Şimdi Ara

Hepatit b c testini ücretsiz yaptırabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hepatit c
    akciger grafisi
    Gaita mikroskobisi
    kült
    burun bogaz-kültürü

İş için gerekli arkadaşlar bunları ücretsiz nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 3 Ekim 2017; 17:19:52 >

• up
  • En yakın verem savaş dispanserinden akciğer grafisi, Hepatit b c testi ise sağlık ocağından alabilirsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

En yakın verem savaş dispanserinden akciğer grafisi, Hepatit b c testi ise sağlık ocağından alabilirsin hocam.

Saglık ocagı sadece saglık raporu veriyor hepatit b c vermiyor hocam bunlar özel de 200 tl tutuyor ama cepte para yok gelde çıldrma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 3 Ekim 2017; 17:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurkarakoc

quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

En yakın verem savaş dispanserinden akciğer grafisi, Hepatit b c testi ise sağlık ocağından alabilirsin hocam.

Saglık ocagı sadece saglık raporu veriyor hepatit b c vermiyor hocam bunlar özel de 200 tl tutuyor ama cepte para yok gelde çıldrma

Ben hepatit b ve c'yi sağlık ocağından almıştım. Devlet hastanesi verir mi bilmiyorum vermezse özel hastaneden alacaksın.
  • İşe giriş muayeneleri paralı oluyor ben 40-50 tl ödemiştim. Tabi hepatit testleri yoktu içinde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

İşe giriş muayeneleri paralı oluyor ben 40-50 tl ödemiştim. Tabi hepatit testleri yoktu içinde..

Ne 40 50 si hocam 200 istiyor özel normalde iş verenin karşılaması gerekiyor ama hırısızlık almış başını gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurkarakoc

quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

İşe giriş muayeneleri paralı oluyor ben 40-50 tl ödemiştim. Tabi hepatit testleri yoktu içinde..

Ne 40 50 si hocam 200 istiyor özel normalde iş verenin karşılaması gerekiyor ama hırısızlık almış başını gidiyor

Şirketlerin anlaşmalı hastaneleri oluyor dostum. Benim çalıştığım şirketin söylediği hastaneye gittiğim için o kadar ödedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.