Bildirim
hepsiburada
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim bildiğim kadarıyla 3 iş günü içerisinde getirmeleri lazım birde bende alışveriş yapmak istiyorum yaş 18 olması gerekiyormu gerekmiyorsa detay verebilirmsin _____________________________ -
Merak ettiğim bir şey var.Banka kartı işe alışveriş yapılabiliyor mu?
Orijinalden alıntı: sonerason
arkadaşlar hepsiburadadan alışveriş yaptım ilkkez , 2 gün doldu hala sipariş hazırlanılıyor diyor normal bir süre mi bu?
Normal._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Afet-i Azam
Merak ettiğim bir şey var.Banka kartı işe alışveriş yapılabiliyor mu?
3D secure ya da havale/eft ile yapabilirsiniz.
2 gün normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree
quote:
arkadaşlar hepsiburadadan alışveriş yaptım ilkkez , 2 gün doldu hala sipariş hazırlanılıyor diyor normal bir süre mi bu?
Normal.
peki tahminen kaçgünarası gelir?_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Normal.
peki tahminen kaçgünarası gelir?
Belli olmaz ama 1 haftayı bulabilir._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
Normal.
peki tahminen kaçgünarası gelir?
Belli olmaz ama 1 haftayı bulabilir.
sipariş iptali yaparsam karta yansımaz degil mi para? cekilmişmidir para yani?_____________________________
-
Ellerinde yok ise en geç 1 hafta içinde gönderiyorlar
_____________________________ İ5-2500k 3.60 GHZ Turbo Bost O.C(4.2 Ghz) ~ Z68X-UD4-B3 ~ 8 GB Kinston 1600 MHZ ~ WD Black 1 TB ~ Sapphire HD 6850 ~High Power Element 700W 80+ plus Bronze ~ A4 Tech F3 Mouse ~ 3D Extreme Pro ~ LG E22 50V Led -
Havale yapıldıktan sonra ürünü beğenmezsek falan para noluyo
benim bildiğim kadarıyla 3 iş günü içerisinde getirmeleri lazım birde bende alışveriş yapmak istiyorum yaş 18 olması gerekiyormu gerekmiyorsa detay verebilirmsin
Gerekmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yurt dışından alışveriş hakkında merak ettiğiniz herşey ! Link -
cumartesi pazar günleri sayılmaz
genelde ertesi İŞ günü kargoya verilir bu hep böyledir yani ama aldıgın ürün sıkıntılıysa bu sürec uzayalabilir ki üründe yazar 5+ 7+ 3+ felan diye merak etme bayramdan önce ulaşır
cumartesi pazar günleri sayılmaz
genelde ertesi İŞ günü kargoya verilir bu hep böyledir yani ama aldıgın ürün sıkıntılıysa bu sürec uzayalabilir ki üründe yazar 5+ 7+ 3+ felan diye merak etme bayramdan önce ulaşır
dumbell set almıştım_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler