Evet arkadaşlar bugün nasıl Messi mi Ronaldo mu tartışması varsa bundan 5-6 yıl önce Henry mi Ronaldinho mu tartışmaları yaşanırdı.Şahsen ben 2 oyuncuyu da çok sevsemde Ronaldinho'nun yeri bende başkadır.Siz hangisini , neden seversiniz ?
Sevmem ikisinide Fenerliler.
Ronaldinho gibisi zor gelir
neymarmış messiymiş peh.bu adamdaki teknik kimsede yoktu.ama kendine dikkat etmiyordu.
Ronaldinho daha göze hoş gelen bir futbol sergiliyor ama Henry başka, ikisini karşılaştırmak Henry'ye haksızlık olur. Henry'yi Zidane'la falan karşılaştırabilirsin mesela.
10 numara Ronaldinho 9 numara Ronaldo, c olanindan degil bildigimiz Ronaldo.
Ronaldinho topu topu 5 sene Dünya futbolunda kendisinden söz ettirmiştir.Hatta 3 sene çok etkiliydi. Henry Arsenal'da oynadıgı dönemde hep üst seviyedeydi.
Henry ölmedi!
2000-2006 arasından bahsediyorsak Zidane'ın pipisi bile 1. sırayı parseller, bir kere onda anlaşalım... Onu çıkardığımız bu ikisi arasında; bilmiyorum çok zor soru ama göynüm Henry'den yana sanki. Henry bana göre yakın tarihin en iyi santraforu (evet fenomen olan ronaldo'dan da iyi).
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
2000-2006 arasından bahsediyorsak Zidane'ın pipisi bile 1. sırayı parseller, bir kere onda anlaşalım... Onu çıkardığımız bu ikisi arasında; bilmiyorum çok zor soru ama göynüm Henry'den yana sanki. Henry bana göre yakın tarihin en iyi santraforu (evet fenomen olan ronaldo'dan da iyi).
izledim hocam izledim. yaşım pek büyük değildir, real madrid performansına canlı şahit olabildim ancak. geri kalanını ise sırf futbol mreakım yüzünden maçların full görüntülerini netten bulup izlemişliğim var. yok yani, henry farklı abi...
quote:
Orijinalden alıntı: 10lincoln10
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
ronaldo gibisi var mı ya çok üzüldüm adamın rahatsızlıklarına
quote:
Orijinalden alıntı: Saintvictims
adam fizik kuralları dahilinde topla istediği ve düşündüğü herşeyi yapabiliyordu yahu..
Ronaldinho Henry bu elemanlar hep sonradan çıktı ama RONALDO dedin mi orada stoplayacak, ağzını temiz suyla çalkalayacaksın.
Ronaldinho zaten milli takımda ekseriyetle ağabey derdi Ronaldo'ya ama Arsene Wegner Henry için dünyanın en iyi topçusu dediğinde, o ben değil Ronaldo'dur dedi.
PSV Barcelona Inter zamanlarını hatırlıyorumda elemanın gelmedi onun gibisi. Messi CR7 falan bile ver abi elini öpeyim der. Liseliler inanmıyorsa araştırsınlar.
100 metreyi 10 saniyede koşan tek futbolcudur dünyada Ronaldo. Tabi Inter zamanlarında.
Teknik olarakta Maradona'dan sonra gelen en teknik futbolcu Zidane'dır. Bunları zaten Madrid zamanında aldı. Arka arkaya Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.
O zamanlar Madrid ayarı verirdi Barca'ya. Şimdi tecavüz sırası Barca'ya geldi. Barca bunu takım oyunuyla yaptı ama Madrid R.Carlos, Zidane Figo Beckham Ronaldo Raul gibi yıldızlarla yapmıştı. Bu saydığım yıldızlar mevkilerinde son 15 yılın en iyi topçuları.
Yani Ronaldo varken az durun gençler.
Ronaldo gibi santrafor dünyaya bir kez daha gelmez. Bence futbol tarihinin en iyi forveti ronaldo..
efsane oyuncular ikiside seçim yapmak zor.
henry ve ronaldinho top cambazıydı. ama ronaldinho biraz daha iyiydi cambazlık olarak.henry'ninde üstün olduğu yönler var tabi.
En iyi zamanlarını göze alırsak Ronaldinho, genele bakarsak Henry.
biri kanat forvet, digeri atak orta saha forvet yani farkli tipte oyuncular, kiyas yanlis olur sanki.
ron. daha teknik, henry daha bitirici, ron. daha zeki, henry daha hizli vs
yani sonuc olarak ronaldinho orta saha iken henry forvet.
bu arada ronaldodan bahseden arkadaslar size bir video :