Şimdi Ara

Hep birlikte hepara yada dsp'ye yönelelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chp'ye oy vermiş arkadaşlar oy bölünecek mantığını bir kenara bırakalımda chpye alternatif gelene kadar yada kk gidene kadar bu iki partiden birine yönelelim kk'ye ve destekçilerine tepkimizi gösterelim sadece kk'y sevmeyenler bile bu partilere yönelirse meclise girer bu iki partiden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 8 Eylül 2014; 11:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halk bütünleşebilse dediğin olur ama insanlar oy bölünmesin diye mecburiyetten Kılıçtaroğluna oy veriyor. Kimiside oy kullanmayıp partiyi boykot ediyor. Muharrem bey seçilebilseydi partinin oyu %3-10 arası artardı.Ama çıkarlarını düşündükleri için Kemal beye oy verdiler.Bu oylamayı halk yapsaydı %70 é %30 fark atardı ince

• gözünüzün önünü göremiyor musunuz halk ordudan chp zihniyetinden bıktığı için akpyi 12 yıldır seçiyor 90 ların laiklik dayatmasını din düşmanlığını vesayeti darbeleri bütün bunlara sebep olan chp zihniyetinden nefret ediyor chpnin başına tekrar chp zihniyetini koyarak mı oyları artıracaksınız. başörtü karşıtlığı, cumaya giden çocuklara düşmanlığı, tsk da allah demeyi yasaklamayı, tvlerde din düşmanı propaganda, okullarda öğretilen atatürke itaat dersleri ve ülkeyi kurtaran yobazlara olan nefret dersleri bunların hepsini yaşamış biri olarak hayatta o zihniyete oy vermem halkda oy vermez ama siz bunları anlayamadığınız için halkıda kendiniz gibi sanıyorsunuz. akp niye kötüymüş chpnin yüzde 1 ini çaldı ve 3-5 terörist öldürdü diye hee bunlardan akpye oy vermeyelim.
  • Ben Hepar a vereceğim oyumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 8 Eylül 2014; 14:13:26 >
  • Bende hepar'a vereceğim.Yeni heyecan bir umut.KK batırdı chp yii

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

gözünüzün önünü göremiyor musunuz halk ordudan chp zihniyetinden bıktığı için akpyi 12 yıldır seçiyor 90 ların laiklik dayatmasını din düşmanlığını vesayeti darbeleri bütün bunlara sebep olan chp zihniyetinden nefret ediyor chpnin başına tekrar chp zihniyetini koyarak mı oyları artıracaksınız. başörtü karşıtlığı, cumaya giden çocuklara düşmanlığı, tsk da allah demeyi yasaklamayı, tvlerde din düşmanı propaganda, okullarda öğretilen atatürke itaat dersleri ve ülkeyi kurtaran yobazlara olan nefret dersleri bunların hepsini yaşamış biri olarak hayatta o zihniyete oy vermem halkda oy vermez ama siz bunları anlayamadığınız için halkıda kendiniz gibi sanıyorsunuz. akp niye kötüymüş chpnin yüzde 1 ini çaldı ve 3-5 terörist öldürdü diye hee bunlardan akpye oy vermeyelim.

İşte bu laiklik karşıtı halkçı olmayan zihniyete karşı bu partilere veriyoruz bu partiler dini yasaklıcak masalınıda bırakın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Wild Life1

Bende hepar'a vereceğim.Yeni heyecan bir umut.KK batırdı chp yii

Şu heparı 2015 seçiminde meclise sokalım o bile yeter osman pamukoğluna bir şans verelim hiç değilse vaatleri chp'den kat be kat iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 8 Eylül 2014; 15:10:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Akşam Parti Var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vercutel

Hdp'ye verelim ?

Pkk yandaşı değiliz
  • Ülkenin kurtuluş umudu Hepar'da,Osman Paşa'da... CHP'ye verecek olan herkes HEPAR'ı bir araştırsın..
  • Ben Hepar'a geçtim.Mantıklı her insan Kılıçdaroğlu'nun lider olacak bir insan olmadığını bilir.

