Şimdi Ara

Hepsi Burada.com HAVALE/EFT sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben hepsiburada.com'dan alışveriş yapacağım daha ilk aışverişim kredi kartım yok

Alacağım ürün 8.61 Lira Biliyorum 8 liralık şey için neden internet üzerinden alışveriş yapıyorsunuz diyeceğiniz ama bu çevrelerde 1-2 hafta soruşturdum ve bulamadım .

Gelelim konuya alacağım ürün 8.61 Lira ve sadece HAVALE/EFT işlemi ile alışveriş imkanım var

1-Peki bankaya kaç lira yatırmam lazım ?
    2-İş bankasına yatıracağım 3.5 Lira Havale ücreti kesiliyor o zaman 13 Lira mı yatırcam ama ATM bozuk para almıyor
    3-mesela 15 Lira yatırsam ürün gelirken para üstünü Getiriyorlar mı ?
    4-arkadaşlar lütfen yardım olun

• havale seçeneği daha çok internet bankacılığı hesabınız varsa direk internet üzerinden göndermek içindir yoksa öyle bankamatiğe git 5 lira havale ver yok bozuk almadı tam para ver dersen zarara girersin tanıdık birinin kartından çektir ona ver parasını
  • Siparişi verdikten, kargo ücreti eklendikten ve havale indirimi düştükten sonra hangi hesaba kaç TL yatıracağını ekranda göreceksin. ATM'den yatıracaksan, ne kadar yatırırsan o kadar gider; para üstü bekleme.
    Internet bankacılığının gözünü seveyim. Yapı Kredi banka kartlarını internet alışverişlerine de açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 9 Kasım 2011; 16:55:38 >
  • Benimde Vakıfbank bankomat kartım var banka kartım ben bunu internette alışverişe açtırmabilirmiyim acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.