Şimdi Ara

HEPARA OY VERİCEKLER KESİN BAKSIN....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit.... Amaç 112bin oysa ve sadece meclüse girebilmek adına ise bende hepara veriyorum ozamn mademki adam gitti diyorsun lardeşim ok... Gitmiştirde muhtemelen dediğin gibi hepsi halinden memnun bunlara oy felan verilmez bende pamukogluna aticam hayırlısı umarim girebilir meclise mhpdende chpdende bin kat iyidir bunlardan bir cacık olmaz hatta bu parti başlarinin değişmemesi bile ilginç para tatli gelyor demekki ki bu zamana dek hala oradalar, belkide birileri bunlara el altin dan para veriyorki kalin oradaki halk yine beni seçsin diyor,, bende pamukoğluna verecegim

5milyon kişi bile olsak 112bin oy çikmazmi ya? Daha dogrusu bukadarı yeterli degilmiydi arkadaşlar meclise girmek için kaldıki 77 milyonmuyuz neyiz Suriyeli lerle birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 23 Mart 2015; 19:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Key

Beyler hepar olayı tamam bende isterim fakat ben oyumu mhpden yana kullanacagim bu yüzden kardeşler mhp yada hepar arasinda kalmayın mhp ye verin oylari parçalatmayin ki kazanmasinlar yine..

Ve bence pamukoğlunun kendi başina parti açmak kurmak yerine mhpye geçmesi daha güzel olurdu diye düşünüyorum, kim girdiki bu adamin aklina ki parti kurdu? Bu olay mhpnin de heparında kaybetmesi demektir akpye yarar bu kayıp? Bilerek veya bilmeyerek kurdu orasını bilemem ama umarim başkalarinin parmaği yoktur bu partinin kurulmasinda... mhpye geçse adaylığını koysa daha saygınlıgı olmazmıydı?

Neyse beyler ben derimki oyları bölmeyelim hiç olmazsa mhp kazansin yoksa işimiz var bu teroristin masaya oturttuğu devletle.. Devlet dediğin masaya oturmaz ama onu masaya oturtur onu masaya oturturkende masayı ter çevirip otırtturandır devlet dediğin

Adam MHP'ye de CHP'ye de gitti görüşmeye. İkisi de iplemedi. CHP'yi geçtim, koltuk sevdalısı Bahçeli kendine rakip gördüklerini bir bir uzaklaştıyor kime sorsan bunu söyler. Böyle bir adam Osman Pamukoğlu'nu partide ister mi ?

Daha önce de yazdım; CHP ekseni kaymış, kökleriyle ilişkisini tamamen koparmış dengesiz birşey. MHP de akp nin yardakçılığını yapan, halinden memnun bir oluşum. İki parti de ömürlerini çoktan doldurdu. Ya baştan aşağı yenilenecekler ya da kepenklerini indirecekler.

http://hepar.org.tr/oylar-bolunmesin-ittifak-yapin-diyenlere-duyurulur.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 22 Mart 2015; 19:34:26 >

• hangı mhp lıyle konussam devlet bahçelıden dem yanıyor, kardeşım ıyı adam guzel adam ama yerı daha aktıf bırıne bıraksa?
    ha şu var benımde oyum mhpdır,fakat bırşeyler olacagını dusunmuyorum,
    1 secım 3 secım 5 secım, acaba sorun bızdemı bendemı dıyen yok...

osman pamukoglu ıstanbuldan bagımsız aday olacak dıye bılıyorum, meclıse bır gırsın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 22 Mart 2015; 19:34:47 >

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Headshoot

• Bende pamukogluna oy atmayı istiyordum zaten

emin olun sizlerin oy vermesiyle seçilmesi muhtemel MHP ve CHP li 4 milletvekiline bedeldir.Osman pamukoğlu.
    Elinizi vicdanınıza koyun bedel değildir diyorsanız vermeyin.

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • Sinan ogan yoksa mhp ye oy yok . Ben vatanswver bir liberalim fakat vayan sevdam.bu sefer agir basti osman pamukoglunu mantikli goruyorum. Ozellikle ist uni olayi beni delirtti Allah sonumuzu hayir etsin

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

3.bölgede oturan AKP karşıtı arkadaşlarıma ve vatanını sevenlere sesleniyorum.
    Lütfen oyunuzu pamukoğluna verin evet 112bin 150bin yada 200bin her neyse o işte o kadar oya ihtiyaç var.
    emin olun sizlerin oy vermesiyle seçilmesi muhtemel MHP ve CHP li 4 milletvekiline bedeldir.Osman pamukoğlu.
    Elinizi vicdanınıza koyun bedel değildir diyorsanız vermeyin.

adam oy dileniyor

En azindan teroristten medet ummuyor.

Ryzen 5 2600 3.9GHZ OC / Sapphire RX5700 / Msı B450 Gaming Plus / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ (3200MHZ OC) CL16 2X8 16GB / Xpg Sx8200 Pro 256Gb / WD Blue 1TB 7200RPM / Fsp Hydro 600W / Phanteks P300

• Heparın diğer bağımsız adaylarınada oy verin. Mecliste ne kadar çok olursak o kadar iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.