Şimdi Ara

Hepsiburada 200 TL'ye 30 500 TL'ye 100 TL hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi burada 26 29 eylül tarihleri için hediye çeki kampanyası yapmış ayrıntılar resimde.

Hepsiburada 200 TL'ye 30 500 TL'ye 100 TL hediye çeki

• bugünlerde banka kampanyası yok sanırım onunla birleince güzel olurdu
  • Bir şey sormak istiyorum.Şimdi buradan İdeos x5 aldım hediye çeki tanımlanması için herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa zamanı gelince çekler tanımlanıyor mu? Yani çek kazanmak için ne yapmam lazım alışveriş yapmam yeterlimi.
  • world kart kampanyası ile güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

Bir şey sormak istiyorum.Şimdi buradan İdeos x5 aldım hediye çeki tanımlanması için herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa zamanı gelince çekler tanımlanıyor mu? Yani çek kazanmak için ne yapmam lazım alışveriş yapmam yeterlimi.

Birşey yapmana gerek yok. Zamanı gelince kendiliğinden aktif oluyor.
  • arkaadaslar zaten 200 tl ye 100 tl diye msg atmıstı ayın 30 una kadar simdi nasil olcak... 100 vermeyipte 30 mu verir yoksa 130 mu verecek anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

world kart kampanyası ile güzel olur

devam eden bi kampanyası var mı World veya başka bir bank kartının?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • world kampanyası bitmiş sanırım
  • banka kampanyası ile birleşmeden bir anlam ifade etmiyor.
  • tamamda 100 tl yerine 30 tl tanimlarlarsa napcaz hepsiburada bu yaparmi yaparrr
  • ideos x5 var mi kaça geliyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

tamamda 100 tl yerine 30 tl tanimlarlarsa napcaz hepsiburada bu yaparmi yaparrr

aynı durumdayım, benim tahminim 100+30 verir gibime geliyor. Ama olurda 30 tl verirse, mail telefon falan derken söke söke 100 TL çekimi alırım
  • quote:

riske girmeni hiç tavsiye etmem...
  • hepsiburada'dan ürün alırken 10 defa düşünün!!!!!!!!
    13.09.2011 tarihinde bir telefon siparişi verdim. telefon 16.09.2011 tarihinde kargo elemanı tarafından bana getirildi. kargo elemanınında belirtmesiyle kutu agır deformasyona ugramıştı (kutunun üzerine birşey düşmüş yanlardan patlamış ve içersindeki telefon kutusu görünüyordu. telefon kutusuda içerden darbe görmüştü)
    kargo elemanı bunu böyle teslim almassınız herhalde dedi ve kutuyu direk geri iade olarak h.b ye geri gönderdi.
    kargo firmasının şubesine giderek durum hakkında konuştum ve şube elemanı istif sorunundan dolayı kargo firması durumdan sorumlu olduğunu ve aldığınız firma size yeni ürün yolluyacagını söyledi.
    h.b ile sorunlarım bundan sonra başladı
    durum hakkında kendilerini bilgilendirici msj çektim ama geri dönüş olmadı.ayın 17.09.2011 tarihinde dema şubeden ^^ ilyas kulak ^^ isimli eleman ürünü teslim almış ama bana h.b tarafından teslim alındığına dair bilgi verilmiyor.durum hakkında beni bilgilendirici 9 tane msj çekmelerini istedim hiçbirine cevap vermediler.
    şikayet var'a yazdım onada mail yoluyla bilgilendirdik diyorlar ama tamamiyle yalan...
    türkiyenin en büyük e-alışveriş firmasıyız diyorlar ama benim sorunumdan bir haber devam ediyorlar.h.b den eger sorunlu bir ürün aldıysanız yandınız. ben teslim bile almadığım halde ürünü direk geri göndertmeme rağmen sorunum 26.09.2011 olmasına rağmen çözülmedi.
    sorunun çözümünü h.b haricinde başka yerlerde arıyacam galiba...
    telefona gelince onu arkadaşıma almıştım ve 300 tl zarara girerek arkadaşıma mahçup olmamak için başka bir siteden aldım. siparişi 14:00 da verdim 16:00 da kargoya teslim edilmişti.neyse h.b den ürün alıken sorun yaşarsanız klasik örnek olarak ben veya biraz daha durum hakkında geniş bilgi almak istiyorsanız ''şikayetvar'' a bakabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

