Defans ve ortasaha da oynayan adamların bana oyuna ne kattıklarını söylesinler vallahi ben çıldırdım sivok toroman ( ikisindende nefret ediyorum ) ekrem oyuna hiç artıları yok sadece savunma veli ersnt necip bu adamlarda aynısı oyuna hiç artıları yok hiç hucüma yönelik bi çalışmaları yok varsa yoksa savunma savunma kaç adam etti 6 tane ilk onbir topçusu sadece defans yapıyo bu takımda bana kimse simao fernandes Q7 almeida kötü falan demesin adamalr bu takımın hucum hattını 4 kişi yapmaya çalışıyo ve arkadaki adamlardan hiç yardım almadan veli efendi alsın geriye versin ersnt alsın geriye versin necip alsın yana varsin sonra ferdi gelsin topu alsın Q7 atsın adam tek başına ne necip ne ersnt neden veli yardımına gitsin sonra bireysel oynuyor çalım yapıyor falan filan sen almeidayı besleme 90 dk boyunca 2-3 tane top at oda Q7 atarsa yada ferdi sonra hucüm hattına saydır dur BU TAKIMIN İLK ÖNCE DEFANS VE ORTA SAHASININ DEĞİŞMESİ LAZIM FORVET FALAN DEĞİL şu takıma messiyi koy hiç bişe yapamaz SEZON BAŞINDAN BERİ AYNI ŞEYLERİ SÖYLEMEKTEN BIKTIM BIKTIM DEFOL CARVALHAL
Egemen , Ernst , Fernandes , Hilbert'i al diğerlerini salla , hepsini