Şimdi Ara

hepatit c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kronik hepatit c hastaları askere alınıyor mu bilgisi olan var mı?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mghector22

up
    hayır alınmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

hayır alınmıyor

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    çürük raporu felan mı veriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

çürük raporu felan mı veriliyor ?

Alıntıları Göster
    direk çürük verirlermi bilmem ama askerde acemi birliğinde bi arkadaştada hepatit c vardı 6 ay hava değişimi verdiler gitti geldi sonra çürük raporu vermişler hava değişim süresi 6 ile 9 ay olabilir tam emin değilim bence askere git sonlara doğru hepatitc yim dersin hava değişimi alırsın 9 ay falan askerlik yaparsın hemde çürük almamış olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# OLASILIK
    5 yıl önce açıldı
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    C vitamini tavsiyeniz ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

direk çürük verirlermi bilmem ama askerde acemi birliğinde bi arkadaştada hepatit c vardı 6 ay hava değişimi verdiler gitti geldi sonra çürük raporu vermişler hava değişim süresi 6 ile 9 ay olabilir tam emin değilim bence askere git sonlara doğru hepatitc yim dersin hava değişimi alırsın 9 ay falan askerlik yaparsın hemde çürük almamış olursun.

bilgi için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kroto

bilgi için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Tamamen doktora ve askeri hastanenin başhekimine bağlı bi durum. Ben askerliğim sırasında kronik hepatit b olan birinin berber olarak görev yaptığına şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Tamamen doktora ve askeri hastanenin başhekimine bağlı bi durum. Ben askerliğim sırasında kronik hepatit b olan birinin berber olarak görev yaptığına şahit oldum.

Alıntıları Göster
    Şu an tedavi oluyosan alamazlar tabiki (hastanede kalmak zorundaysan) ama değerlerin çok yüksek değilse alıyolar orda da yükselmemesini sağlıyolar o kadar engellemiyo askerliğini kardeşimin arkadaşı hepatitli askerdi.Ama anti hcvnin fazla tedavisi mümkün olmadığı için karışıyo durum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Désolé

Şu an tedavi oluyosan alamazlar tabiki (hastanede kalmak zorundaysan) ama değerlerin çok yüksek değilse alıyolar orda da yükselmemesini sağlıyolar o kadar engellemiyo askerliğini kardeşimin arkadaşı hepatitli askerdi.Ama anti hcvnin fazla tedavisi mümkün olmadığı için karışıyo durum :S

Alıntıları Göster
    Ben ilk muaneyede söylemedim aralık 2010 askerim durumu öğreneyim boşu boşuna hepatit c oldugumu söylemeyeyim hastane gitle uğraşmayayım.cok şükür şu an bütün değerlerim normal.

• quote:

Ben ilk muaneyede söylemedim aralık 2010 askerim durumu öğreneyim boşu boşuna hepatit c oldugumu söylemeyeyim hastane gitle uğraşmayayım.cok şükür şu an bütün değerlerim normal.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal etkilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcmn

büyük ihtimal etkilemiyor.

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    alınır mı alınmaz mı bilmemde HBV ile HCV aynı şey değil. HCV tam olarak illet bir virus ben olsam askerlikten muaf tutardım. Hasta tedavi edilmiyor bulaşırsa başkasına gene dert felan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.