Şimdi Ara

11 kimya icin tyt kimyaya gerek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar küçük bi sorum olucaktı cevabını bulamadım ve sizlere sormaya karar verdim. ben 11e gectim bu sene ve iyi bir derece istiyorum, gec farkina vardim olayi fakat onceki senelerim (9,10) kötüydü yatarak gecirdim full. tyt matematigi tamamlamak istiyorum başladım da. fakat tyt kimya çalışmalı mıyım çünkü hic bir kayda deger bilgim yok. tyt kimya bilmezsem 11e geçtiğimde kimyadan bir sey anlamaz mıyım, bu yaz kimyayı da halletmem lazım mı yoksa gerek yok bilmeden de direk yeni konuları anlayabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mol kavramını bil yeter
  • teşekkürler peki bio fizik icin tyt bilgilerine gerek var mı ?

• nightmareex N kullanıcısına yanıt
    az da olsa gerekiyor hocam ama zamanında çalışdıysanız şimdi ek bi tyt fen çalışması yapmanıza gerek yok
  • çok sagolun

• hocam çok yok bence ama bir ara halledin. kolay gelsin
  • AYT Biyoloji için TYT şart bana kalırsa. Yorum soruları çok gelir, özellikle de yorum sorularında çoğu kez TYT'den bilmen gereken detaylar yer alır.

AYT Fizik için çok ihtiyaç duymazsın ama.

Kimyada da yukarıdaki arkadaşın dediğin gibi mol kavramını kavraman yeterli gerisini bir şekilde halledersin. İlle de çalışayım dersen 1 haftada tamamlayabileceğin seriler var YouTube'ta. Bir bak derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yeni gördüm yorumunuzu biyo sistemler var mesela şuan 11 ilk konu bunda ve sonrakilerde tyt gerek var mı diyorsunuz yani
    tyt biyolojideki 'hücre' konusunu bilmeden sistemleri bütünüyle kavramak zor, çok hücre bilgisi var çünkü her sistemde. ayrıca 11'in yazında tüm tyt biyolojiyi çalışmak zaman kaybettirir size, sadece hücre konusuna çalışırsanız büyük oranda yeterli olur sistemler mantığını anlamanız için
  • Moller için gerekli molu halletseniz yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basilhallward kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ben bu hafta hücreye bakim çok sagolun
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    mol yaklaşık dönemin ne zamanları karşımıza çıkıyordu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmareex

mol yaklaşık dönemin ne zamanları karşımıza çıkıyordu hocam
    her konuda çıkıyo kesin öğrenmelisin
  • Önünde bir sene var, tyt yi hallet riske atma. Bu arada gerek var.

• aynı soru benim içimde geçerli çok iyi oldu bu konu ben açmayı düşünüyordum. hangi üniteler lazım oluyor biri söyleyebilir mi ?

mol kavramını gayet iyi yapıyordum ama unuttum. 10.sınıfın 2.dönem kimyası kötü bir de. (asit baz, karışımlar kimya her yerde vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phurky -- 31 Ağustos 2020; 16:25:9 >
    Her konuda çıkar ama biz 10 da yüzeysel ve 11 in en başında tamamen görmüştük ben 2019 mezunuyum belki değişmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 31 Ağustos 2020; 16:42:8 >
  • Modern atom teorisini iyi öğrenmek için TYT deki elementleri, periyodik tabloyu ve atom modellerini iyi bilmen gerekir.
    Gazlar için mol kavrami ve kimyasal hesaplamalar mutlaka gerekkr.
    Çözeltiler konusu için karisimlarda hesaplamalar ve tuzlarin özellikleri işine yarayacaktir.
    Denge konusu için ise Asitler bazlar ve tuzlar konusu sağlam olmalıdır.

• çok teşekkürler hocam
  • çok teşekkürler gerçekten aradığım yorum buydu
  • Tyt siz olmuyor.Olur diyen arkadaşların temeli vardır.Cidden yattıysan, 11. sınıfta kimya çince gibi gelir kendimden biliyorum.Harbi sıfırsa tyt den başla kısa ve kolay zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.