• Bu zamana kadar hep Akp kazanmasın mantığıyla oy verdim. Ama 2015 seçimlerinde Chp zaten kazanamayacak. O yüzden tepki oyu niyetine Hepar'a oy vermeyi düşünüyorum. Hepar'da barajı geçemez gerçi. 2 arada 1 derede kaldım resmen. Hiç milletvekili çıkaramayacak bi partiye mi oy vereyim, yoksa barajı geçeceği kesin olana mı. 1 milletvekili çıkarması bile önemli Chp'nin. Başkanlık sistemi, anayasa değişikliği gibi kritik konularda milletvekili sayısı çok önemli. Seçimler yaklaştığın Büyük bir kitle tepki oyu kullanırsa kesin Hepar'a atarım. Yoksa boşu boşuna Chp'nin meclisteki koltuk sayısını azaltmak hiç mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Bu zamana kadar hep Akp kazanmasın mantığıyla oy verdim. Ama 2015 seçimlerinde Chp zaten kazanamayacak. O yüzden tepki oyu niyetine Hepar'a oy vermeyi düşünüyorum. Hepar'da barajı geçemez gerçi. 2 arada 1 derede kaldım resmen. Hiç milletvekili çıkaramayacak bi partiye mi oy vereyim, yoksa barajı geçeceği kesin olana mı. 1 milletvekili çıkarması bile önemli Chp'nin. Başkanlık sistemi, anayasa değişikliği gibi kritik konularda milletvekili sayısı çok önemli. Seçimler yaklaştığın Büyük bir kitle tepki oyu kullanırsa kesin Hepar'a atarım. Yoksa boşu boşuna Chp'nin meclisteki koltuk sayısını azaltmak hiç mantıklı değil.

Osman pamukoğlu 2 hafta önce bir tv'de açıkladı ya büyük partilernen ittifak yapacağız yada seçime bağımsız gireceğiz dedi oy bölüncek olayı olmayacak yani bu defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 8 Eylül 2014; 22:28:23 >

• quote:

Bu zamana kadar hep Akp kazanmasın mantığıyla oy verdim. Ama 2015 seçimlerinde Chp zaten kazanamayacak. O yüzden tepki oyu niyetine Hepar'a oy vermeyi düşünüyorum. Hepar'da barajı geçemez gerçi. 2 arada 1 derede kaldım resmen. Hiç milletvekili çıkaramayacak bi partiye mi oy vereyim, yoksa barajı geçeceği kesin olana mı. 1 milletvekili çıkarması bile önemli Chp'nin. Başkanlık sistemi, anayasa değişikliği gibi kritik konularda milletvekili sayısı çok önemli. Seçimler yaklaştığın Büyük bir kitle tepki oyu kullanırsa kesin Hepar'a atarım. Yoksa boşu boşuna Chp'nin meclisteki koltuk sayısını azaltmak hiç mantıklı değil.

Meclise girmicek oy vermeyelim diye düşünüp hep meclistekilere oy verirsek meclistekiler hep aynı kalır.

• quote:

quote:

Meclise girmicek oy vermeyelim diye düşünüp hep meclistekilere oy verirsek meclistekiler hep aynı kalır.

Heparın alacağı oy belli maalesef. Seçim dönemi büyük bi kitle toplamaları lazım anca o şekilde içim rahat oy veririm, baraj zaten % 10 o kadar oy almaları mucize olur.

• quote:

quote:

quote:

Heparın alacağı oy belli maalesef. Seçim dönemi büyük bi kitle toplamaları lazım anca o şekilde içim rahat oy veririm, baraj zaten % 10 o kadar oy almaları mucize olur.

Yukarda bu durumun cevabını verdim bağımsız girecek hepar 2015 seçimine ittifak yapamazsa

• quote:

Dediğin sıkıntının aynısını bende yaşıyorum, ya oylar paramparça olursa? Seçime doğru ben de kararımı netleştiririm. Ama oyların bölünmesi hayra alamet değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuchatel

quote:

Dediğin sıkıntının aynısını bende yaşıyorum, ya oylar paramparça olursa? Seçime doğru ben de kararımı netleştiririm. Ama oyların bölünmesi hayra alamet değil

Oy bölünecek diye 12 yıldır iş yapamayam partilere verdikte ne oldu ilk seçim %3-4 oy bölünse 2.seçim partiye güven gelir %11-12 alır bir yerden başlamak lazım

• CHP iktidar olamadıktan sonra ha %24 almış ha %28 almış ne fark eder ki? Bir işi beceremeyen CHP'ye vereceğine gidip HEPAR'a oyunu ver en azından meclise şu 3 parti dışında bir parti girmiş olur, 3 partinin düzenine çomak girmiş olur bir şeyler çok hızlı şekilde değişmeye başlar. Meclis dışındaki partilerden bana en samimi geleni HEPAR o yüzden ben de ona oy vermeyi planlıyorum önceki seçimde olduğu gibi. CHP'ye zerre güvenim kalmadı artık.
  • Kemal Kılıctaroglu gelırken davul zurnayla karsılıyordunuz , Baykala sovuyordunuz . Partımız kurtuldu dıyordunuz . Ne oldu sımdı ? Sımdıde Kemal Kılıctaroglunu kovmaya calısıyorsunuz . CHP nın sorunu lıdrde degıl byler zıhnıyette . O partı bu kafayla basına kım gelırse gelsın ıktıdar olamaz . MHP yıde kuyruk yaptı daha ıkısınden de hayır gelmez . Okyanus otesı ıle ıttıfaka devam edın sız , bakın scmen bolunmeye baslamıs baraj altı kalabılırsınız .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım tuttuğunda hepara vereceğim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.