Şimdi Ara

Hepsiburada Aras Kargo Fiyaskosu Ne Yapmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok çok yakın bir dostum bundan 1 hafta evvel hepsıburadadan kredı kartını kullanarak tıpkı daha evvelde bırcok kez yaptıgı gıbı ınternetten alısveriş yaptı. ama gelın gorunkı 1 gun sonra kargoya verıldı neyse buraya kadar normal .. Kargoda aradan 2-3 hatta 4-5 gün geçti kargo yok . Bulundugumuz bolge mudurlugunu aradık kargo yok bize gelmedi diyolar. Hepsiburada ile iteişime geçtiğimizde ise biz kargoya verdik yapılacak şey yok diyolar parayı çektiler. Ama aras kargoyu kaybetti ne yapmak lazım kime şikayet etmeli kimlerle iletişime geçilmeli.

Bi yardım edebilirseniz çok çok müteşekkir olurum zatınıza karşı .

Saygı ve Sevgilerimle

• Hemen hepsiburada şirketinden o ürünü kargoya verip vermediklerine karşılık size bir belge fakslasınlar veya mail yoluyla ulaştırsınlar.Eğer gerçekten ürünü kargoya vermişlerse her türlü hakkını aras kargoya karşı kendinizi de savunabilirsiniz.Kargo faturasını teslim eden kişiyi filan öğrenin bu da size yeterli olacaktır.
  • Hepsiburadan kargo numarasını iste sana vermek zorunda vermesse sorumlu Hepsiburada eğer kargo numarasını alırsan numara üzerinden ürününün hangi bölge veya şubede takıldığını/kaybolduğunu öğrenebilirsin, bunu öğrenincede aras kargonun merkeziyle iletişime geç. Gerisi gelir zaten....

Hakkınızı aramaktan vaz geçmeyin. Unutmayın hak verilmez alınır.

Aras kargo bir seferinde banada böyle bir şey yapmıştı Ankara içi kargoyu 7 günde bana ulaştırmışlardı. Oda genel merkezdeki müşteri temsilcisini azarladıktan sonra. O günden sonra günahımı bile Aras kargoyla taşıtmıyorum...

-----------------------------------------------------------------------------
    Sahipsiz Olan Vatan'nın Batması Haktır. Sen Sahip Olursan Vatan Batmayacaktır.
  • Ben Hepsiburada nın ürünü kargoya verdiğine inanmıyorum.. Tam üçkağıtçı bir zihniyet.. Beni 15 gün oyaladılar..

Allah yardım etsin..

bu linkten hepsiburadayı seç ve oraya hepsiburada daki sipariş numaranı gir eğer kargoya verildiyse orda bütün hareketler gözüküo(nerde hangi şubede)

Orjinalden alıntı: RaMSeN

Ben Hepsiburada nın ürünü kargoya verdiğine inanmıyorum.. Tam üçkağıtçı bir zihniyet.. Beni 15 gün oyaladılar..

Allah yardım etsin..

Koca şirket seninlemi uğraşacak kardeş, suç birazda sende 15 gün beklenir mi hiç?. Bir hafta içinde tedarik efdilmeyen siparişini iptal etmen gerekirdi. Net üzerinden tedarik sürecine dikkat etmelisiniz yoksa çok bekletiyorlar bence tedarik limitini 7 gün olarak belirleyin tedarik edileyen siparişini iptal edin.

Bir de en önemli konu sipariş vermeden önce şirketi arayarak veya maille ürünün kendilerinin veya tedarik edecekleri firmanın stoklarında olup olmadığını teyyit ettirin. Böyle yaparsanız sorun yaşamazsınız.....

Sahipsiz Olan Vatan'nın Batması Haktır. Sen Sahip Olursan Vatan Batmayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow06

quote:

Ben Hepsiburada nın ürünü kargoya verdiğine inanmıyorum.. Tam üçkağıtçı bir zihniyet.. Beni 15 gün oyaladılar..

Allah yardım etsin..

Koca şirket seninlemi uğraşacak kardeş, suç birazda sende 15 gün beklenir mi hiç?. Bir hafta içinde tedarik efdilmeyen siparişini iptal etmen gerekirdi. Net üzerinden tedarik sürecine dikkat etmelisiniz yoksa çok bekletiyorlar bence tedarik limitini 7 gün olarak belirleyin tedarik edileyen siparişini iptal edin.

Bir de en önemli konu sipariş vermeden önce şirketi arayarak veya maille ürünün kendilerinin veya tedarik edecekleri firmanın stoklarında olup olmadığını teyyit ettirin. Böyle yaparsanız sorun yaşamazsınız.....

