Şimdi Ara

hepimizin kullandığı msn plus spyware imiş!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar bende microsoft anti spyware var ve onla tarama yaptığımda bana msn plus un spyware onlduğunu söyledi ama gene de ben kullanmaya devam ediyorum siz ne yaparsınız bilemem

• indirdiğin yerede bağlı nerden indirdin programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_sg

arakdaşlar bende microsoft anti spyware var ve onla tarama yaptığımda bana msn plus un spyware onlduğunu söyledi ama gene de ben kullanmaya devam ediyorum siz ne yaparsınız bilemem

evet microsoft anti spyware plus ı spyware olarak görüyor. bende uzun zamandır yüklü ama şimdiilik bi sorun yok zaten plus ı yüklerken sponsor programlaa birlikte yüklemediysen eğer hiçbir sorun olmaz.

• BU PROGRAMIN İNTERNET EXPLORER BAŞLANGIÇ SAYFASINI HER DEFASINDA DEĞİŞTİRİP MSN'Yİ GİRİŞ SAYFASI YAPMASI YÜZÜNDEN SİLMEYİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranus

BU PROGRAMIN İNTERNET EXPLORER BAŞLANGIÇ SAYFASINI HER DEFASINDA DEĞİŞTİRİP MSN'Yİ GİRİŞ SAYFASI YAPMASI YÜZÜNDEN SİLMEYİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..

yukarıda da söylediğim gibi sanırım yüklerken yanlışlıkla sponsor program desteği ile yükle yi işaretledin. bu sponsor program böle şeyler yapıyor. eee adamlar sponsor olarak bula bula virüs,trojan,spyware gibi şeyleri bulabilmişler

• iide windowsun kendisi casus diğer yazılımları casus lsa ne yazar
  • BUNU BİRAZ DAHA AÇARMISIN
    WİN. NİYE CASUSMUŞ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOĞRU SPYWARE DİR. BEN BU YÜZDEN SİLDİM. MSN MESENGER BETA DA SPYWARE İÇERİYO. EN İYİSİ 6,2 DİR.
  • plus u sponsoru ile birlikte kurarsan tabi ki spy bulur onunla birlikte kurmayacaksın ben kullanıyorum 4 ayrı taramadan geçiyorum ama bir tane bile yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.