Şimdi Ara

Hepimiz Birimiz İçin Modu Dereceli Moda Ekletme Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eğer benim gibi düşünüyorsanız bunu yapmamamızın vakti geldi. Hepimiz güzel lol eglenceli olmasını istiyoruz oyle değil mi ? 5 kopya sampiyonlu hepimiz biri için modu dereceliye ve normal pvpye gelse güzel olmaz mı ? Bence öyle bir harika olur ki cosar cosar. :) Lütfen bize destek olun arkadaşlar hep birlikte riota oneride bulunalım eğer hosuna gittiyse.. Teşekkürler şimdiden ..

• Güzel kafa senleyiq
  • cevap ilk cümlede gizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eglence modu ve dereceli

• Hayır.

• Dost kazığı bile daha eğlenceli. En nefret ettiğim mod. Latede Full AP takımın Full Oftank takıma kazqanma şansı yok
  • Bence de yapmamamızın zamanı geldi de geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 degil 2 degil 6 degil 16 d3gil 5 tane 800 k

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Dost kazığı bile daha eğlenceli. En nefret ettiğim mod. Latede Full AP takımın Full Oftank takıma kazqanma şansı yok

Mesela biz voliyiz .. Voli luciye karsı voli her türlü takılır normalde .. Nedeni ise voli tank saglam luci ise tamam ultisi costurur da volininde tf de her işi yapacak güce sahiptir. Adamların macı inanmaması yüzünden yenildik. Voliyi cok kucumsediler bile bunu yapanda bizi takım seni anlıyorum merak etme. Yinede gruplu girdiğinizi düşünün dost kazıgını sayma illaki gerçek dostluk bulur. Bunu bilmelisin. ;)
  • yapmamamızdan sonrasını okumadım.Oynamıyorum şuan ama güzel olur.Küfürler 3 kat artar.
  • trollsen komik değil bunu ciddi ciddi düşündüysen aşırı komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İskambilTR

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Dost kazığı bile daha eğlenceli. En nefret ettiğim mod. Latede Full AP takımın Full Oftank takıma kazqanma şansı yok

Mesela biz voliyiz .. Voli luciye karsı voli her türlü takılır normalde .. Nedeni ise voli tank saglam luci ise tamam ultisi costurur da volininde tf de her işi yapacak güce sahiptir. Adamların macı inanmaması yüzünden yenildik. Voliyi cok kucumsediler bile bunu yapanda bizi takım seni anlıyorum merak etme. Yinede gruplu girdiğinizi düşünün dost kazıgını sayma illaki gerçek dostluk bulur. Bunu bilmelisin. ;)

Ne diyon la

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

trollsen komik değil bunu ciddi ciddi düşündüysen aşırı komik.

Aşırı komik ? Neden komik olsun ? Senin böyle düşünmen bence aşırı komik .. Bu mod benim bildiğim seviliyor baya siz goremiyorsanız bilemem. Tabi her kotu eleştiriye acıgım sıkıntı değil de bide böyle düşündüysen komik diyorsun ya haksızlık durumuna düşüyorsun. Üstüne üstlük sevdiğimiz şeylere saygı duymuyorsun sen sevmiyorsan gurur kırıcı şeyler söylemek zorunda değilsin. Seven olabilir sevmeyen olabilir tabi bunu güzellikle anlatmak var. Kalp kırmadan inciltmeden umarım anlamısındır.
  • Böyle bir şey olma ihtimali yok.
    Düşünsene Ahri vs Mundo? Ahriler ne yapsın damage yemiyecek mundolara sprith mi yapsınlar
    Tank ve Off tank herolar AP lere oyun vermezdi böylelikle ap oynanmaz saçma bir oyun yapısı oluşur.
  • O modda takıma taric aldırıp bayağı ahh edilmiştim. Düşünsene 5 kişi taric oynamak zorunda olduğunuzu karşısı da 5 azir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 17 Eylül 2016; 20:00:14 >
  • Eğer olsa zaten sistemi dengeleştirirler zamanla .. :) Ben sadece şansımı deniyorum hepsi bu illaki sevmeyen olacaktır yinede cogunluk bu modu cok seviyor. Tabi dereceli eklenme kısmına katılmak olmayabilir aranızda .. Hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

trollsen komik değil bunu ciddi ciddi düşündüysen aşırı komik.

Adam yeni başlamış belli ki. Çok üstüne gitme.
  • Aynen 5 Sorakayla 5 Dariusa karşı oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

O modda takıma taric aldırıp bayağı ahh edilmiştim. Düşünsene 5 kişi taric oynamak zorunda olduğunuzu karşısı da 5 azir.

30 Dakika içinde bitiremezlerse ve Taric olan taraf çoook büyük hatalar yapmazsa Azir olan tarafın kazanma ihtimali YOK. Chain CC,Chain Heal,Chain Immortality,Karşının Full AP kasmaktan başka şansının olmaması (AD kasan olsa bile Taric gibi o AD kasan adamı koruyamazlar),Esnek Build yapabilme şansı (FULL AD-FULL AP-FULL TANK-AP OFFTANK-AD OFFTANK-SUPPORT Hangisini kasarsan kas 30. Dakikadan sonra iş görür).

İşte bu yüzden bu moddan nefret ediyorum. Mage herolar alıp 30 dakika içinde kazanamazsan Oyunu %95 kaybediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim türk milleti ne zamandan beri böyle olaya imkansız bakıyor. Onu geçtim cesaretsizce bakıyor olaya ? Benim bildiğim türk kardeşlerim milletimiz korkusuzdur korkmaz oyun bu asıl bundan böyle cesaretsizce yaparsanız hepten kaybederiz tabi .. Mesela daha ilk dakikadan ver suru ben feed vs .. Böyle yapıyorsunuz sonra tabiki yenilir ederiz.İnanmayı bileceksiniz ilk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İskambilTR -- 18 Eylül 2016; 0:45:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.