Şimdi Ara

Hepimiz Zenciyiz..Eto'ya yapılan ahlaksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce,Zaragoza-Barca mçını izleyenleriniz olmuştur.Eto'o ırkçı tezahüratlara bir süre sonra dayanamadı ve oyundan çıkmak istedi.Çok zor ikna ettiler ve Barca 2-0 kazandı maçı.Chelsea'den sonra Zaragoza'nın da bunu yapması beni çok sinirlendirdi.Irkçılıgın her türlüsü kötü ama Eto'o ya sanki bilinçli yapılıyormuş gibi geliyor.
    Son olarak tişört falan bastırsın Barca da alayım.Böyle Maymun'a canım kurban.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 26 Şubat 2006; 1:09:14 >

• insanlık dışı bir hareket

bide medeni geçinir haspamlar
  • Şimdi bir iki kelam ederim ceza alırım.Çok ayıp gerçekten
  • takımlarına destek vermek uğruna yapıyolar yoksa zenci diye yapıldığını zannetmiyorum

yoksa chelsea'da drogba da zenci gallas da zenci geremy de zenci

aynı şekilde zaragozada da zenci var..

tabi olay çok saçma ve çirkin orası ayrı konu..
  • Bizde kötü olan Her konuda ''bursaı türkiye'' deriz.İyi olanda ise hiç sesimiz çıkmaz(ordu,savaş hariç tabi onda alayını çizeriz )

Neyse bu ırkçılık mevzuu ülkemizde hemen hemen hiç olmuyor.İnsanımız Siyahi kişileri enazından maymun vs. tarzı aşağılamalara girmiyor(eminönünde saat satanlarla ilgili pekte iyi düşünmüyorlardır ama).Helal olsun bize
  • hepimiz zenciyiz
  • avrupa böyle işte, medeniyiz die geçinen kafası insanlığa basmayan topluluk..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avatar koyacagım bir tane ama koyulmuyor.Yeter Eto'o yapılan bu şerefsizlik.Ağlıyacaktım adama yahu.Her maç her maç bunu yapıyorlar,bugün verdigi tepki çok gücüme gitti benim.Soykırım yapmışmışız,sizin yaptıgınız ne?
    Hayatımda hiç bir şeye bu kadar sinirlenmedim,bunu yapanlara da olan kinim hiç bitmeyecek.
    Zenci olmak suç mu yahu?
  • aslında zaragozada da zenci varsa tepkisini gostermesi lazımm bence...chelsea macında da ırkcı tezahura yapılırken makalele ve geremi oyundaydı..onlar da aynı sekilde tepkilerini taraftara gostermelilerdi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

takımlarına destek vermek uğruna yapıyolar yoksa zenci diye yapıldığını zannetmiyorum

yoksa chelsea'da drogba da zenci gallas da zenci geremy de zenci

aynı şekilde zaragozada da zenci var..

tabi olay çok saçma ve çirkin orası ayrı konu..

işte futbolun çirkin yüzü de orada ortaya çıkıyor.

karşı takımı moralmen bozmak için en adi, onursuz ırkçı şeyleri kullanmak.üstelik kendi takımında da siyah oyuncular varken.

özünde müthiş bir spor olan futbolu bu tip "her şey mübah" zemininden ırkçılıkla bürüyenleri kınıyorum.

dikkat edilirse Chelsea maçta bir yerde sakat oyuncuya rağmen yopu dışarı atmadı.Pislik boy boy yani..

benim beklentim Ronaldinho dan Ronaldo ya tüm siyah oyuncuların İspanya da yaşanan bu durumu bir şekilde protesto etmeleri hatta gerekirse takımlarını bırakmalılar (Barcelona, Bilbao gibi takımları ayrı tutuyorum)

• arkadaşlar şu çok heves ettiğimiz batı lılık da böyle bi şey işte.....onlar yeri gelince demokratik,medeni ve gelişmişler ama sadece kendilerine....
    Bizans çocuklarından da bundan iyisi beklenemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

insanlık dışı bir hareket

"Medeniyet dediğin tek Dişi Kalmış Canavar!"
  • Bilbao'nun teknik direktörü de Eto'o ya ırkçı bir yaklaşımda bulundu(muştu).Nasıl bir bünye,nasıl bir insanlık yaptırıyor bunu.Evinde uyurken rahat edebilecek misin?Eto'onun çektigi ızdırabı hissedebilecek misin?Neyeydi ki bu tepki.Zenci olarak doğmak suç degil ki zaten bu Eto nun elinde degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 26 Şubat 2006; 1:50:08 >
  • Sayın Aziz Yıldırıma sadece son derece başarılı bir klübün başkanı olmasından ötürü
    rahmetli annesine kadar uzanan küfürlere mağruz kalmasına ne diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Bilbao'nun teknik direktörü de Eto'o ya ırkçı bir yaklaşımda bulundu(muştu).Nasıl bir bünye,nasıl bir insanlık yaptırıyor bunu.Evinde uyurken rahat edebilecek misin?Eto'onun çektigi ızdırabı hissedebilecek misin?Neyeydi ki bu tepki.Zenci olarak doğmak suç degil ki zaten bu Eto nun elinde degil.

