Şimdi Ara

💥 HEPSİ BURADA💥1 ALANA 1 BEDAVA (MOBİLE ÖZEL)BİTTİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
29.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 tane extra den 100 lü poşet aldım. 12.5 a geldi 25 30 dan aşağı hiçbi yerde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaragorn

cok guzel firsat tesekkurler

yalniz ufak bir problem var sepette diyelim 10 urun varsa en pahali 5ini odetiyor, mesela ikiser tane 10tl ve 5tl lik urun alinca 15 yerine 20 odetiyor cozemedim

lipton extra dem termos bardak veriyor bu arada

edit: cozdum yakin fiyatli urunleri beraber ekleyince en az kayipla iki tane 50tl civari siparis olusturdum, bazi fiyatlar zaten piyasadan uygundu boyle bedavaya yaklasti
    Bi dakka ya nasıl ? Ben yürürken yaptım sepeti.. aynı üründen 2 tane ekleyince 1 i bedava olmuyor mu ? Örnek 1 ürün 50 tl 2 tane ekledik 2si 50tl edecek, başka ürün de 30 tl 2 tane ekledik 2si 30 edecek.. şeklinde yani.. dediğiniz gibiyse 4 ürün 50 tl diğer 4 ürün 1 tl ise 4 tl mi indirim yapıyor ?? Ne saçma

• ahmetsoul kullanıcısına yanıt
    Farklı 2 ürün eklediğinde en ucuz hangisiyse o bedava oluyor. Mümkün mertebe fiyatları yakın olan ürünleri seçip en yüksek faydayı sağlamak gerek.
  • manyax M kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olmuş.. Ben hareket halinde farketmemiştim.. iptal ettim tüm siparişi. Resmen keriz sirkeleme yapmışlar... ucuz atlattım valla

Ben toplamda 16 ürün eklemiştim , bir ürün 4 tane diğerleri 2 şer tane.. 4 bedava düşümünü en ucuz olan 4 üründen yapmış ve kalanı da sonraki ucuzlardan.. Bi daha yürürken sipariş vermem hb den :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 6 Ağustos 2019; 0:44:45 >
  • Kardeşim mobil uygulamada 1+1 kategorisini bir tek ben mi görmüyorum? Bulamadım nerede bu ürünleri göreceğimiz yer?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Saat itibariyle değişmiş.. şuanda mobil e özel müzik ekipmanlarında indirim diye yazmışlar.. yeşil banner

Edit : hocam sen migros sayfasındaki constantinne misin ? Nasıl oldu da bu saate kadar görmedin bu konuyu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 6 Ağustos 2019; 0:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Saat itibariyle değişmiş.. şuanda mobil e özel müzik ekipmanlarında indirim diye yazmışlar.. yeşil banner

Edit : hocam sen migros sayfasındaki constantinne misin ? Nasıl oldu da bu saate kadar görmedin bu konuyu ?
    Bitti o zaman kampanya hocam?

Evet.. maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Evet.. maalesef..
    Bugünün işini yarına bırakma diye boşuna dememişler hocam

Kısmet değilmiş sağlık olsun

hocam sen migros sayfasındaki constantinne misin ? Nasıl oldu da bu saate kadar görmedin bu konuyu ?

• sana saygı duyuyorum ölücü op hayat çok pahalı istediğin kadar ölücülük yapabilirsin
  • sizinki karambole gelmis hocam ben dun bi 20 dakika calismisimdir siparis duzenlemeye
  • Ürünlerim den biri eksik geldi. Ama fatura tam görünüyor ne yapabilirim?

• Irkçı kapitalizmanın size dikte ettiği doğal olmayan hiçbir ürünü evinize dahi sokmayın. Boron kullanın yumusatıcısız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.