Şimdi Ara

Hep lys mat çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere hep mat2 çalışıyorum mat1 çalışmak hiç içimden gelmiyor.Problemlere kadar olan kısma kabaca baktım şöyle soruları az çok çözebiliyorum ama mat1'den anlamıyorum napıcaz bi fikir verin.Mesela az önce dizileri ve aritmetik dizi'yi bitirdim diğer gün matrisi determinantı falan ama bi türlü mat1 çalışmak gelmiyor içimdem.

Orijinalden alıntı: E=mc²

Çalışmak gelmiyor mu içinden? Çalışmak zorunda olduğunu biliyorsun.Ben de mat-2 çalışıyorum ama ygs denemelerinde en fazla dikkat hatasından 1-2 tane mat-1 yanlışı geliyor.

İşte ben yapamıyorum hadi 10 soru geo olsun ygs de 30 sorudan 20 doğru falan yaparım belki ama işte onu benim 28 e çıkarmam lazım.Mat1 yapamıyorum ya ne biliyim oturup mat1 konusu çalışmak saçma geliyor.Olmadı full soru çözücem çözemediklerimi de utanmadan kaç tane olursa olsun dershane hocasına göstercem başka yolu yok oturup konu çalışcak halim yok mat1'de

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.