Şimdi Ara

Hepsiburada bilgisayar dünyasında indirim komedisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada bilgisayar dünyasında indirim komedisi
    https://www.hepsiburada.com/

sıcak duruyor (18 gün önce 1240 tl imiş)
    www.hepsiburada.com
    Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/acer-kg251qdbmiipx-25-240hz-1ms-hdmi-display-full-hd-freesync-monitor-pm-HB00000IH0N6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 21 Aralık 2019; 0:5:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• KDV indirimi değil bindirimi olmuş resmen 🤣

• Fiyati 4500 olan bilgisayarı gün içinde 4900 çekip 4500 indirince indirim mi oluyor acaba?

• Keşke paylaşmasaydınız. Ortada KDV indirimi yok. i5 9400F diğer mağazalarda 1000 TL, bunlarda KDV indirimi ile 1140 TL. Adamlar indirim yapmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepetimde 1999 tl lik urun vardı indirimle beraber 2199 tl olmus ''tişikller hepsiburada''
  • hocam inanın haklısınız fakat ihtiyacı olan bir ürünü alan çıkar belki, çünkü burada kağıt harcamıyoruz ya da doğal kaynaklara zeval getirmiyoruz. ŞU ÜRÜNÜ paylaşacaktım sıcak diye; fiyat geçmişine bir baktım ki 18 gün önce 1.240 liradan satılmış. hayır yine de sıcak indirim piyasada 240hz monitör bu fiyata 2018'de bile yoktu. gerçekten şaşırtıcı
  • Ryzen 3600 için anakart bakıyorum var mı al diyeceğiniz

Bu arada gözüme çarpan tek indirim MSI x570 ace modelinde olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onefps kullanıcısına yanıt
    hocam bence bu işlemciye,işlemci fiyatı kadar anakart almayın.sus anakart isinizi gorur gayet guzel.

• takip ettiğiniz ürünlerin fiyat değişimini ve “indirim” tuzağını belgeleyip ticaret bakanlığına gönderin. 2 dakikalık iş.

• gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam alacağım için yazmadım almak isteyen, takip eden vardır diye yazdım yoksa b450 tomahawk Max bekliyorum normal şartlarda

Yolladığınız ürün inceliyorum çok teşekkür ederim

• Omara kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğini yaptığımızda ne oluyor

• Hepsi burada kargo rezaletinden sonra. Kendilerinden artık kırık iğne almam. Hızlı gönderi diye aldığım pc istanbuldna istanbula 11 günde geldi.

Efsance cumadanda almadım.

• 20 güne getirebilirler mi acaba? Tüm kargo firmaları düzeldi. Hepsijet hala rezalet. 20 gun oldu siparişim gelmedi. Rezil herifler.
  • Ryzen 5 1600 iyiymis yalniz cok durmaz hemen biter bu fiyata : ))))))

• Bu ne biçim indirim ya Ryzen 5 2700X geçen haftalarda 900-1000 liraya satıyorlardı şimdi 1500 küsür lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

Ryzen 5 1600 iyiymis yalniz cok durmaz hemen biter bu fiyata : ))))))

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-1600-3-60ghz-3-40ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000004QBTY?magaza=Hepsiburada
    12nm olanı beş yüz küsür tllerde iken bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
  • Bu kampanya çarşamba günü başladı.

Ne kadar sıcak olduğunu cuma gününe kadar konusu açılmamış olmasından anlamanız lazım

• Beceriksizlerle alışveriş yapmamak lazım...
  • geçen ay indiriminde 11 parça ürün aldım 1 tek vga hdm kablo arızalıymış onuda iade ettim kargolar teslim tarihinde yapıldı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.