Bende aynen arkadaş gibi bekledim..6-7gün geçti kargoya verdik dediler..(ben ups seçtim aras benden uzak allaha yakın olsun.)

bir sayfa online takip edebilirsiniz vs. gibi bi mail attı hepsi burada..bekle 1hafta kargo gelsin daha sonra kargo şirketi ile temas kurdum ve kargonun gelmedigini söylediler..

bende arkadaşa katılıyorum..gerçi aras kargoda saglam papuç değildir ama büyük ihtimal hepsiburada göndermemiştir..takip nosundan bak kargo bulunamadı derse kargoya verilmemiştir..

söylenecek birşey yok..en b*ktan kargo şiketini ve online satış sitesini seçmişsiniz..biras çekeceksiniz..

• Aras Kargo'yu ve hepsiburada'yı ayrı ayrıwww.sikayetvar.com 'a şikayet et.Kısa sürede kargon elinde olurAras'ı şikayet ettim sikayetvar'a,ertesi gün döndüler bana;özürler fln...Hepsiburada da anında paramı hesaba iade etti(ki hiç ahlakı değildir iade alana kadar sürünürsünüz ve ben bunu bildiğimden hediye çeki istediğim halde)
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow06

quote:

Allah yardım etsin..

Hocam çok akıllısın yaa.. Hiç aklıma gelmemişti..

Adamlara siparişi istemiyorum dedim zaten.. Ama beyefendi verdik geliyor falan filan.. Oyalıyorlar.. Sonra telefonlara bakmıyorlar.. Yau beni oyalamayın iptal edin dedim ama nafile.. 15 sonunda geldi ve şimdi sorunsuz kullanıyorum ama olan benim sinirlere oldu..

quote:

Aras Kargo'yu ve hepsiburada'yı ayrı ayrıwww.sikayetvar.com 'a şikayet et.Kısa sürede kargon elinde olur Aras'ı şikayet ettim sikayetvar'a,ertesi gün döndüler bana;özürler fln...Hepsiburada da anında paramı hesaba iade etti(ki hiç ahlakı değildir iade alana kadar sürünürsünüz ve ben bunu bildiğimden hediye çeki istediğim halde)

Aynen.. Ben de şikayet ettim belki de ondan dolayı şikayetten 2 gün sonra ürün geldi..

Namuslu iş yapmıyorlar yau.. İlla açacan telefonu basacan küfürü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49A98ED45 -- 3 Ekim 2006; 22:53:24 >

• Teşekkürler dostlar hepinize. Sorun hallolmuş Kargoyu Bulmuşlar .
  • arkadaşlar internette en güvenilir ve en hesaplı alışveriş hepsiburada sitesidir.Ben yaklaşık 6 ay önce kendi hatam nedeniyle siparişini verdiğim tansiyon aleti için 3 kere istekte bulunmuştum.Bu hata hem benim hemde internetin hızının yavaş olmasından kaynaklanıyordu.Sonuçta aynı ürüne 3 sipariş vermiş oldum.Durumu hepsi burada sitesindeki yetkililere bildirdim beni anlayışla karşılayıp mağdur bırakmadılar.Siparişimin ikisini iptal edip,birini işleme aldılar.Eğer arada üçkağıtçılık ve dolandırıcılık olmuş olsaydı bana 3 adet tansiyon aleti satabilirler , vermiş olduğum kredi kartımdanda parayı çekerlerdi.Son derece güvenilir bir sitedir.
    Yalnız kargo seçen arkadaşlar ilk başta Türkiyede en fazla kullanılan kargo şirketini seçin.Ben Hepsiburadadan 4 sefer alışveriş yaptım.Yurtiçi kargoyla siparişimi verdikten en geç 1,5 gün içinde siparişlerim geldi.
    Burada hatayı karşıda değil kendimizde de aramalıyız.Bu olay hepimize bir ders olsun.

• ben yazın aras kargo ile cok onemli bir belgeyi istanbuldan izmire yolladım ve tam bir haftada gitti...

sorun aras kargodadır... bazen olayı gereginden fazla savsaklıyorlar...

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • Evet ARAS kargoyla ilgili bir topick bile açılabilir. Ben de geçenlerde bir kargo yollayım dedim yollayacağıma pişman oldum. Benim kargoyu yollamamam için elinden geleni yaptılar.yarım saat bekledim orda. bir sürü mazaret söyledilr. Paket hakkında . gidecek adres hakkında. herşey normal halbuki. hayret ettim. sinirlendim. Elimdeki kargo paketini fırlattım. Adamlar biz işimizi yapıyoruz dediler. gıcık oldum çıktım abi ama bir daha silah zoruyla ancak yollarım Arastan.