hepsiburada'dan ürün alırken 10 defa düşünün!!!!!!!!
    13.09.2011 tarihinde bir telefon siparişi verdim. telefon 16.09.2011 tarihinde kargo elemanı tarafından bana getirildi. kargo elemanınında belirtmesiyle kutu agır deformasyona ugramıştı (kutunun üzerine birşey düşmüş yanlardan patlamış ve içersindeki telefon kutusu görünüyordu. telefon kutusuda içerden darbe görmüştü)
    kargo elemanı bunu böyle teslim almassınız herhalde dedi ve kutuyu direk geri iade olarak h.b ye geri gönderdi.
    kargo firmasının şubesine giderek durum hakkında konuştum ve şube elemanı istif sorunundan dolayı kargo firması durumdan sorumlu olduğunu ve aldığınız firma size yeni ürün yolluyacagını söyledi.
    h.b ile sorunlarım bundan sonra başladı
    durum hakkında kendilerini bilgilendirici msj çektim ama geri dönüş olmadı.ayın 17.09.2011 tarihinde dema şubeden ^^ ilyas kulak ^^ isimli eleman ürünü teslim almış ama bana h.b tarafından teslim alındığına dair bilgi verilmiyor.durum hakkında beni bilgilendirici 9 tane msj çekmelerini istedim hiçbirine cevap vermediler.
    şikayet var'a yazdım onada mail yoluyla bilgilendirdik diyorlar ama tamamiyle yalan...
    türkiyenin en büyük e-alışveriş firmasıyız diyorlar ama benim sorunumdan bir haber devam ediyorlar.h.b den eger sorunlu bir ürün aldıysanız yandınız. ben teslim bile almadığım halde ürünü direk geri göndertmeme rağmen sorunum 26.09.2011 olmasına rağmen çözülmedi.
    sorunun çözümünü h.b haricinde başka yerlerde arıyacam galiba...
    telefona gelince onu arkadaşıma almıştım ve 300 tl zarara girerek arkadaşıma mahçup olmamak için başka bir siteden aldım. siparişi 14:00 da verdim 16:00 da kargoya teslim edilmişti.neyse h.b den ürün alıken sorun yaşarsanız klasik örnek olarak ben veya biraz daha durum hakkında geniş bilgi almak istiyorsanız ''şikayetvar'' a bakabilirsiniz...

bi ara bu yorumlara yanlış gözüyle bakıyordum taki bende bir kaç kez mağdur olana kadar.
    benim maceram ideos x5in ilk çıkmasıyla başşladı.100 tl hediye çeki 50 tl maximum puan zamanından.ilk çekte bankayla sorunum çıktı kredi kartı kayboldu falan filan derken tefal tava aldım geldi.bunda sorun yok ama kendi çeklerinde sorunlar başladı.
    ilk alışverişim fritöz oldu.eve geldi ilk kullanımda baktık kapak kapanmıyor derhal geri gönderdim değişim diye.tamire göndermişler.3-5 telefon 2 hafta bekleme 3-4 mesajın ardından iade kabul edildi.iade kabul edildiği gün tüm mesajlarıma cevap verildi ve cevaplar şöyleydi;lütfen sipariş numaranızı bize bildiriniz:)
    neyse yazmadım birşey, beklemeye başladımki bekle bekle bir hafta oldu kulandığım 50 liralık hediye çeki hesaba yatmadı yine mesajlar telefonlar derken 1 hafta sonra zar zor yatırdılar başka bir fritöz daha aldım (felix cipsy) fritöz geldi beğendim kullanıyoruz derken 15 gün geçti çalışmamaya başladı.haydaaa bunuda gönderdim değişim diye şu an serviste.bunlar yaşanırken ikinci 50tllik çekte aktif edildi(tarih sınırlamaları vardı) onunlada bebek mama sandalyesi aldım üzerine ekleme yaparak.sandalye geldi,ama kırık geldi.tekrar geri gönderdik iade olarak iadesi alındı dekont hemen ödendi ama 50 tlklik çekten bir buçuk haftadır ses yok.telefonla 2-3 defa aradım araştırılıyor kaydınız var dendi mesajda attım hala birşey olduğu yok.
    şimdi hediye çeki kampanyasınamı yoksa ürünlerin sağlamlığnamı yoksa hepsiburadayamı güvenmemelisiniz orasına siz karar verin.
    son durum:1 adet fritöz serviste.bir adet 50 tllik çek hala aktif edilecek.karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 26 Eylül 2011; 13:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

aynı durumdayım, benim tahminim 100+30 verir gibime geliyor. Ama olurda 30 tl verirse, mail telefon falan derken söke söke 100 TL çekimi alırım

aksam bi hepsiburadaya telefon acip sorsakmi kardes.s.s.s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

aksam bi hepsiburadaya telefon acip sorsakmi kardes.s.s.s

bi b.k bildikleri yok o telefonun ucundakilerin

• hepsiburadadan uzak durun 31 temmuzda aldigim mikrodalga firin hala tederik surecinde.maillere hic bi cvp atmiyolar.simdiye kadar tanidigim en karaktersiz site..
  • ideos x5 aldım saat 16:00 gibi aldım 17:30 kargolandı
  • Bugun telefon aldim aksam kargoya verdiler bu aralar cok iyi calisiyorlar valla ::)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.