Şimdi Ara

Hepsiburada'da notebooklarda ve bilgisayar ekipmanlarında sepette net %5 indirim başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada, bugüne özel olarak bilgisayar kategorisinde kampanya başlattı. Bilgisayar kategorisinde tüm indirimlere ek sepette yüzde 5 indirim uygulanıyor. Pek çok ürün uygun fiyata satın alınabiliyor.

Ayrıca Bkz.Hepsiburada’da Tekno Çarşamba indirimleri başladı

İndirimler seçili dizüsütü bilgisayarlarda, ekran kartlarında, işlemcilerde, gaming ekipmanlarda, yazıcılarda, klavye ve mouselarda geçerli. Aşağıdaki bağlantılardaki ürünleri sepete eklediğinizde sepette net yüzde 5 indirim uygulanacak. Kampanya bugün saat 23.59'a kadar devam edecek.

Sepette %5 net indirim kapsamındaki ürünler için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

💻 Laptoplarda Sepette %5 İndirim

🎧 Seçili Bilgisayar ve Ekipmanlarında Sepette %5 İndirim

🖥 Seçili Monitörlerde Sepette %5 Net İndirim

🎮 Seçili Oyunculara özel bilgisayar ve ekipmanlarında sepette %5 indirim

🖨 Yazıcılarda Sepette %5 Net İndirim

⌨️ Seçili Klavye & Mouse'larda Sepette %5 Net İndirim

💾 Seçili Bileşen Ürünlerinde Sepette %5 Net İndirim

🎒Seçili Notebook Çantalarında Sepette %5 Net İndirim

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• 5.500 tl lik ürün 5.225tl ye geliyor, yani bırak yorum yapmayı haber yapmaya bile değmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sawasson kullanıcısına yanıt
    haber değil reklam yapıyorlar zaten :)

• Blue tv için yıllık premium aldım. Belki arada bir kargo ücretlerini de beleşe getiririm dedim ama; aynı satıcı trendyoldan ürünü 100 tl+29 kargo ücreti ile satıyorken hepsiburada da direkt 129 tl den satıyor. Bilmeyen de kargo ücreti bedavaya getirdim zannediyor. Türkiye’de ki satıcılar, kumarhaneci mantığıyla ticaret yapıyor. Nedesense hep kazanan aracı ve satıcı oluyor.

• % 5 indirimin haber değeri yok ama ekonominin ne kadar kötü olduğunun göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 3 Nisan 2024; 20:41:38 >
  • %5 fazla %4 yeterli olur

• sembolik, kurtarmaz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Blu tv çok elzem değil onu saymazsak bende market alışverişlerinde avantaj sağlıyor diye zaten uzun zaman kullandıktan sonra yıllık almıştım. 150₺ olan migros hemen ücretsiz teslimat limiti şu an 500₺. Çok anlamsız bir şey oldu artık, ev alışverişi yapmıyorum yani genelde 150-250₺'lik alışverişleri yapıyordum. İlk kullandığımda bu limit 50₺'ydi hadi 150₺ olması da anlaşılabilir ama 500₺ çok. Hepsiburada siparişleride dediğiniz gibi bindirmeli fiyatları olunca artık anlamı kalmadı premium kullanmanın. Zaten market için de, normal hepsiburada siparişi için de gönderim ücretini bir şekilde ödemiş oluyoruz 🤷🏻‍♂️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.