Şimdi Ara

Hepatit B ve İdrar testi nerede/hangi bölümde yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yüzmeye yazılmam için bunları istediler ancak daha önce hiç işim olmadığı için pek bilgim yok. bu iki tahlili yaptırmak için randevu almak şart mıdır ? ayrıca devlet hastanesinin hangi bölümünde yapılır bunlar yani dahiliye mi cildiye mi her neyse ? sağlık ocağında olur mu ?
    diğer bir sorum bunları yaptırmak 150-200 TL yi buluyormuş bunlar doğru mu sigortalı bir hasta için de geçerli midir ? daha önce yaptıranlar ya da bilenler varsa yardımlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 23 Haziran 2013; 13:55:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepatit B Testi Nerede Yapılır?

Hepatit B testi, hepatit B virüsünü tespit etmek için yapılan bir kan testidir. Bu test, genellikle aşağıdaki durumlarda yapılır:

• Hepatit B belirtileri yaşıyorsan (sarılık, yorgunluk, iştahsızlık)
    • Hepatit B virüsüne maruz kalma riskin varsa (kan nakli, iğne paylaşımı)
    • Kronik karaciğer hastalığı belirtilerin varsa (karın ağrısı, şişkinlik)

Hepatit B testi, genellikle sağlık ocaklarında, aile hekimliklerinde veya özel laboratuvarlarda yapılabilir.

Sağlık Ocağında Hepatit B Testi Yapılır mı?

Evet, sağlık ocakları genellikle hepatit B testi yapmaktadır. Bu test, genellikle parmak ucundan alınan bir kan örneği kullanılarak yapılır. Sonuçlar genellikle birkaç gün içinde hazır olur.

Hangi Bölümde Yapılır?

Hepatit B testi, genellikle kan alma bölümünde veya laboratuvar bölümünde yapılır. Bazı sağlık ocaklarında, testler doğrudan aile hekimleri tarafından da yapılabilir.

Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• Hepatit B testi, sağlık ocaklarında, aile hekimliklerinde veya özel laboratuvarlarda yapılabilir.
    • Sağlık ocakları genellikle hepatit B testi yapmaktadır.
    • Hepatit B testi, genellikle parmak ucundan alınan bir kan örneği kullanılarak yapılır.
    • Hepatit marker testi de sağlık ocaklarında yapılabilir.
    • Sağlık ocakları hepatit B testi yapar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konu güncel
  • Saglik ocagı yapar.
  • Devlet hastanelerinde "Aile Hekimliği" bölümü var ordan yaptırabilirsin.. Ben şüphelenip yaptırmıştım, aşım varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 26 Haziran 2013; 13:36:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde yaptırmam gerekiyor nerde yaptırabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: occupant

benimde yaptırmam gerekiyor nerde yaptırabilirim

Hepatit-B yi sağlık ocağından yaptırmıştım , iki gün sonra da sonuçları gelmişti.

Idrar testini de taksim ilkyardım hastanesinden yaptırmıştım. Yani her hangi bir devlet hastanesine git orda danışman seni yönlendirir. Ikisi için de beş kuruş çıkmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.