Şimdi Ara

Hepsiburada 250 tl lik alışverişe 25 tl total istasyonlarından yakıt hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
10
Favori
6.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 Eylül 2019 21:00- 17 Eylül 2019 23:59 (bu tarihler dahil) tarihleri arasında Hepsiburada’da chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri hariç 250 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, TOTAL İstasyonlarında geçerli 25 TL değerinde akaryakıt indirim kodu kazanacaktır.
    TOTAL istasyonlarında geçerli 25 TL değerindeki indirim kodu, Hepsiburada.com adresinden ya da Hepsiburada mobil uygulamasından yapılacak chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri hariç 250 TL ve üzeri (KDV dahil ödeme kuponu, hediye çeki, kargo bedeli hariç) alışverişlerde geçerli olacaktır.
    Hepsiburada’da yapılacak olan indirimli alışverişlere altın alımları dahil değildir.
    Hepsiburada’da yapılacak olan altın hariç 250 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca 1 kez indirim kodu hak edilebilir.
    İndirim kodları, 1 Ekim 2019 tarihinde, kampanya koşullarını sağlayan müşterilerine, Hepsiburada tarafından e-posta yoluyla iletilecektir.
    Kampanyadan yararlanmak için, Hepsiburada tarafından iletilen kampanya kodu, TOTAL istasyonları mobil uygulamasında yer alan kampanya sayfasına girilmelidir. Kampanya kodu girildiği takdirde 25 TL değerinde akaryakıt puanı, kullanıcının hesabına otomatik olarak tanımlanacaktır.
    25 TL değerindeki akaryakıt indirim kodunun TOTAL Oil Türkiye mobil uygulaması yer alan ilgili kampanya sayfasından eklenerek aktifleştirilmesi için son tarih 15 Ekim 2019 olup, kod sayısı 7.500 adet ile sınırlıdır. 7.500 kod kullanımına erişildiğinde kampanya sonlanmış olacaktır.
    Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari ünvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan indirimi haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
    Herhangi bir nedenle iptal veya iade edilen siparişlerde kod tekrar aktif edilmez.
    3 Eylül 2019 21:00- 17 Eylül 2019 23:59 (ilgili tarih dahil) (kampanya dönemi) süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) indirim koduna hak kazanma durumunu etkileyebilir.
    Kampanya kapsamında tanımlanan 25 TL değerindeki akaryakıt puanı, yalnızca Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımlarında geçerlidir. Market, araç yıkama ve istasyonda yapılacak diğer alışverişlerde geçerli değildir.
    İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
    D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic. A.Ş. ve TOTAL Oil Türkiye A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
    Kampanyaya katılan müşteriler yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
    TOTAL istasyonlarında geçerli hediye çekinizin kullanımı için 444 0 496 numaralı telefon üzerinden Total Oil Türkiye A.Ş. Müşteri Hizmetleri Danışma Hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• totala üye olmak için illa istasyona gidip form doldurup kart mı almak gerekli?

• 25 TL alt limitsiz mi?

25 tl - total

Tt kodunu alışveriş yaptıktan sonra gördüm, kaçırdık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mail gelen var mı?

"Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten."
    Mevlana Celalettin Rumi
  • Nuvanda86 kullanıcısına yanıt
    Aynen mobil uygulamada kayıt olmak için gereken onay şifresi gelmiyor.

• Evet onay sifresi gelmiyor

• Bana ilkin bi sifre verdi girdim yanlis dedi, sonra sifremi unuttum dedim ama hatırlatma sms i gelmedi. Sonra web sitesine girdim ordan hatırlat dedim 3174 e sms atın dedi. Onu da attim gene sifre geldi, gene girdim, gene yanlis dedi. Su an kendimi embesil gibi hissediyorum lanet olsun hediyesine de kuponuna da 😁

• 25 lira için bilgileri satmaya değer mi bilemiyorum

Düşündüm de bilgiler zaten herkeste var. Değer diyorum

Yalnız uygulama çok saçma. Girmediğim total club şifresini soruyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 1 Ekim 2019; 11:15:49 >
    diyorum mesaj gelmiyor ne sacma bisey boyle

• ben eski üyeliğimle girdim ve kodu tanımladım.

tek hesaba tek kod tanımlanıyor.

parola hatırlat sistemi çalışmıyor.

doğum tarihini sallama girdiyseniz zaten işiniz yaş.
  • Bana mail gelmedi de. Benim durumumda olan var mı? Alışveriş yaptığı halde mail gelmeyen?

Orijinalden alıntı: nomercy85

Bana mail gelmedi de. Benim durumumda olan var mı? Alışveriş yaptığı halde mail gelmeyen?
    ilk 7500 dolduğu için gelmemiştir,

"25 TL değerindeki akaryakıt indirim kodunun TOTAL Oil Türkiye mobil uygulaması yer alan ilgili kampanya sayfasından eklenerek aktifleştirilmesi için son tarih 15 Ekim 2019 olup, kod sayısı 7.500 adet ile sınırlıdır. 7.500 kod kullanımına erişildiğinde kampanya sonlanmış olacaktır."
  • Şifre gelmeme olayı için Totali aradım sistemsel sorun var birkaç saat sonra tekrar deneyin dediler. Peki kodu yükledik diyelim istasyonda nasıl kullanacağız fiziksel kart gerekiyor mu mobil uygulama yeterli mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.