Bildirim
Hepsiburada Çay Fırsatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mobile özel 30 a 10 indirim bug sanırım. %30 indirim var, filiz çayı 2 adet yapınca fiyat artıyor. 1 adet fiyatında hata olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler değerlendirdim
Thnkyou for all
Diğer çaylarda da var mı? Geçenki kampanya da yeterince bardak poşet almıştık. -
bug deel hep yapıyo
Özel seri bardak ürünün yanına eklediğiniz ürünün fiyatını baya indiriyormus. Arkadaş ilk mesajda 2 foto koymuş, şimdi anlayabildim. Benim hatam :d
aynen var mı başka böyle bug. 50ye tamamlayıp sipariş geçelimquote:
Orijinalden alıntı: storm
Diğer çaylarda da var mı? Geçenki kampanya da yeterince bardak poşet almıştık. -
50tlye tamamlayamam , b202den çayı stokladım kaçak ile karıştırıyorum 10kilodan fazla çay stoğum var
Teşekkürler paylaşım için ama bir de link atsan daha iyi olurdu acemiler açısından.
Benim merak ettiğim bu demlik poşetlerinin içindeki çaylar sadece külden mi ibaret?! Çünkü ben normal çayda o külleri eleyip atıyorum. Mesela geçen çaykur tiryaki aldım almaz olsaydım. Çayın çeyreğinden fazlası kül çıktı. Bu oran lipton filizde çok daha az.. -
Link atılırsa fırsatlar uçar. Sanırım yenisiniz. DH de geliyorsa mutlaka o ürünü kaldırırlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniye benziyor muyum! Ben bulamadım mesela 30 TL ye 10 TL indirim kampanyasını. Link atarsın ve hızlı olan alır. Olay bu kadar. 2 saat döne dolana kampanyayı mı arayalım.quote:
Orijinalden alıntı: storm
Link atılırsa fırsatlar uçar. Sanırım yenisiniz. DH de geliyorsa mutlaka o ürünü kaldırırlar. -
Benim bulmam 30 saniye sürdü. Ürün başlıklarını girin arayın. Birinin normal fiyatı 16.89, diğeri 19.90. Sepete atınca ilk mesajdaki fiyatlar oluyor.
Hocam link veya ürün kodu verildiği anda uçuyor, kaç kere yaşandı. Ekran görüntüsünde ismi var zaten ürünlerin, 30 saniyede ekleniyor sepete, sakin olun biraz. -
Kampanyada ki ürünlerin tam listesine nasıl ulaşabiliriz?
Bazı ürünlerin birden fazla alımında fiyat indirimi devam ediyor , 13.93 Özel seri olan mesela 4 kutu aldım 55 TL ödedim , haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Earl grey bardak poşeti. Tek ürün içinde 13.93 çıkıyor. Satıcısı HB olan bazı Lipton ürününde 30 a 10 oluyor. Sepette yüzde 30 olanlarda olmuyor. Bardak poşet caylarda sepette yüzde 30 çıkıyor. Açıklama da yok ama sepette düşüyor.
Yüzde 30 indirimli ürünler arasında güzel fiyatlar var. Ariel plus 5kg 33, Finish Profesyonel 125 adet 59,90 gibi.
Süresi bitmeden aldım. Extra demde de indirim mevcut. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Link atılırsa fırsatlar uçar. Sanırım yenisiniz. DH de geliyorsa mutlaka o ürünü kaldırırlar.
|
Benzer içerikler
- pegasus doğum günü indirimi
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- black friday 2025
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X