Perşembe günü saat 21:00 civarında hepsiburada dan bir hdd aldım. Cuma günü 01:25 te bir e posta geldi "kargonuz verildi" diye. Dün telefon açtım kargo nerde diye daha yola çıkmadığını cumartesi yani bu gün geleceğini söylediler. Gece verilmiş olabilir.

Bu gün telefon açtım akıbeti merak ettiğim için. Ankara / Etimesgut şubesi daha kargonun gelmediğini söyledi. Hemen merkezi aradım dedim kargom nerde dediler ankara dağıtım merkezinden çıkmış etimesguta doğru yol almış.

Şimdi bu gün arife, gelen mal 3,5" hdd, hassas alet yani. Bakalım bu gün mü gelecek, bayramdan sonrasınamı gelecek mi bu alet, bayramdan sonrasına sağlam kalacak mı? Birde o var... Göreceğiz! Genel merkezden bu gün 2 ye kadar gelmezse tekrar ariyacağıma dair söz aldım. Durmu size bildireceğim... Haydi bakalım!!!
  • saat 10:55 kargo geldi. ve aynen şu şekilde geldi

buyrun kargonuz

kimlik getireyim bir saniye

hayır gerek yok şurayı imzalayın yeter. daha iki telefon açtık nası bıktılarsa !!!!
  • Hepsiburada'yı yaklaşık 2 seneden fazladır gereğinden fazla olmak kaydıyla kullanıyorum ve kargo tercihlerimde eğer hassas yada elektronik bir cihaz varsa ups'i seçiyordum,ups'i kaldırdılar,yurtiçi kargo ve aras kaldı sadece,yurtiçi kargoyu sevmediğimden devamlı aras kargoyu secmeye basladım...

Su ana kadar aras kargo diger kargo sirketlerinden hep geç teslim etti ama etti,acıkcası 1 gün fazla beklemek çokta sıkıntı yaratmamalı yada kargo sirketi hakkında kötü yorum yapmaya yol açmamalı...

Kargonun kaybolması yada v.b. olaylar konusunda tamamen haklısınız tabi o konuda bir sozum olamaz ama diğer kargo sirketlerine nazaran geç teslim süresi nekadar ekmek okadar köfte ile alakalı...
    Su an aras kargodan daha ucuza bır kargo sirketi bulun,ozaman hem pahalı hem gec teslim ediyor deriz ama orda seceneklerde kargo tercihi bölümü var.

Bunu seçmekte tamamen özgür iradenize kalmış.Kendi seçimlerimiz yüzünden yapılan işin doğruluğunu tartışmak nekadar doğru?

Kimse sözlerimi yanlıs anlamasın aras kargoyu korumuyorum fakat kendi seçimlerimizin sonuçlarını baskalarına kesmek dogru değil diyorum sadece.

Seçmeyiverin kardesim orda aslanlar gibi başka kargo sirketi yada şirketleri özel kurye opsiyonlarıda var..

Saygılar sevgiler...

• Hepsiburada.com sipariş verme sürecinde oldukça iyi sayılır, değişik zamanlarda 6-7 kere alışveriş yaptım,genelde siparişiniz 3-5 gün içinde elinize ulaşır ama esas ondan sonrasına bakmalı, eğer aldığınız ürün arızalı ise ve iade, değişim vs gerekiyor ise yandınız, karşınızda muhatap bulamazsınız, bir telefon numaraları var ama belli saatlerde çalışıyor daha doğrusu çalışmıyor, şanslı iseniz numarayı düşürdüğünüzde sizi ilgili bölüme bağladıklarını söylüyorlar ama bir türlü bağlanamıyor, sistemden yazdığınız mesajlar en erken 5-6 günde cevaplanıyor ve standart metinlerin kopyala-yapıştır yöntemi ile gönderildiğini görüyorsunuz, ben 31 ocak tarihinde masa üstü bilgisayar toplamak için sipariş verdim arızalı ürün değişimi yüzünden hala bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğim belli değil, konuyla ilgili 6 tane mesaj yazdım ama sonuç değişmiyor,satışları çok hızlı ama satış sonrası destek hizmeti almanız çok çok zor, bu ikinci defa başıma geliyor ve artık hepsiburada dan kolay kolay alış veriş yapmam diye düşünüyorum.
    özetle internet alış verişlerinde firmanın güvenilir olması yanında satış sonrası hizmetlerine de dikkat etmek gerekiyor.

