Selam Arkadaşlar. 09.06.2011 tarihinde vermiş olduğum sipariş 20.06.2011 tarihinde hala Üretici firmadan bekleniyor. Daha kaç gün bekleyeceğim bunu. Ay başında sipariş verdim ay sonunda tatile çıkacağım diye. Hepsiburada.com dan alışveriş yapan arkadaşlar Üretici firmadan bekleniyor yazısını en fazla kaç gün gördünüz?
3 gün gördüm.telefonla ara.azarla gerekirse.hiç memnun kalmadım bu alışverişten vs bişeyler söyle.e maillerle sıkıştır.o zaman daha çabuk oluyor.
Benim sipariş de 1 haftadır teslimata hazır.
Daha geçen hafta harddisk aldım. Gece 23.00'da sipariş verdim, aynı günün sabahında kargoya verildi..
Sipariş ettiğiniz ürün ney acaba böyle fazla populer olmayan şeyler 1 ayda felan geliyor ben mesela arabaya pedal seti sipariş ettim 15 günde geldi şans işi sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: ZurnaBey
3 gün gördüm.telefonla ara.azarla gerekirse.hiç memnun kalmadım bu alışverişten vs bişeyler söyle.e maillerle sıkıştır.o zaman daha çabuk oluyor.
açan olursa telefonu azarlar.
Bazen çok hızlılar bazen ise böyle çok yavaş
Hepsiburadanında suçu değil bu pek üretici firmadanda kaynaklı oalbilir ama sıkıştırın onları başka çare yok
Evet hepsiburada.com un suçu değil farkındayım ellerinde olanları yolluyorlar. Ama üretici firmadan bekleniyor durumunda üretici firmadan kaç gün daha beklenecek. Bu beklemenin sınırı varmı 1 ay mı 2 aymı ne kadar daha bekleyeceğim yasal bir sınırı varmı diye attığım mesajlarda süre vermekten kaçınıyorlar. Bunun için sizlere sorayım dedim. Kaç gün sürüyor en fazla diye. Bu arada aldığım ürün nintendo 3ds.
Hala bu siteden alışveriş yapanlar mı var. Bir adada ben ve hepsiburada.com kalsak yine oradan alışveriş etmem..
Her yerde 130-140TL olan ürün 99TL olunca, insan alıyor. Üstüne bir de 12 saat içinde kargoya verilince, kafada soru işareti kalmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
Her yerde 130-140TL olan ürün 99TL olunca, insan alıyor. Üstüne bir de 12 saat içinde kargoya verilince, kafada soru işareti kalmıyor.
Ben hiç hepsiburada.com'da ucuza satılan bir ürün görmedim. Bir örnek verir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
Ben hiç hepsiburada.com'da ucuza satılan bir ürün görmedim. Bir örnek verir misin?
Bir puzzle almıştım. Bir haftadır tedarik sürecinde diyordu. bir hafta sonunda iptal ettim. cuma günü de para iademi gerçekleştirdiler. mail atmıştım biraz iğneleyici. hepsiburada'dan ilk alışverişim olacaktı. son oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
Ben 2 hafta fitar ile amfi neredeyse 1 ayda albüm bekledim
hah işte saol 1 ay bekledin demekki peki bundan fazla bekleyen yok dimi 1 ayda geliyor. Not bu arada sorun onların göndermemesi veya fiat değil 3 4 şey birden sipariş ettim hepsini yolladılar biri kaldı onlarda temin edememişlerdin büyük ihtimal ama benim ısrarla sorup hiçkimseden yanıt alamadığım mesele şu bu bekletme süresinin yasal bir sınırı varmı 2 ay 1 yıl gibi
quote:
Orijinalden alıntı: JustNow
quote:
Orijinalden alıntı: ZurnaBey
açan olursa telefonu azarlar.
açan olmuyor. bugün 11. günde müşteri hizmetleri sorumada cevap vermiyor siparişten vazgeçme linkleride çıkmıyor sanırım kısmi teslimat yaptıkları için. vazgeçsem kredi kartına geri taksitle ödeyecekler bende o taksitleri geri ödeyene kadar başka birşey alamayacağım çünkü limitim o kadar. Çok güzel hepsiburada ne kadar çabuk gönderenlerde oldu ise benim için bitti galiba. sikayetvar a yazzsam sorun çözülür mü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme