Şimdi Ara

Hepsiburada.com da mı batıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok şey aldım süper hızlı gönderi ile hemen kargoya veriyorlardı.Ürünlerin tedarik edilmemesi hepsiburada.com yüzünden değil alınacak malın distribütörü temin edemeyordur.Zamanında N82 599 TL olunca siparişlerde yığılma vardı yine de hemen kargoya verdiler ve sorunsuz geldi.
    Ayrıca Doğan Grubu vergilerle ilgili mahkemeyi kazandı batması zor

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • hepsiburadan alınma harddiskim şuan bad sectorlu. ama Koyuncu elektronik garantisi altında sadece faturam var sorun olmaz dimi bu tip şeyler

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Birçok şey aldım süper hızlı gönderi ile hemen kargoya veriyorlardı.Ürünlerin tedarik edilmemesi hepsiburada.com yüzünden değil alınacak malın distribütörü temin edemeyordur.Zamanında N82 599 TL olunca siparişlerde yığılma vardı yine de hemen kargoya verdiler ve sorunsuz geldi.
    Ayrıca Doğan Grubu vergilerle ilgili mahkemeyi kazandı batması zor

O N82 kampanyasından ben de yararlandım ama şimdiki sorunlar o zamanlar yoktu. O zamana kadar alışverişlerimde hiçbir sorunla karşılaşmamıştım.
    Sorun şu 4-5 aydır var.
  • hep aynı ayaklar tedarik edemeyen firmanın alacak verecek meselesi vardır... gerisi hikaye bu devirde parası olupta mal alamayan firmaya artık ne diyeyim..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • doğan grubunda sarsılmalar başladı gibi..

Orijinalden alıntı: Coming

hepsiburadan alınma harddiskim şuan bad sectorlu. ama Koyuncu elektronik garantisi altında sadece faturam var sorun olmaz dimi bu tip şeyler

nereden alırsan al, diski aldıktan sonra asıl muhattabın koyuncudur. arıza halinde ister aldığın yere verirsin onlar koyuncuya yollar ister kendin elden koyuncuya verirsin (faturanla beraber).

sanırım hepsiburada batıyor vs tarzı bu tip konuları görünce biraz korktun doğru mu?
  • bende gercekten bu sırketın sallandıgını kararını verdım....
    2 aya yakın zaman oldu paramı ıade yapmıyorlar..
    ara telefonla -yetkılı baglamıyorlar....mesajlara ılgısızı yazıyorlar...
  • yaklaşık 5 senedir üyeyim hiçbir problem yaşamadım inşallah batmaz zaten batacağını da sanmıyorum ayrıca bir kez de bir kampanylarından ps2 kazanmıştım...cep telefonu alacağım zaman falan hep oradan alırım. Türk esnafından nefret ediyorum iyi ki hepsiburada var..
  • Aydın Doğan'ın şirketlerinden birisi adam vergi borcu yüzünden de batış aşamasında tabi gözüken olarak gözükmeyen kısım için birşey diyemem ancak eğer gerçekten batıyorsa doğan grubu hepsiburada da gidecektir.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • bence sorun var.yaklaşık20 gun önce avuç taşlama siparişi verdim.5 gunde temin edilemedi.ancak k.kartından taksidi çekmiş.telefonları cevap vermiyor.yaklaşık 6 mail gönderdim cavap alamadım.şikayetvarsitesine yazdım,oraya müşteri ile göruşüldü..orun çözüldü demişler.benimle görüşülmedi.daha sonra 1 ayfa yazı yaıp hürriyet gazetesine faxladım, bir de dogan medya centere faxladım.ertei günü bana arka arkaya mesajlar göndediler ama mesajlar tamamen plavra.şimdi k.kartı idaesi aylık periyotlar halinde yapılıyor.ancak hb nin geçen yıkki hizmetlerınden eser yok.bir sorun var ama nedirbilemiyorum...
  • evet bende bir sıkıntı olduğuna katılıyorum. Müşteri hizmetleri hiç işlemiyor. Ürün bozuk geldi iade etmek için cevap bekliyorum. 5-6 gündür tek kelime cevap vermediler. Uzun süredir kullanıyorum bu siteyi, böyle cevap vermedikleri başka bir zaman olmadı. Eskiden en geç sorun sorulmasından sonraki gün cevap veriyorlardı. Umarım sıkıntıyı çözerler. Çünkü başka internetten genel alışveriş yapılabilecek site kalmadı maalesef.
  • ben geçenlerde bi markanın bi ürününü amaya çalıştım 1 hafta bekledim artık iptal ettim sonra baktım markanın ürünüleri satıştan kalkmış :D sonra 6-7 sipariş verdim başka marka ile hepsi temin edilip yollandı.
  • 3. gün önce verdiğim siparişin hepsini gönderdi hemde 1 tl lik ürün almıştım kargo da ücretsizdi ayrı ayrı bekletmeden kargolamış tedarik firmalarından kaynaklanıyor galiba yalnız aydın doğanın vergi borcu yüzünden devlet el koyarsa hepsiburadanın içine ederler sahibini sevmesemde güzel bi site..
  • arkadaslar bende bu sıteden pek cok urun aldım hepsıde zamanında elıme ulastı. yalnız benım dusunduğum su yarın bırgun bu urunlerden bırı bozulduğu zaman garantı durumu nasıl oluyor. magazadan alsak gıdıp verebılıyoruz. boyle sıteden alınan urunlerde durum nasıl oluyor. hıc bır bılgım yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.