• Ben yıllardır online alışveriş yapıyorum. 90ların ortasından beri. HB u taaa infoshop döneminden beri kullanırdım. Hatta küçük bir işyerimiz vardı 90ların sonunda arabamız olmadığı için tüm sarf malzemelerimizi HB dan alırdık. Pazartesi akşam salı sabah sipariş verdiğim ürünlerin çarşamba öğleden sonra elime geçtiği çok olmuştur..Fakat ne olduysa 2004-2005ten sonra acaip savsakladılar. Hiç stok tutmamaya başladılar. Sen onlardan sipariş verirsen önce adetli olarak firmadan istiyorlar. Onu bekliyorsun sonra kargoya çok geç veriyorlar. Ucuz kargo tercih ettikleri için kargo da çok geç geliyor. En iyi özellikleri hızlılıklarını yitirdiler. Ben de son yıllarda alışverişi çok azalttım çünkü çok yavaşlar. Son 1-2 yıl içinde ebayden almanya ve ingiltereden bişeyler aldım.Genelde 5-6. gün elimde oluyorlar. HB dadan alınca da aşağı yukarı aynı süre. Almayım diyorum yılda 1-2 kere falan acaip ucuza denk geliyor alıyorum.... Hafta sonu yine sadece 1 günlüğüne DEll 1557 notebook çok uygun bir fiyata indi .
    - Cumartesi akşam sipariş verdim..Hadi hafta sonu sipariş alıyor ama yollama yapmıyorlar (aslında niye yapmıyorlar. Çok giden 3-5 bişeyi stokta tutsalar kargo ile anlaşsalar kargo zaten 1 gün geziyor 1 günü pazara denk getirip pazartesi günü teslim etseler ölürler mi?) veya pazar akşamı yollasalar pazartesiakşam gelse kötü mü olur.
    - Tüm pazartesi "tedarik süreci" ndeydi. Gerçek satıcıdan beklendi yani. Dünyanın en karlı işi HB..Hiç stok yok 7 TLlik mouse sipariş etsen 1-2 gün bekleniyor. Parasını da en az 3 ay sonra ödüyordue. Ya böyle yapacaklarına ana firma ile sözleşme yapsalar. Ana firma HB yerine HBnın bildirdiği müşteri adresine postalasa 2 gün erken gelir.
    - Salı sabah saat 10 gibi ana firmadan geldi. . Geldi ve de paketlemede diye not oldu. Nasıl bir paketse, paketleme tamı tamına 10 saat sürdü. Bu kadar sağlam paketlenen kutuyu nasıl açacağımı kara kara düşünüyorum.
    - Salı akşamı saat 8de kargoya verildi diye mesaj geldi. Ama bu yalandı veya HB elemanının AK elemanına kutuyu vermesi tam 14 saat sürdü.
    - Çünkü çarşamba sabah saat 10da HB da şubesindeki kargo aracına yüklendi. Bunu da yükleniyor ve 10 dakika sonra "yüklendi yolda" oluşundan anlıyorum. Ben de istanbuldayım yaklaşık 25 km uzaktayım akşama geleceğini umuyordum . Ancak saat 16:30da kargo marmara transfer e indirildi. Yani HB dan Aras kargo marmara transfer şubesine gidiş tam 6buçuk saat yol sürdü..Merak ettim istanbulda nereden nereye 6buçuk saat sürüyor diye (Birini silivi diğerini Tuzla yapacak değiller ya). Bir de ne göreyim. HB şubesi İNKILAP MAH, Marmara transfer şubesi PAŞAKÖY MAH OLMAK ÜZERE İKİSİ DE ÜMRANİYEDE. Evet ya Ümraniyenin bir mahallesinden diğer mahallesi tam 6buçuk saat sürmüş..Trafik çok yoğundu yağmur var diye
    - Kargo bir gece Marmara transferde yattıktan sonra bu sabah 5te bu sefer Orhanlı transfere gelmiş. Sabah 8:50de de bana teslim edecek şubeye..Şube benden 1 k uzakta ama bakalım bu akşam mı gelir sabah mı gelir..

HB nın yavaşlığına AK da aynen katılıyor. Bu şekilde müşteri kaybettiklerini göremiyorlar mı anlamıyorum..

sadece çok acaip ucuzlamadıkça HBdan bişey almıyorum ben

• nerden alalım madem ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.