Emin misin Bilbao nun teknik direktörünün böyle yaptığına?
  • fulbol'u kirletiyorlarda zencileri begenmeyenler de bilmiyormu buadamlar olmasa millet kimi izleyecek
  • ırkçılık kadar ağır bir ahlaksızlık bence....

bunu fener başkanı olduğu için söylemiyorum...kimse böyle bir hakka sahip değil bu ülkede !!!
  • Evet.Açıklamayı şu an bulamam,ama az çok futbolla ilgilenen biriyim.Sanıyorum bu Barca'nın 2-1 kazandıgı Nou Camp'ta maçta yaptı bunu.Keza Bilbao'dan beklenir bence şaşırmanın manası yok.İspanyol sitelerini dolaşırsan bulabilirsin.Lazio-Roma maçı var yarın sırf bu olaya inat,Di Canio tipsizine inat,Roma'yı ölümüne destekliyorum,futbola bile bu olayları karıştıran insan mı orasını bilemem,varlıklardan tiksiniyorum.

@Siya buldum:

İspanya karıştı... Athletic Bilbao Teknik Direktörü Jaiver Clemente’nin Barcelona’nın Kamerunlu futbolcusu Samuel Etoo’ya karşı kullandığı ırkçı ifadeler olay yarattı.

İspanya Milli Takımı’nın eski hocasının, önceki akşam Barça’ya 2-1 kaybettikleri maçta oyuncusu Unai’ye tüküren Eto’o için “Düne kadar ağaçta oynayanlar şimdi yere inip insanlara tükürüyor'' sözleriyle siyahi oyuncuyu maymuna benzetmesi büyük tepki topladı.

Yıldız golcü de Clemente’nin kendisinden özür dilemesi çağrısında bulundu. Daha önce de İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Aragones, Henry için, “Pislik bir zenci'' ifadesini kullanmıştı.

http://www.superspor.com/detail.php?Type=anaSayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 26 Şubat 2006; 1:59:57 >

• Valla o parayı aldıktan sonra isterse banada maymun taklidi yapsınlar z.kimde olmaz valla

Ya acıların çocuğu gibi şey yapıyorlar o yüzden.
    Etoo kendi kaşınıyor. Reale gol attımı azıyor filan. Yok Real onu oynatmamışta Mallorcaya yollamışta, şimdi öcünü almışmış.

Bir kere sen kimsin? Şimdi bile Reale gelsen Ronaldo,Robinho,Raul gibi forvetlerin arasından nasıl o kazma tekniğinle ilk 11 e gireceksin?
    Hadi şimdi en iyi halin zamanında Raulla Morientesi nasıl kesecektin .

Çok iyi adam olsaydın, Mallorcanın en iyi zamanında Tristan mristan takımdayken, Galatasaraydan gelirken 4 tane giderken 3 tane yemezdiniz....

Sanki sen oynuyon diye Barça Reali yeniyor. Ronaldinho olmasa o takımdan cacık olmaz takımın yarısı ROnaldinho.

Herkesin görüşü bu Barçada Etoo yerine Şevçenko, Adriano gibi bir adam olsa Barçayı kimse tutamaz diye.

Neden başka bir oyuncuya yapmıyorlarda bu adama yapıyorlar:?

Çünkü KENDİ KAŞINIYOR, MİLLETİ KIŞKIRTIYOR... Bu yanlıştır ama taraftara oynuyor onları kışkırtıyor...

Barçaya sempatim vardır, ama bu adama gıcık oluyorum.

Ayrıca yukarıda arkadaş demiş, en azından avrupada MAYMUN taklidi yapıyorlar, TÜRKİYEDE yedi sülalesine sövüyorlar Aziz Yıldırımın. Ya onlardan bir delikanlı çıkıp karşına sövemez ama o şerefsizler küfredip duruyor buna ne demeli?

• quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

insanlık dışı bir hareket

"Medeniyet dediğin tek Dişi Kalmış Canavar!"

Ne güzel söylemiş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.