Şimdi Ara

Hepsiburada.com da Sipariş Notu nereye yazılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com da Sipariş Notu nereye yazılıyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada.com'da Sipariş Notu Yazma

Hepsiburada.com'da sipariş verirken, "sipariş notu" özelliğini kullanarak satıcıya ek talimatlar veya istekler iletebilirsin. Sipariş notu, siparişin işlenmesi sırasında satıcı tarafından görülecek bir metin kutusudur.

Sipariş notu, aşağıdakiler gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir:

• Teslimat tercihlerini belirtmek (örn. belirli bir saat aralığında teslim)
    • Özel paketleme talep etmek (örn. hediye paketi)
    • Ürünler hakkında ek sorular sormak
    • İndirimler veya promosyon kodları hakkında bilgi vermek

Sipariş Notu Nereye Yazılır?

Hepsiburada.com'da sipariş notu yazmak için şu adımları takip etmelisin:

1. İstediğin ürünü sepetine ekle.
    2. Alışveriş sepetine git.
    3. "Siparişi Tamamla" düğmesine tıkla.
    4. "Teslimat Bilgileri" sayfasında, "Sipariş Notu" metin kutusunu göreceksin.
    5. Bu metin kutusuna istediğin talimatları veya istekleri yaz.
    6. Sipariş sürecini tamamla.

Sipariş notunu, siparişi tamamlamadan önce istediğin zaman güncelleyebilirsin. Satıcı, sipariş notunu aldıktan sonra, mümkün olduğunca isteklerini yerine getirmeye çalışacaktır. Ancak, tüm isteklerin karşılanamayabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sipariş notu ne ? sipariş kodu mu ? yoksa alişverişlerinden kazandigin para kodlari mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

sipariş notu ne ? sipariş kodu mu ? yoksa alişverişlerinden kazandigin para kodlari mi ?

NOT: HD4850-70 Ekran kartları için içerisinden çıkan Mosfet soğutucu uyumlu değildir. Eğer soğutucunuzu bu kartlarda kullanmak için alacaksanız. Sipariş notunuzda bunu belirtip 4 adet ramsink istemeyi unutmayın

Ürünün altına böyle bir not yazmışlar.Sipariş notu tam olarak nere anlıyamadım ama galiba hediye paketi/notu yazan yere yazılıyor.
  • Lütfen sipariş aşamasında istemiş olduğunuz ürün modelini "Sipariş Notu" bölümünde bildiriniz.

Sipariş vermeniz durumunda belirtmiş olduğunuz model tek 1 adet gönderilecektir.

Yıl 2018 hala aynı sorun devam ediyor demek ki bende bugünkü siparişimde sipariş notu yazacak kısmı bir türlü bulamadım.Alacağım ürünün farklı renkleri var her birinden ayrı renkler istiyorum tutupta hepsini aynı renk göndermesinler . MHden de destek alamadım.
  • quote:

Aksi belirtilmedikçe Stokta olan renklerden karışık olarak gönderilir.

Yıl 2020. Hala hepsiburada'da sipariş notu kısmı bulunmamakta. Neden yok ki anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatoline -- 11 Mart 2020; 11:27:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.