Şimdi Ara

Hep Aynı Para Tuzağına düşüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar birdahakine dinlemiyeceğim dümdüz yoluma bakıcam desem de yapamıyorum.
    Bu gün okul çıkışı kadıköye gittim yürürken önümü gençler kesti merhaba bilmem ne falan hayanseverler adına para topluyorlarmış broşür falan gösterdi kağıt para yoksa bozuk para yardımcı olur musunuz tarzında konuşma yaptı hayır da diyebilridim ama diyemedim cebimdeki bozukluklardan verdim kendi salaklığıma söve söve yoluma devam ettim

Nasıl bunlara aldırış etmeden dümdüz yürüyebilirim bu kaçıncı defa oldu sürekli yiyorum aynı numarayı.Dışarıdan mala mı benziyorum acaba beni durduruyolar çünkü genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semiyan -- 24 Mayıs 2018; 21:19:39 >

• Üniversite öğrencisiyimh ocam
  • Bir gun karsima bir cocuk cikti 15 yaslarinda abi suraya gidecem yol param yok dedi, ben de suraya gidecem beni kim goturecek dedim. Bak karsida da abim var hatta falan dedi (ikna edici hicbir yani yok bu soylediginin) ben de "ha o da karsida dileniyor yani dedim. Cocuk sustu gitti. Bu da boyle lanet bir anımdır.

Benden fazla kazaniyorlardir belki de. Bu yuzden zırnık koklatmam. Gitsin dogru duzgun hakkiyla kazansin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde bizde 3 arkadaş oralarda takılıyorduk. Güzel bir kız diğer ikisini çekmiş anlatıyor da anlatıyor. Bende bufeden su almaya gittim. Cebimizde 30 TL para kalmış bu hıyarlar sarışın ve güzel kız görünce heyecanlandilar hayır diyemedikleri için 20TL sini verdiler. Bende söve söve yanlarına gittim kızdan da alacaktım da rezil olmayalım diye durdurdular göndermediler beni yoksa gidip alırdım o parayı onlardan. Diyeceğim o ki önünü keserlerse hiç durmadan yoluna devam et, teşekkür ederim de geç, bilerek güzel kızlar yakışıklı erkekler koyuyorlar ki karşı koyulmasin diye :D Utanacak bir durum yok zorla mi alacaklar sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.