Şimdi Ara

Hemoroid Başlangıcımı Acil Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta kadar bir ishal çektim ateşlendim mikrop almış vücudum rahatsızdım ilaç kullandım ishal cuma akşamı ortadan kalktı fakat bu sabah böyle nasıl diyeyim normalde kol gibi çıkan dışkı suyun üzerinde duran dışkı 1 serçe parmağı şeklinde çıkmaya başladı ve çıkan yerde bi yanma var ben ama ben bu yanmayı 1 haftalık ishal sonucunda ortaya çıkan tahriş yara olarak görüyorum bazen yaparken acıyor zorlanıyorum dışkıda kan felan kesinlikle yok ama 2 sefer peçeteye pembe renkde çok küçük bulaştığını farkettim eczacı arkadaş hemoroid başlangıcı var sizde dedi sizede danışmak istedim

1 haftalık ishal sonucu çıkan bir yara tahrişmi yoksa hemoroid başlangıcımı ?

• öncelikle sakin ol basur o kadar kolay oluşmaz kabız olmamaya bak dengeli beslen çatlak falandır o geçer ama dikkat etmezsen basura çevirebilir
  • yardım lütfen başka cevaplıyacak yokmu bir kaç gün daha bekliyip genel cerrahamı gitmeliyim ne bileyim bi yara olamazmı sivilce vesayre nasıl anlıyabilirim ne oldğunu ilgilenin lütfen
  • Lifli yiyecekler ye internrtte araştır çok ıkınmayacak ve tuvalette çok oturmayacaksın sıkıntı uzarsa doktora görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarşamba gününe kadar bekliyeceğim hiç bi ağrı felan yok fakat ıkınınca yanma ve ağrı oluyor onuda 1 haftalık ishal yüzünden diye düşünüyorum lifli yiyecekleri deniyeceğim şu 3 gün içinde sağol
  • Arkadaşım eczacı haklı. Ben yaşadım dikkat etmen lazım. Lifli gıdalar ve sıvı tüket baharatlı şeylerden ve özellikle acıdan kaçın. Tuvalette çok durma ve çok ıkınma. Kendisi geçer ama her an nüksedebilir. Dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sabah 2 kez tuvalete çıktım hiç bir ağrı vb yok sadece yanma oldu acı yemiş gibisinden bundan sonraki günlerde yediklerime dikkat ediceğim kendi kendine geçeceğini sanmıyorum ama bir kaç güne patlak verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid hakkında yardım
    10 yıl önce açıldı
    Kbb rapor verir mi ACİL YARDIM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.