Şimdi Ara

Hepsi Benimi Bulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu 1 Ayda Başıma Gelmeyen Nusibet Kalmadı Arkadaş Cunüpde Değiliz

• Aynen ha neye elimi atsam elimde kalıyor ya bütün işler ters gidiyo hayır hiç cünüp gezmem bide.p
  • Cünüp Olarak Dene Bide Etki Tepki Yaratır Hesabı :D
  • Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.

Hz. Mevlana
  • Başına gelenleri söylemeden abdesti doğru alıp almadığını söyleyemem.
  • Çek kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.

Hz. Mevlana

Katılıyorum Sıkıntımı Anlattığım Arkadaşlarım Birkaç Şey Söylediler Ama Cok Ciddiyim Başıma Gelmeyen Kalmadı. Misal Sadece 1 Örnek Vericem Taksiye Bindim 2 Dakika Sonra Taksi Arkasasına Bakmadan Döndüğü İcin Arkadaki Arabaya Carpıyordu Sonra İnip Kavga Ettiler İşe Gittim Aynı Gün Elimi Kestim, Eve Geldim Telefonu Sarja Takayım Dedim Binanın Şartelleri Attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Ocak 2012; 0:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.

Hz. Mevlana

Katılıyorum Sıkıntımı Anlattığım Arkadaşlarım Birkaç Şey Söylediler Ama Cok Ciddiyim Başıma Gelmeyen Kalmadı. Misal Sadece 1 Örnek Vericem Taksiye Bindim 2 Dakika Sonra Taksi Arkasasına Bakmadan Döndüğü İcin Arkadaki Arabaya Carpıyordu Sonra İnip Kavga Ettiler İşe Gittim Aynı Gün Elimi Kestim, Eve Geldim Telefonu Sarja Takayım Dedim Binanın Şartelleri Attı.

Sabret.Ne kadar şeye sabredersen o kadar büyük olur mükafatı.Baktın çok zorlanıyorsun,ruhsal,fiziksel acıdan kıvranıyor hatta ağlıyorsun,öleyim de kurtulayım diyecekmişsin gibi oluyor.İşte o zaman sabredeceksin ki mükafatı çok büyük olsun.Allah büyüktür,ne kadar büyük mükafat vereceğini bilemezsin :)

• cünup dolaştığım günden beri işler yolunda gidiyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Hz. Mevlana

bunlar normal olağan şeyler
    herkesin başına gelebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.