Şimdi Ara

hemen bakarsanız çok iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İNTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MHZ 2MB 775p
    ASUS P5VD2-VM SE VP4M900 DDR2 S+V+GL PCLx 775P
    8600GT SONIC+ 256 MB 128 BIT 625/1800 MHZ
    2GB KİNGSTON RAM

ŞU ANKİ MEVCUT LİSTEM. ACABA ANAKARTI GIGABYTE - P35-DS3L İLE DEĞİŞTİRMEMİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ. SANIRIM 20-25 DOLAR Bİ FARK VAR.FAZLA DA YOK. GIGABYTE - P35-DS3L KARTI İLE SORUN YAŞAYAN V.S. ÖNEREN FALAN VARMI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THILL -- 12 Ocak 2008; 18:58:20 >

• bence gigabyte ile değiştir.çünkü asus anakartlar çok sorun çıkarıyor.ya ob vga da yada ses te.mutlaka bişeyde sorun çıkarıyor
  • kafamı karıştıran bi nokta da asusda 2 tane ram yuvası var ve max 4 gb ram desteği varmış.gigabyt de ise 4 yuva var ve sanırım max. 8. o da aklımı karıştırıyo
  • GIGABYTE - P35-DS3L oldukça tavsıye edılen güzel bir anakarttır.Açıkçası onu alman daha mantıklı
  • ama benim bi arkadaşda aynısı var. readon x1050 si garantide.yarın 1 ay dolacak ve yenisini isteme hakkı doğuyor. 1 aydır kullanıyor anakartın üstündeki dahili ekran girişini. mesela 1 seneden çok daha eski olan gta sanandreası oynayabiliryor.ekran kartının üzerindeki 64 mb.tamam sanandreas çok şey gerektirmiyor ama o da sonuçta ucuz bi anakart ve üzerindeki 64mb lık bi dahili görüntü yuvası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THILL -- 12 Ocak 2008; 19:23:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THILL

ama benim bi arkadaşda aynısı var. readon x1050 si garantide.yarın 1 ay dolacak ve yenisini isteme hakkı doğuyor. 1 aydır kullanıyor anakartın üstündeki dahili ekran girişini. mesela 1 seneden çok daha eski olan gta sanandreası oynayabiliryor.ekran kartının üzerindeki 64 mb.tamam sanandreas çok şey gerektirmiyor ama o da sonuçta ucuz bi anakart ve üzerindeki 64mb lık bi dahili görüntü yuvası

kardeş bunu ne için dedin?vga da sorun çıkarıyor lafıma mı?eger onaysa hiç beklemedigin bi anda tanımamazlık yapıyor driveri baştan yükleyim diyorsun yüklenmiyor.az önce bitane asus anakartta ses sorunu vardı.aynı ob vga dedigim gibi bundada aynısı kendi cd sinden olan driver yüklenmiyor.bence gigabyte al

• hayır o lafına değil.yani onborad görüntü özelliği varya ona vurgu yapmak istedim.evet gigabyte daha mantıllı duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus anakartlarda ses ..gibi sorunların çıktğını söylemişsiniz. 2 senedir Asus anakart kullanıyorum ve rahat 20 kere format atmışımdır. Hiçbir zaman ne ses ne görüntü sorun yaşamadım. Hani Asus anakartlarda bi sorun yaşamazsın kullandığım için söylüyorum ama Gigabyte öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umut GÖRGÜLÜ

Asus anakartlarda ses ..gibi sorunların çıktğını söylemişsiniz. 2 senedir Asus anakart kullanıyorum ve rahat 20 kere format atmışımdır. Hiçbir zaman ne ses ne görüntü sorun yaşamadım. Hani Asus anakartlarda bi sorun yaşamazsın kullandığım için söylüyorum ama Gigabyte öneririm

bütün asus kartlarda çıkacak diye bişe yok.belki senin diger formatında çıkacak.bende asus kullanıyorum bende çıktı ses sorunu.arkadaşım asus kullanıyo onda çıktı ses sorunu.az önce forumda bi arkadaşta konu açmış asus anakart ses sorunu diye.ve daha bir çok konu açılmıştı böyle

