Şimdi Ara

Hepsiburada 20 TL Hediye Çeki ile Alınabilecek Ürün Tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çoğunuzun bildiği gibi Coca Cola Kırmızı Kasa' da HB altlimizsiz 20 TL hediye çeki veriliyor. >>> Coca Cola Kırmızı Kasa Konusu

Burada hepsiburada.com sitesindeki o çeklerle alınabilecek 0-20 TL arası (ya da 20 TL den birazcık daha fazla) bedeli olan güzel ürünleri paylaşabiliriz.

Önce ben başlayayım:

Futbol Topları:
    Sportica BF 500 Futbol Topu
    Sportica BF 500 - Beyaz/Kırmızı/Siyah Futbol Topu
    Mitsuka MS100 Futbol Topu

Basketbol Topları:
    Lescon La-2501 Kaucuk Basketbol Topu
    Stamm Stm-700 Basketbol Topu

Bileklikler:
    eJOYA Deri Erkek Bileklik Bej12
    Bee One Melek Kanadı Üç Sıra Unisex Deri Bileklik Bz04

Siz de bildiğiniz, alabileceğimiz ürünleri paylaşırsanız makbule geçer.

Not: Bazı linkler çok uzun olduğu için linkleri ürün adlarının içine yerleştirip paylaşmanızı tavsiye ediyorum. Yukarıdaki gibi.

• guzel konu,takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpermarket bölümünden kargo bedava olanlardan alıyorum ben de..
  • Bu linke bakmakta fayda var (kargoda bedava)
    Özelikle ihtiyacı olanlar için deterjanlar, çocuk bezleri, çay ve şeker en alınabilecek ürünler.

• usblerde de kargo bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

usblerde de kargo bedava

hepsinde değil sadece sandisklerde kargo bedava
  • pil kategorisinde tüm pillerde kargo bedava, evin 1-2 yıllık pil ihtiyacını tek bir çekle karşılayabilirsiniz..

yine çoğu kitapta da kargo ücretsiz.

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek çek ile birlikte 3 liraya bundan aldım yiğenim için:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb ile çalışan vantilator al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

pil kategorisinde tüm pillerde kargo bedava, evin 1-2 yıllık pil ihtiyacını tek bir çekle karşılayabilirsiniz..

yine çoğu kitapta da kargo ücretsiz.

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek çek ile birlikte 3 liraya bundan aldım yiğenim için:)

Bende bebek bezi alayım diyorum ama siparişi onayla kısmında sipariş toplamı hediye çeki kullandıgım halde aynı fiyat görünüyor daha önce çek ile alışveriş yaptım son onay kısmında kredi kartınızdan şu kadar çekilecek yazıyordu ama bunda böyle yazıyor neden böyle oluyor?

Şimdi alışverişi tamamla butonuna bassam kredi kartımdan bu kadar mı çekilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 6 Ağustos 2013; 16:37:57 >

• beyler stok ne zaman gelir kod var ama stok yok
  • Arkadaşlar şimdi kod alacağım ama kredi kartım yok, kredi kartı olmadan sadece hediye çekiyle alışveriş yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Arkadaşlar şimdi kod alacağım ama kredi kartım yok, kredi kartı olmadan sadece hediye çekiyle alışveriş yapabiliyor muyuz?

stokta çek yokki
  • Öneriler için teşekkürler beyler. Bu kargo bedava işi de çok güzel olmuş. Dün gece akustik gitar teli almıştım, küçücük tele 7 lira kargo kakaladı adamlar.

Ayrıca Nickim Minaj' ın bahsettiği usb ile çalışan vantilatör şu olsa gerek? Güzel tercih.
    Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482

• Bimde 10 liraya satıldı o vantilatör ayrıca hb de büyük olanı 29 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: aflamania

Öneriler için teşekkürler beyler. Bu kargo bedava işi de çok güzel olmuş. Dün gece akustik gitar teli almıştım, küçücük tele 7 lira kargo kakaladı adamlar.

Ayrıca Nickim Minaj' ın bahsettiği usb ile çalışan vantilatör şu olsa gerek? Güzel tercih.
    Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482

• Kargo bedava yazmıyor ama bayram çikolatalarında almayı denediklerimde kargo bedavaydı. tedarikçiler yolluyormuş.

2sinde bunu aldım ama yurtiçinin indir bindir showundan bir türlü gelmedi.normalde bugün gelmesi gerek.
    bu muhitte bir ben böyle internetten bir şeyler alıyormuşum.Bir de 5. katta ev. bir ara her gün geliyorlardı.ara verdim adamlar usandı o yüzden biriktirip getiriyorlar belki :)

21 TL idi zam yapmışlar 14 TL şimdi farkettim.iyiyse bir tane daha alayım diyordum :)

http://www.hepsiburada.com/liste/dilruba-hatun-bayram-cikolatasi-/productDetails.aspx?productId=zyckltpdilruba1&categoryId=60000283

en uygun bu varhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60000283&Productid=zycktp001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 6 Ağustos 2013; 22:08:04 >

• Kredi kartı bilgisi vermeden sadece kod girerek alısveriş yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Kredi kartı bilgisi vermeden sadece kod girerek alısveriş yapabiliyormuyuz?

20TL ye kadar yapabiliyorsunuz ben de şimdi test ederek öğrendim.hep 20yi aşıyordum.tam tutturacak bir tek çocuk romanı olunca. fairy alıyordum

işe yarar en ucuz ürünhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=28002653&Productid=zypyon798946

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Kredi kartı bilgisi vermeden sadece kod girerek alısveriş yapabiliyormuyuz?

20TL ye kadar yapabiliyorsunuz ben de şimdi test ederek öğrendim.hep 20yi aşıyordum.tam tutturacak bir tek çocuk romanı olunca. fairy alıyordum

işe yarar en ucuz ürünhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=28002653&Productid=zypyon798946

20 liraya kadar kart bilgisi girmeden alısveriş oluyor yani dimi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.