Şimdi Ara

💥 HEPSİ BURADA💥1 ALANA 1 BEDAVA (MOBİLE ÖZEL)BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
29.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    💥Düşük olan fiyat düşüyor, dikkat edelim.
    💥 HEPSİ BURADA💥1 ALANA 1 BEDAVA  (MOBİLE ÖZEL)BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 6 Ağustos 2019; 17:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beğenmiyorsan yallah başka foruma. Sizin gibiler yüzünden millet başlık açmaya korkuyor.
    Hemen eleştirecek bi şey bulup basıyorsunuz fırçayı. Adamı başlık açtığına açacağına pişman ediyorsunuz.

“...Başlık icin teşekkür ederim. Fakat keşke daha detaylı bilgi verseydiniz. “ böyle yazsan dövüyorlar mı mesela ?
    hocam , malesef bunlar esnaf. burda artık öyle bir potansiyel oluştuki, dalga geçtiğimiz tuvnera bile daha masum bunlardan
    düşünsene hüseyin sel'in buralarda takıldığını , kampanyadan glikoz şurubu bulup stokluyor, işine gelmeyen konularda trollük yapıyor...

işte burda yaşananlar da tam olarak budur, esnaflar aramızda, sövün geçin.
  • 1 alana 1 bedava ne? Böyle konu mu açılır?

Edit : linç yemişim ama açıklayalım yine de. Gereksiz arkadaşlar ss'i dikkatlice incelesin sonra yorumu tekrar okusun.

💥 HEPSİ BURADA💥1 ALANA 1 BEDAVA  (MOBİLE ÖZEL)BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 6 Ağustos 2019; 2:46:54 >
  • *seçili süpermarket ürünlerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam link yok mu ? Konu acmasaydiniz keşke.

• Uygulamayı açın banner var zaten anasayfada. Gözüme bir şey çarpmadı ama.

• uygun ürün yok gibi değmez

• Satılmayan ne varsa doldurmuşlar. Konuyu açan da hangi ürünü görüp heyecanlandıysa bize de söylesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu eleştiri boyutunu aşan arkadaşlar bir kaç tane konu sizde açın herkes faydalansın. Siz böyle yaptıkça burada birşeyler paylaşmaya çalışan insanları da soğutacaksınız.! O kadar gereksiz konu varken bu konuda gayet başarılı.

Eline sağlık paylaşan arkadaşın.....

Edit: Omo sıvı deterjan aldım 108 yıkama 55 TL'ye geldi kendi adıma çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HıdırOvic -- 5 Ağustos 2019; 1:8:44 >
  • Kahve aldım teşekkür ederim

• Omo pouch sıvı deterjan değerlendirilir 36 yıkama 17.90 a geliyor

• John-Reese kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorsan yallah başka foruma. Sizin gibiler yüzünden millet başlık açmaya korkuyor.
    Hemen eleştirecek bi şey bulup basıyorsunuz fırçayı. Adamı başlık açtığına açacağına pişman ediyorsunuz.

“...Başlık icin teşekkür ederim. Fakat keşke daha detaylı bilgi verseydiniz. “ böyle yazsan dövüyorlar mı mesela ?

• bu frosch nasıldır? piyasaya göre uyguna gelıyo baya. degermı almaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

bu frosch nasıldır? piyasaya göre uyguna gelıyo baya. degermı almaya?
    Hiç kullanmadım fakat kaliteli olduğunu söylüyorlar. Fiyat uygunsa deneme amaçlı alınabilir.

• 1 alana 1 bedava. tanesi 6 tl ye gelıyo sanırım. piyasada en uygun 13 civarı yanlıs bakmadımsa

• Kiyasladigima gore lipton filiz demlik poseti 48 li hesapli oluyor. 4 paket aldim. 50TL ye denk gelsin diye de pisirme kagidi ekledim 2 adet, kargo bedava oldu 👍

www.hepsiburada.com
    Lipton Filiz Çay Demlik 48'li Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/lipton-filiz-cay-demlik-48-li-p-HBV00000BGPM2?magaza=Hepsiburada

Cok tesekkurler firsat bildirimi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elminster3535 -- 5 Ağustos 2019; 2:33:24 >

• 50 TL tamamlama aşamasında fiyatları nispeten yakın olan ürünleri seçmek gerekiyor. Yoksa bedava olarak en ucuz iki üründen başlıyor
  • Çok iyi başlık teşekkürler

• cok guzel firsat tesekkurler

yalniz ufak bir problem var sepette diyelim 10 urun varsa en pahali 5ini odetiyor, mesela ikiser tane 10tl ve 5tl lik urun alinca 15 yerine 20 odetiyor cozemedim

lipton extra dem termos bardak veriyor bu arada

edit: cozdum yakin fiyatli urunleri beraber ekleyince en az kayipla iki tane 50tl civari siparis olusturdum, bazi fiyatlar zaten piyasadan uygundu boyle bedavaya yaklasti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 5 Ağustos 2019; 8:35:46 >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Fairy den iyidir
    Çok köpürmez ama tamamen organik diye geçer
    Hanımın elleri egzama gibiydi bundan başladık en azından daha da kötüleşmesin diye

Gece 4 + 4 adet aldım

Brz konuyu eksik açsada bu bile yeterli paylaşım için konu sahibine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sileustun -- 5 Ağustos 2019; 9:40:44 >
  • Haber için teşekkürler. 53,70'e 6 tane Omo 18 yıkama aldım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.