• Yakınlarıma topadığım 5,6 pc de asus anakart kullandım sadece birinde ön portların hatalı bağlanması dolayısıyla bi arıza oldu o arızada da direk değişim yapmışlardı uğraşmadık.
    eğer asus ile gigabyte arasında kalsam ve özellikleride aynı olsa (senin söylediğin kartlara bakmadım) kesinlikle asus seçerdim.

yazılımlarının yüklenmediği falan hikaye yapamayan asusda da yapamıyo. bene asus.
  • hııı o kadar topic açan insanlar hikaye yazıyor
  • Bahsi geçen ses sorunları nedir? ses çiplerimi bozuluyo ses kanalarında arızamı oluyo?
    problemi formatla çözebildiğiniz düşünülürse problem yazılımsal. bu durumda anakart değil kullandığınız yazılımlar problemli.
  • hemen söyleyim benim yaşadıgım sorunu.bilgisayar gayet güzel kapadıktan 1,2 saat sonra tekrar açtım bilgisayarı ama xp dosya hatası verdi.bende zaten format atayim diyordum bahanesi oldu buda.onarma yapmakla ugraşmadım formatı attım sorunsuz olarak.daha sonra asus'un kendi orginal cd siyle driverleri yükledim.ses driveri yüklenirken dosyalar filan kopyalandı pat hata driver yüklenemedi gibi bi sorun verdi.ama diger driverlerde bişe yok.tekrar denedim yok kaldırdım bidaha denedim yok.internetten yeni sürücü indirdim yok.önceden sorunsuz olarak yüklenen driver bu kez sorun çıkarttı.istersen devamını yazarım ama yeterli sanırım
  • Ses sorunları nasıl birşşey böle kesik kesikmi çalıyor bende asus kullanıyorum memlunum forever asus
  • peki problemi nasıl çözdün? sessizmi kullanıyosun pc yi.
    tabi asus anakartlar bozulmaz die bilşi yok ama gigabyte dan daha ii olduğunu söyleyebilirim.
  • 2,3 kez daha format attım olmadı en sonunda forumdan bi arkadaş bi tavsiyede bulundu.formattan sonra bilgisayar ilk açıldıgında hiç bişey yapmadan ilk olarak ses driverini yükle dedi.bende son kez bi format atıp arkadaşın dedigini yaptım sorun kalktı ortadan
  • Dostum bu durumda yazılımsalmış işte baştada söylediğim gibi senin yüklediğin yazılımlardan oluyomuş.
  • pardon benim yükledigim yazılımlardan mı oluyormuşşş?hıı dogru olabilir eger asus' un yüklenen sürücüleri birbirlerine sorun çıkarıyorsa haklısın yükledigim yazılımlardan.
  • Anladığım kadarıyla sorun sende passat1905. Bi driverı ilk yüklemeyle son yükleme arasında ASUS ANAKARTIN ne suçu var anlamış değilim. Ama uzatmanın bir anlamıda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umut GÖRGÜLÜ

Anladığım kadarıyla sorun sende passat1905. Bi driverı ilk yüklemeyle son yükleme arasında ASUS ANAKARTIN ne suçu var anlamış değilim. Ama uzatmanın bir anlamıda yok.

alalaaa sorun nasıl bende oluyor???sorunu çözen benim sorun bende oluyor sen nasıl bi alaka kurdun bende anlamadım.hadi 0,000001 ihtimal sorun bende diyelim peki bu arkadaşta benim ikizim filan mı aynı hatayı buda yapsın

http://forum.donanimhaber.com/m_20306002/mpage_1/key_//tm.htm#20312791

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.