Sıçtın mavisi(1) : artık bilgisayarın yavaşlığından bıkılmıştır. kafaya konur performans artırmak için radikal bir temizlik gereklidir. işe yaramadığı düşünülen tüm dosyalar bir güzel silinir. oh mis gibi olmuştur. windows yeniden başlatılır, bilgisayar artık uçacaktır. performansın zirveye çıkacağı umuduyla windows tam başlarken ekranla bakışılıp kalınır. bu ekran işte tam o renktedir.
öğrenciler için : sıçtın mavisini görebilmek:
:jüri öncesi gecelerde sabahlarken görülmesinden en çok korkulan renktir. nitekim kendisi gökyüzünde belirdiğinde bu güneşin az sonra doğacağına işarettir. zaman geçmiş, gece bitmiş, sen de bitmişsindir ancak proje bitmemiştir.
Bknz; Sınavlardan sonra gördüğümüz ilk renk.
2.Öğretim öğrencileri için sıçtın siyahı diye cevirebiliriz
1 haftadır en cok gördüğüm renk bu
saolsun finaller
ikinci ogretim oldugumdan pek maviyi goremiyoruz :D ama sıctıgımız nokta ortak sınavlar...
Tüm sınavlarım 1 de vallahi ben ne görüyorum acaba ne rengi oluyor o
yarın 2 sınavım var(final) biri 9.30da diğeri 1de du bakalım nolcak bıktım o maviyi görmekten
Yarın "Vergi Hukuku 2 sınavı" var..Acayip zor vallahi gelir vergisi, kurumlar vergisi, gayrimenkul-menkul sermaye iratları, ücret, KDV,ÖTV,servetlerden alınan vergiler...Aman Allahım acayip fazla oran var...Problemler eşliğinde ne yapacağız allah kerim vallahi battık...Pazartesi Yönetim muhasebesi ardından maliyet muhasebesi..Salı kamu yönetimi, perşembe pazarlama araştırması, cuma kıymetli evrak hukuku :X:X:X:X:X:X:X çok fena......