Şimdi Ara

HEMEN ALINACAK...FOCUS,COROLLA,C4,MAZDA 3 ? 2. ELDE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar kısmetse bu hafta içinde bir otomobil alma niyetindeyim...

Düşündüğüm modeller : Yeni Ford Focus HB, Toyota Corolla HB, Citroen C4 ve Mazda 3... 2.el almayı düşünüyorum....

Bu otomobilleri lütfen karşılaştırınız... Birbirlerine üstünlükleri nelerdir? Yakıt tüketimleri, bakıma girdiklerinde çıkardıkları masraflar, yaşanılan sorunlar vs...

Öncelikli olarak sorun çıkarmayacak araç aramaktayım bazı kronik sorunlardan bahsedilmiş bu modeller için özellik C4 te bazı sorunlar olduğu konuşuluyor görüşlerinizi lütfen benimle ve forum kullanıcılarıyla paylaşınız...

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infsphinx -- 30 Haziran 2007; 1:26:18 >

• ikinci el düşünüyosan önce toyotaya sonra forda bak. diğerlerinden daha dayanıklıdır. özellikle corolla almanı öneririm ama dizaynı pek hoş değil.
  • Salla ford'u,toyota'yı..

Bence Mazda 3

Tüpüne de taktın mı dünyalar senin olacak.Daha ne istiyorsun yaw
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::RRR::. -- 4 Temmuz 2007; 20:04:12 >
  • Geçen hafta 2.el bir araba aldım ve yaklaşık 1 aydır aynı bu 4 model üzerine düşünüyordum. (Aslında fantezi olarak mondeo ve alfa156 da düşündüm ama mantığım bu 4ünü önüme koymuştu)

Bazı kriterlere dayanarak tek tek alternatifleri eledim.

1. Toyota 2.eli iyi ve servisi de diğerlerine kıyasla daha iyi denebilir, fakat dizaynı azıcık bile hoşuma gitmediği için önce o elendi.
    2. Senin de bahsettiğin gibi çeşitli sorunları ve 2.elinin iyi olmaması yüzünden C4 de elendi ama tasarımını çok beğendiğim bir araçtır.
    3. Tüm markalar arasında en az arıza ve sorun çıkaran araç olmasına ve harika bir tasarımı ayrıca diğerlerine kyıasla aynı fiyata daha çok donanım barındırmasına rağmen, çok fazla japon arabası olduğu için ailemin baskısıyla Mazda 3ü de elemek zorunda kaldım :(

Son olarak geriye servisi rezalet olan ancak 2.eli gayet kuvvetli, işçilik ve tasarım olarakta belli bir seviyenin üzerinde olan bunlara ek olarak ilk sahibinin de çok temiz kullandığı Ford Focusu tercih ettim.

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, şehiriçi ve şehirlerarası 1000km kadar yol yaptım. Kusursuz yol tutuşu, keyifli bir sürüş ve konforlu iç dizaynı ve daha bir çok etken bana bu arabayı iyiki almışım dedirtti. Tabi zevkler ve renkler ve vermeyi düşündüğün para değişiyor.

Hangi aracı alırsan al, umarım keyifle kullanır, kazasız-belasız-sorunsuz uzun kmler yaparsın.

Not: elediğim diğer araçlar hakkında yaptığım yorumlar tamamen şahsıma aittir, lütfen mesela kalkıpta bir mazda 3 hayranı arkadaş sanki ailesine küfür etmişim gibi bana sataşıp, vay sen nasıl öyle dersin benim arabama demesin, tekrar ediyorum bunlar BENİM fikirlerim, saygılar..

• eyw arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar sürüşler nasip etsin...

mazda 3 dynamic triptronik için kaparomu verdim... Doya doya binmek nasip olur inşallah...
  • bu araçlar içerisinde kasa değişimi olarak ford focus en yeni model..madem ikinci el araç alacaksınız aracı alırken yarın satacakmışsınız gibi düşünmenizde fayda var..saydığınız araçlar içerisinde yeni kasa ve model itibarıyla yüksek olması nedeniyle focus ilk tercih olmalıdır..zaten donanım hariç diğer her yönden diğer araçlardan öndedir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden 2 ayrı yere konuyu actın arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

eyw arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar sürüşler nasip etsin...

mazda 3 dynamic triptronik için kaparomu verdim... Doya doya binmek nasip olur inşallah...

Oh süper olmuş, harika bir seçim
    Güle güle kazasız belasız binersin inşallah, şimdiden hayırlı olsun..
  • eyw kardeş çok saolasın...

Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
  • Allah kaza bela vermeden sürmeyi sanip etsin
  • eyw heLLWeapon hepimize inşallah...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.