Bildirim
Hepsiburada 08:00 - 14:00 Arası Süpermarket'te Seçili Ürünlerde %20 İndirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elektronik istiyoruz. -
Finish 90+90 nin fiyati 28,72 tl iyi gibi sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 18 Temmuz 2015; 9:20:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun iyi satia yaptilar demek, iyi politika izlwmeyw basladi adamlar
Domestos 4 litre alınabilir duruyor..
75 Lira üzeri kargo bedava + 75 / 25 Çek satılıyor. Uygun bir kombo gibi .d -
Hepsiburada ceki ile birlesiyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birleşiyor. -
şekere cilling bang e hemen zamı kitlemişler.. baska takıp ettıgım bırsey yok. -
Finish Powerball (90 + 90) Tablet + 50 gr Toz Makine Temizleyici alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz ? -
uygun neler var ? -
2-3 parca birsey alınabılır ama kargo bela
75/25 cekım oldugu halde alınacak bırsey bulamadım -
75 üzerine kargo bedavaiyi hesap yapın :)
quote:
Orijinalden alıntı: kulka
75 üzerine kargo bedavaiyi hesap yapın :)
mesele o zaten, o tutarda alınası birsey yok. -
Finishten 5 tane sipariş verirken onaylayana kadar stokta bitti kaçırdım fırsatı
Fiyatlar sadece göz boyamak için yapılmıi. Hiç bir üründe adam gibi indirim göremedim. İndirimli hali bile piyasa fiyatına anca geliyor/gelemiyor bile. 24,5 tl 5 kg şeker nedşr? 1 kg şeker 5,5 diyor yok artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK
Fiyatlar sadece göz boyamak için yapılmıi. Hiç bir üründe adam gibi indirim göremedim. İndirimli hali bile piyasa fiyatına anca geliyor/gelemiyor bile. 24,5 tl 5 kg şeker nedşr? 1 kg şeker 5,5 diyor yok artık.
indirim kelimesinin cazibesini kullanıyorlar. Burda bircok kişi neyin ne oldugunu biliyor ama
marketlerde filan sırf indirimde yazdıgı için ürünleri alan bir kitle var. -
quote:
Orijinalden alıntı: tnt-2
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK
Fiyatlar sadece göz boyamak için yapılmıi. Hiç bir üründe adam gibi indirim göremedim. İndirimli hali bile piyasa fiyatına anca geliyor/gelemiyor bile. 24,5 tl 5 kg şeker nedşr? 1 kg şeker 5,5 diyor yok artık.
indirim kelimesinin cazibesini kullanıyorlar. Burda bircok kişi neyin ne oldugunu biliyor ama
marketlerde filan sırf indirimde yazdıgı için ürünleri alan bir kitle var.
Algı yönetimini çok iyi yapıyorlar. Biraz düşünen oyunun farkına varıyor ama bazıları da oooo indirim var diye dalıyorlar. Dün ev elektroniği kampanyasından yararlandım ve iki ayrı alışverişimden 25er tl hediye çeki kazanmamla beraber 25 er tl lik hediye çekimle beraber fakir commanderi 285 tl ye, philips azur performer 3820 ütüyü ve fakir mix 55 el blenderini çeklerle 119 tl ye aldım. Sadece ütüyü vatanda 139 tl ye satıyorlar. Dünkü gerçek bir indirimdi ama bunlar hikaye.
-
Islak mendil geçmiyor nasıl iş bu hb anasının gözü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- flying tiger indirim kodu
- doğum gününde hediye veren markalar
- bim cam suyu
- tod kampanya
- zara indirim ne zaman 2025
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X