dan sipariş verdim, kötümü yapmışım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır.Hızlı gönderi olmamasına rağmen 2 günde geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
Hayır.Hızlı gönderi olmamasına rağmen 2 günde geldi.
oo süpermiş, ne zaman sipariş vermiştiniz ?
-
Kapı barı sipariş ettim sabah. Daha önceden de el yayı sipariş etmiştim 3 gün sonra gelmişti. Daha önceden arkadaşım çok siparişler verdi hepsi geldi. Test için 30 kuruşluk birşey almıştı o bile 2 gün sonra geldi. -
hızlıali.com da iyidir -
Bende dumbell aldım 5-6 gün içinde geldi. -
Açıkcası bende test etmek için hepsiburda.comdan aldım.Son zamanlarda alışverişim olmadı hb den merak ettim ne durumdalar diye.
Hepsiburada bazı kullanıcılarına siparişleri geç gönderdikeri için özür mahiyetinde lokum falanda yollamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 25 Ağustos 2011; 20:29:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
Açıkcası bende test etmek için hepsiburda.comdan aldım.Son zamanlarda alışverişim olmadı hb den merak ettim ne durumdalar diye.
Hepsiburada bazı kullanıcılarına siparişleri geç gönderdikeri için özür mahiyetinde lokum falanda yollamışlar
Bu mesajından anlaşıldığı gibi aldığım şeyler gelsin, gelmezse lokumlar gelsin düşüncesi çıkıyor çakal seni
-
quote:
Orijinalden alıntı: qolpaa
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
Bu mesajından anlaşıldığı gibi aldığım şeyler gelsin, gelmezse lokumlar gelsin düşüncesi çıkıyor çakal seni
Aklıma böyle bir şey gelmemişti. Sadece acelem olmadığı için buradan sipariş verdim. Ama dediğiniz gibi uzun süre gelmezse de lokumları yerim en azından
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X