Şimdi Ara

Hepsi-Yalan 25. Dinleyişim arka arkaya ve yorumum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence seneye bu parcayla bu kızlar Eurovision'a girsinler birinci olup gelsinler.... Süper parça süper sempatik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealer82 -- 14 Haziran 2005, 13:37:12 >

• parça güzel ama kazanacaklarını pek zannetmem
  • Dansları güzel sesleri güzel E bide üstüne Güzel Kızlar yavv... Şarkılardaki ritimlerde iyi sözler fısss.

Erovisiona katılsalar bence de iyi olur.
  • abi neden ya sempatik ve cici cici kızlar sahne de iyi... Hem birazda avrupai bir parça
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harby

Dansları güzel sesleri güzel E bide üstüne Güzel Kızlar yavv... Şarkılardaki ritimlerde iyi sözler fısss.

Erovisiona katılsalar bence de iyi olur.

sözler zaten önemli diil bence çünkü tam bir yaz şarkısı... Hem eurovision da da söz önemli diil ki kim neyi anlıyo
  • bide sesleri birbirlerine çok benziyo. farkedilmiyo kimin söylediği
  • kızla güzel değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi 25 defa aynı şarkı üst üste dinlenirmi...bööö gelir insana...
  • evet de ne bilim öle işte çalıyo arkadan...
    Kızlar güzel veya diil ama sempatik ve gülserenden daha güzeller kesinlikle
  • bence de katılsalar kazanırlar eurovizyon a cidden süpperr bir grup hem dans ediyorlar , hem şarkı söylüyorlar, ritimlerde iyi ........ mükemmel
  • Tamamen entel işi bırakın bunLarı ya
  • zenci gırtlağı yapmaya çalışan türk kızları.. bana çok yapmacık geliyor. sözler tırt.
  • quote:

Hem hazmedemiyorum hem utanıyorum insanların bunu dinlemesinden. Aynı ülkede yaşıyoruz bu insanlarla ya...
    Klibi ilk gördüğümde sonuna kadar izledim çünkü o kadar kötüydü ki. Kim ya bunlar dedim ne kötü sarkı ne kadar kötü duruma geliyor bu turkiyede muzik piyasası dedim. Gerçi dedim bu adamlar da zavallı iş yapamaz. Ama gel gör ki hit yapışlar her yerde çalıyor. Düşünsenize Sezen Aksu da bu ülkede
    şarkıcı Barış Manço'da bunlar da.... :(

Bu sözü eden sen değil misin?Cankan'ı 20 kez dinliyorum dediğimde bana demedik laf bırakmamıştın...
    Şimdi sen gidip 2-3 salağı 25 kere dinliyorsun ve senin için bir sorun yok.Hani nerde kültür nerde Türklük?

• Parca guzel..eurovızyon a katılsalar kazanabılırler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

zenci gırtlağı yapmaya çalışan türk kızları.. bana çok yapmacık geliyor. sözler tırt.

Abi niye öyle diyosun...Anastasia zenci gırtlaklı değilmi...Yabancılar yapınca alkışlıyoruz, türkler yapınca yapmacık taklitçilik oluyo..Yapmayın böyle yahu...
  • +1 DiabloXT Çok haklı bence.
  • şarkı hoş bir şarkı ben de ard arda çok dinledim ama 6-7 kere falan...
    diğer şarkıları güzel değil ama bu hakkaten hoş bir şarkı...
  • Şarkı berbaT YALan şarkısı ama OLMAZ OGLAN benim favorim ...

edit: Boyları Çok kısa ÖrneK = 1,60
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Hem hazmedemiyorum hem utanıyorum insanların bunu dinlemesinden. Aynı ülkede yaşıyoruz bu insanlarla ya...
    Klibi ilk gördüğümde sonuna kadar izledim çünkü o kadar kötüydü ki. Kim ya bunlar dedim ne kötü sarkı ne kadar kötü duruma geliyor bu turkiyede muzik piyasası dedim. Gerçi dedim bu adamlar da zavallı iş yapamaz. Ama gel gör ki hit yapışlar her yerde çalıyor. Düşünsenize Sezen Aksu da bu ülkede
    şarkıcı Barış Manço'da bunlar da.... :(

Bu sözü eden sen değil misin?Cankan'ı 20 kez dinliyorum dediğimde bana demedik laf bırakmamıştın...
    Şimdi sen gidip 2-3 salağı 25 kere dinliyorsun ve senin için bir sorun yok.Hani nerde kültür nerde Türklük?

Cankan denilen pop görünümlü arabeskçilerle sen Pop imajı olupta pop müzik yapan, ayrıca şarkısında ağlamaya yakın ses çıkarmayan bu grubu bir tutuyorsan zaten ben sana sadece yorum yok diyorum...

EDIT: Cankan katılsın mı Eurovision'a ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealer82 -- 14 Haziran 2005, 16:15:52 >

• Abi Cankan'a laf yok Hepsi neymiş.Ben öyle iğrenç klipler görmedim.Cankan'ın Yar Yar Klibi bile ondan daha iyi bence.Hepsi nin müziklerinin tek bir iyi yanı var; bazı şarkılarda güzel bass veriyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.