Şimdi Ara

Hemen Asus F3Sc laptop nasıl xp yükleyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kendime Asus F3Sc notebook aldım bilgisayarı ilk açtığımda vista yüklüydü. Ben bunu xp ye çevirmek istiyorum xp cd sini taktım yeniden başlattım formata girdikten sonra hardiski tanımıyor diyorki F3 çık ben make disk yaparak hardiski tanıtmak istiyorum ama bir türlü make diski yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

• 1. Forumda arama yaparak yolu öğrenebilirsin.
    2. Aynı konuyu 5-6 defa açman forumda kirlilikten başka birşeye yaramaz. Bu sebeple forumdan uzaklaştırılabilirsin.
    3. Hala bulamadıysanhttp://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=4&t=8 adresine bakabilirsin.
  • asus f3 serisine xp driverleri buldun mu?bende de f3 serisi laptop var ama sitesinden baktım asusun sadece vista driverleri var sanki xp adam değilmiş gibi yapmamışlar xp ye driver
  • bende baktım ama belki vistanın driverleri xp yede olur
  • banba kızan arkadaşa çok teşekkür ederim allah senden razı olsun kusura bakma o kadar konu açtığım için
  • Sevgili o__duman,
    Estagfurullah kizmak haddimiz degildir. Sadece forumu duzgun kullanmanin gerekliligini hatirlattim. Yanlis anlama olduysa uzgunum.
    Bu arada xp driverlarini asus bu model icin yayinlamamis olsada benzer kasayi kullanan notebook modellerinin driverlari ile bu sorun giderilebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.