Şimdi Ara

Hep biriktirdim kitap ,oyun kartı, taso , oyun cdleri ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumdan beri hep biriktirdim kitap oyun kartı taso dvd oyun cdleri dergiler

Hobi olmuştu.Ama hepsi yok oldu.Hiç bi zaman bu biriktirmeyi sağlamadım
    yok olmasının sebebi sıkıldığımdan atma yada işime yaramadığı için birine vermem oldu

Acaba artık bişiler daha biriktirmesem mi kullanıp atsam yada birinemi versem. Film dvdleri , hd dizileri , kitaplıktaki kitaplarımı

benle aynı durumda olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 9 Şubat 2012; 23:40:53 >

• aklıma biriktirdiğim kalem silgi ajandalar geldi, çok güzellerdi kıyamazdım ama şimdi gelmişine geçmişine son güzelliğine kadar harcıyorum olmadı dağıt
  • Değeri olan bi'şeyleri biriktirirsen faydası olacaktır. Mesela mizah dergileri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Değeri olan bi'şeyleri biriktirirsen faydası olacaktır. Mesela mizah dergileri olabilir.

Hocam 1.5tlye alınan dergiler yıllar sonra en fazla 50 kuruşa satılır

Alıp bi daha okunmayacaksa(ileride asla okunmuyor) direk verip yada değerli bişiyse satıcaksın bence
  • Kitaplar saklanabilir. Malesef bunu başaramıyorum bir sürü romanım millete gitti.
  • Benim 8 yıllık hl1 cdsi duruyor cd beyaz renkten sarı renge geçmiş o derece üstünde o beyaz kaplamalar biraz sökülmüş (cd okuma yeri değil) fakat hala tıkır tıkır çalışıyor Pcme yüklediğim ilk oyundu
  • 6 poşet yu gi oh kartım vardı 1, 2 kartı duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Age of empires 1 ve age of empires 2 nin orjinal cd leri vardı bozulduğu zaman çok üzülmüştüm
  • 1 poşet dolusu şilem vardı bi gün sinirlendim sobaya attım poşetle birlikte
    böle kartlardı:
     Hep biriktirdim kitap ,oyun kartı, taso , oyun cdleri ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Değeri olan bi'şeyleri biriktirirsen faydası olacaktır. Mesela mizah dergileri olabilir.

Hocam 1.5tlye alınan dergiler yıllar sonra en fazla 50 kuruşa satılır

Alıp bi daha okunmayacaksa(ileride asla okunmuyor) direk verip yada değerli bişiyse satıcaksın bence

Geçmişteki siyasi olayları bakıp "ha" demek bile bence yeterli. Tabi seçim sizin. Özel seri içki şişesi de koleksiyon yapabilirsiniz.
  • Bi ara misket vardı anam üstüne basınca sonra ne oldu bilmiyom
  • HD dizilere talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Çocukluğumdan beri hep biriktirdim kitap oyun kartı taso dvd oyun cdleri dergiler

Hobi olmuştu.Ama hepsi yok oldu.Hiç bi zaman bu biriktirmeyi sağlamadım
    yok olmasının sebebi sıkıldığımdan atma yada işime yaramadığı için birine vermem oldu

Acaba artık bişiler daha biriktirmesem mi kullanıp atsam yada birinemi versem. Film dvdleri , hd dizileri , kitaplıktaki kitaplarımı

benle aynı durumda olan varmı

Bende pul biriktiriyorum hiçte atmaya kıyamam değerli şeyler var. Yaşadığın sorun yaşınla ilgili bence büyüdükçe onlar sana anlamsız gelmiş.
  • Hala duruyor orjiinal FIFA 98.
  • Kitaplığındaki romanlarına ücretsizlerse talip olabilirim. Güzelce iyi durumda olanlarını karton kutuya koy dostum, tarafımdan ödenecek olan kargoyla bana gönder. Hatta mümkünse kitapların öncesinde bir resmini çekip, bana gönderirsen çok memnun olurum.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.