Şimdi Ara

Hepsiburada büyük rezalet !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
12.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüketici hakem heyetine başvurmadığınız sürece bu tür firmalar bu şekil'de çalışmaya devam edecektir ceza almadan akıllanmazlar

  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    Ya birde sorun olmasın diye özelllikle satıcısı HB olanı tercih ettim. 3 .kişilerden alsak demek duman olucaz.

  • 11 kasimda n11den telefon siparis ettim magaza da samsung turkiye.en gec 16kasimda kargoya verilir yaziyodu 18 kasim oldu kargolanmadi magazaya yuzlerce soru soruluyor hep ayni cevap yogunluk var diyor.Ben de siparisi iptal ettim n11 parayi hemen iade etti ama ben n11i edevletten tuketici hakem heyetine tazminat talebiyle sikayet ettim.Stogunda olmayan urunu satan magazaya musade edip beni magdur etti diye.Ekran fotolarini da ekledim.Sonra 19kasimda hepsiburadadan yine hepsiburadanin sattigi bi telefonu siparis ettim urunun ilaninda da 20 kasimda kargoya verilecegi yaziyordu.20 kasim sabahibi baktim siparisime kargoya verilme tarihi 24 kasima donmus.Hemen telefonun ilanina baktim bugun su saate kadar siparis verirseniz bugun kargoda yaziyor.Hemen whatsaptan musteri hizmetlerine yazdim ne oluyor diye.Bana siparisi iptal edebilirsiniz dedi.Senmisin bana bunu diyen. Dedim ben siparisi iptal ederim etmesine de ayni durum n11de basima geldi onlara tazminat talebiyle hakem heyetine sikayet ettim.Sorun yasamamak icin sizin magazanizi sectim ama urunun suan bile ilaninda bugun siparis edince kargoya verilecegini yazmissiniz ben dun siparis verdim bana 24 kasimda kargolanacak diye ertelemissiniz.Bu etik degil bir hukukcu okarak geregini yapacagim dedim biraktim.Hoop yarim saat sonra urun kargoya verildi hem de hepsijet denen kendi kargolarina, urun bugun sehre geldi ama elime ulasmadi.Ya beni kandirdilar aslinda urun kargoya verilmedi ya da bugun yarim gun calistiklari icin yetismedi.Bakalim pazartesi belli olacak ne olacagi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 21 Kasım 2020; 21:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon gibi dev bir rakip gelmiş ülkeye. Adamların yaptığına bak. Şaka gibi resmen. Bizi tercih etmeyin artık diyorlar resmen. Hepsiburada bu kafayla devam ettiği sürece her zaman amazondan alacğım ürünlerimi ulan. İnadına jeff bezos yesin hepsiburada sahibi yiyemesin. Kan emiciler.

  • Son donemde hb ile yasadigim problemlerden dolayi trende gecisi yaptim. Ailecek ordayiz artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 in gözünü seveyim böyle şeyler çok çok uzak ihtimal. Bu güne kadar 200 den fazla alışverişim oldu 1 kez kendi hatam dan ötürü sıkıntı yaşadım amma velakin Hepsiburada dan 10 kez alışverişim olduysa 5 inde sorun yaşadım hb kendi satıcısı dahil hepsi paragöz asla indirim yapmıyor indirim varsa bile o ürünü aldığınızda elinize sağ salim ulaşma ihtimali %50 dir. Halbuki piyasa fiyatının çok çok altından n11 den aldığım telefonundan islemcisine pahalıdan ucuza hep ulaştı ve memnun kaldım inşallah n11 de bozulmaz Amazon ise yurt dışı hariç hiç alışveriş yapmadım onda da kargo ve gümrük sorunu olabiliyo oda bizim devletin yarattığı sıkıntı zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ototube kullanıcısına yanıt

    Hepsijet le gonderdilerse işin Allahlık. Umarım pazartesi ulaşır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon geldi, bunların işi bitti. Kaptırmayın paranızı bunlara. Ben de ürünümü 11 gündür bekliyorum. Önce hepsijete verdiler ertesi gün kod değişti PTT yaptılar. Öyle bekliyoruz bakalım gelirse iyi olacak gelmezse uğraş dur şimdi. :D

  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt

    Ekran fotografi aliyorum beni ugraştıranı ben de uğraştırırım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Baktım nedir diye ama fos çıktı konu. 10 litre gaz için bu kadar tantanaya gerek yok. Sürat kargo mimli ve çok kötü idare edilen bir şirket. Kaşınmışsınız resmen, haketmişsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bakmasanızda okusaydınız :) konunun sürat kargoyla alakası yok :):)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesin harçlığını babandan alan bir ergensin. Kendi paranı kendin kazansaydın işin yağ ile, gaz ile, para ile, pul ile alakalı olmadığını anlarsın. Nur içinde yatsın rahmetli dedem hep söylerdi ''birşeyin kıymetini anlaman için gö..nün terlemesi lazım'' diye. Ha ergen olmayıpta bu yorumu yapıyorsun ayrıca üzülürüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 21 Kasım 2020; 22:35:41 >
  • Selamlar. Geçmiş olsun öncelikle. Konuyu öne çıkardım. Maalesef son zamanlarda bulamadığımız 100 TL altı ürünler içi “mecburen” tercih ediyor ve ürün sağlam geldiğinde seviniyoruz. Mümkün olduğunca tercih edilmemesi gereken alışveriş sitesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları cem Yılmaz bile kurtaramaz


    rezalet hepsiburada.com

  • Hepsiburada nın sahibi bu konuyu okumuş ve poposunun kenarıyla gülmüş. Şu adamın parasını verinde benim ismimi karalamasın demiş midir ???


    Ben olsa hepsiburadanın sahibi derim şunun parasını verin ve susturun, benim prestijim ve itibarım herşeyden önemlidir. Hisselerim değer kaybedecek ve müşteri portföyüm daralacak... adamı mağdur etmeyin diyerek önce çalışanlarıma çatarım.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Parayı zaten verecekler sorun para değilki ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fondeep kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dediğiniz gibi ancak ben hiç böyle problem yaşamamıştım . Parasında pulunfa değilim , aptal yerine konulmak insanım gücüne gidiyor . Hala müşteri memnuniyeti için paranızı iade edeceğiz diyorlar , zaten iade etmek zorundasınız isterseniz etmeyin faiziyle alırım dedim , müşter memnuniyeti anlayışları sadece parayı iade etmek , benim zararımı , kendi itibarlarını 1 saniye olsun düşünmüyorlar .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    O kadar çok şikayet var ki hakkında bunu o şekilde çözemezler. Çözüm çok basit, müşterilerine davranmaları gerektiği şekilde davranıp, kanunsuzluklara dur derlerse zaten susturacak kimsede kalmaz.

    Adamlar alenen sahteciliğe müsade ediyor ve bu kanunen cezası olan bir işlem ama tabi denetleme olmayınca her şey bunların insiyatifine kalıyor. Ayrıca aracı firma olmanın sorumluluğunu sağlamıyorlar, bunlar sanki şey whatsapp gibi sohbet platformuda biz satıcılarla yazışıp kendi aramızda satın alım yapıyormuşuz gibi bakıyorlar olaya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Furkanydn kullanıcısına yanıt
    Parayı asla kaptırmam zaten ancak yaptıkları şey çok saçma . Sanırım batmak istiyorlar , yorumlara bakıyorum çok fazla şikayet var .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kargoyu nereye şikayet edebiliyoruz resmi kurum olarak

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.