Şimdi Ara

Hep ilgi görmeyi / göz önünde olmayı istemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte böyle bir sorunum var.Hep gözlerin benim üzerimde olmasını ilgi görülmeyi istiyorum.
    Çalıştığım zamanlarda bana bir iş verildiği zaman hızlı hızlı yapmaya calısıyorum göz önünde olmak için.Clavery hızlı calısıyor işini iyi yapıyor gibisinden cümleler duyunca böyle bir mutluluk kaplıyor içimi.
    Ya da bir işi yaptığımda arkadaşım gelip bunu nasıl yaptın diyince "yaparım ben, şöyle yaptım oldu" gibi kısa cümleler kurup daha cok soru sorulmasını benle ilgilenilmesini istiyorum.

Diğer bir sorunumda benden yüksekte olanlara yardım etmek istemiyorum.Az önce arkadaşım acık liseye başlamış onun ders seçimlerine yardım edicektim hesabına giriş yaptığım zaman 113 kredisi vardı.Benim acık liseye başlangıcımda 32 kredim vardı ve şuanda hala cok az 71 kredim var.
    Bir an için istemediği dersleri seçmek ya da çevrimdışı olup yardım etmek istemedim.Yani yediremiyorum bunu kendime.

Hep birinci olmak istiyorum.Bir forumda bildiğim bir konu hakkında soru sorularsa o konuya ilk mesajı ben atmak, dikkati üzerime cekmek, varsa diğer soruların bana sorulmasını istiyorum.

Arkadaşımın yarım yaptığı bir işi ben tamamladığım zaman arkadaşım ilgiyi görürse durumu bozmuyorum.Konusmada bildiklerimi ortaya döküyorum ama onun yapamayıp da benim bitirdiğim bir iş sonucu ilginin onda olması canımı sıkıyor.

Bu huylarımdan nasıl kurtulabilirim ? Cok içine kapanık birisiyim bunun bir etkisi olabilir mi ? Psikolog'a gitsem yardımı dokunur mu ?

• olur öyle arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu herkes ister çok farklı bişey değil. Önemli olan istediğin şey için çabalamaktır.
  • Bencillik ve kıskançlık var kendini frenlemeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Bunu herkes ister çok farklı bişey değil. Önemli olan istediğin şey için çabalamaktır.

Çok fazla istediğimi düşünüyorum.Bazen bir işi hızlı hızlı yapayım derken ya kendime ya da yaptığım işe zarar veriyorum.
    Her zaman istediğim gibi yolunda gitmeyen şeyler oluyor bu seferde rezil oluyorum.
  • Ailenin küçükken çocuğa verdiği benim oğlum en iyisi herkesten daha zeki becerikli gazının büyüyünce ortaya çıkan yan etkisi.
  • beni anlatmışsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Attention whore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ailenin küçükken çocuğa verdiği benim oğlum en iyisi herkesten daha zeki becerikli gazının büyüyünce ortaya çıkan yan etkisi.

O dediğin sözleri ben pek duyamadım malesef.
    İlkokullu yıllarımda bile babama "baba şunu yapamadım" dediğim "şu şekil yapıcaksın şimdi sen yap" derdi tekrar denediğimde yapamayınca aptalsın salaksın diye aşağılardı.
    18 yaşıma geldim bir şeyi yanlıs yapınca hala aptal diye bağırıyor arkamdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

quote:

Ailenin küçükken çocuğa verdiği benim oğlum en iyisi herkesten daha zeki becerikli gazının büyüyünce ortaya çıkan yan etkisi.

O dediğin sözleri ben pek duyamadım malesef.
    İlkokullu yıllarımda bile babama "baba şunu yapamadım" dediğim "şu şekil yapıcaksın şimdi sen yap" derdi tekrar denediğimde yapamayınca aptalsın salaksın diye aşağılardı.
    18 yaşıma geldim bir şeyi yanlıs yapınca hala aptal diye bağırıyor arkamdan.

ben de onu diycektim

psikolojiden kesinlikle anlıyorum yaa, doğal bi yeteneğim var buna. keşke okusaydım

bu düşüncelerin kesinlikle ailenin seni onaylamamasından kaynaklanıyor. kendini kanıtlama ihtiyacı duyuyorsun onlara. hırsın bu yüzden

ama sen aptal falan değilsin ve en iyi olmak gibi bir zorunluluğun yok. sen bunu yapmadan da gayet değerli bir insansın.

baban aklınca seni gaza getirmeye çalışıyormuş, aptal olduğunu düşündüğü falan yok. yanlış bir gaza getirme yöntemi kesinlikle.

• quote:

Evet bundan diye düşünüyorum çünkü aynısı bende de var ve tek çocuğum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Evet bundan diye düşünüyorum çünkü aynısı bende de var ve tek çocuğum.

Aynen.

İlgi gören kaybettiği ilgiyi geri istiyor, görmeyende zaten bulamadığını arıyor sanırım.

Aslında iki tanımada uyuyorum biraz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.