Şimdi Ara

HepsiBurada.com Azizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben az da olsa madur oldum sizinde aynı duruma düşmemeniz için yazmak istedim.

16/09/2003 tarihinde arkadaşımın doğum günü için hepsiburada.com dan bir STOKLARDA VAR GÖRÜNEN bir ürünün siparişini verdim. 18/09/2003 de (yani bu gün) ürünün stoklarla olmadığını ve 23/09/2003 tarihinde stoklarda olacağını, 3 gün içerisinde kargoya verileceğini gördüm.
    Epey bir uğraştan sonra (telefon ya meşgul çalıyor yada yetkili yerinde olmuyordu) yetkiliye ulaştım ve benim siparişimin durumunu sordum. Stok durumunun beni etkileyip etkilemeyeceğini sordum (sipariş hazırlanıyor görünüyordu siparişim). Benimde beklemem gerektiğini söyleyince o kadar sürem olmadığı için siparişimi iptal ettirmek zorunda kaldım.
    Şu anda yana yana arkadaşıma hediye için uğraşacam.
    Diyeceğim o ki, sanıyorum stokları güncel değil, eğer acil bir sipariş vermeniz gerekirse bir kez daha düşünün. Yarı yolda kalabilirsiniz.

Sizinde benim durumuma düşmemeniz için yazmak istedim.

• BENDE YAZAYIM..

T300 SİPARŞİ VERDİM GEÇEN CUMARTESİ. TAA ÇARŞAMBA YANİ DÜN KARGOYA VERİLDİ !!!!!
  • aynısı bende DCU11 data kablosu için olmuştu zamanında stokta gözüküyordu lakin mail ile 5 gün sonra stoklarına girecegini ve kargoya vereceklerini söylediler ama 2 gün sonra kargoya vverdiler...
  • desenıze ıslerını gec halledıyorlar bekletıyorlar ınsanı
  • Bu arada infronic.com dan da sipariş vermiştim, bu gün elime geçti. Adres hatalı gibi gelmişti bi ara ama adreste falan hata yokmuş. 2 günde teslim edildi.
    Tavsiye ederim
  • bir arkadas hepsiburada.com a dcu-11 kablo ve t310 kilifi sipraiş vermişti.adama rs232 kablosu ve kılıfla alakasız şekilde ericson r600 telefon gelmişti.tabi arkadaş dürüstlüğü eldenn bırakmayıp iade etti telefonu.adamlar da çok teşekkür ettiler iyi niyeti için.ama insanın aklına peki ya dürüst olmayan insanlara benim sipraişim giderse naaparım sorusu takılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada.com sipariş no
    17 yıl önce açıldı
    Amazon.com.tr Rezaleti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.