Şimdi Ara

Hemen 2. ele düsmüs!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha 1000 km olmus hemen satıyor. Sıkısmıssa bilemeyeceğim ama camasır degistirir gibi araba değistirmek

Insan arastırır bakar kafasına yatarsa alır. Sonucta az para verilmiyor.

Edit: Almayı düsünen varsa belki daha uygun bir alternatif olusturabilir bu ilan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanka -- 21 Mayıs 2007; 19:15:44 >

• belli olmaz belki arabayı aldıktan sonra piyango vurdu
  • Ucuza alma ihtimalide var..Ufak defolu alıp yaptırdıkdan sonra satabilir..

Gerçi ne olursa olsun 2. ele bu kadar çabuk düşmesi düşündürücü bir yerde..
  • ilginç test aracı dicem takas olabilir diyo[alala.gif]
  • Belki para batıyodur adama
  • bence umduğunu bulamamış bu araçta.baksanıza üst modellerle takas yapmak istiyo
  • Bence ticari bi oyun diyorum adam arabayı kredili almıştır üç milyar aşağısına peşin vermeyi düşünüyordur . sonuçta elinde 38 milyar para olacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iptas

Bence ticari bi oyun diyorum adam arabayı kredili almıştır üç milyar aşağısına peşin vermeyi düşünüyordur . sonuçta elinde 38 milyar para olacak....

araca kredi çektiyse üzerinde haciz vardır bu durumda borcunu kapatmadan satamazki
  • Valla kredi kullansa 30.000 ytl icin 18 ay vadeye 36 küsür geri ödemesi var.
    3 milyarda oradan etti mi ayak üstü 10 kagıt.
  • Hocam banka kredisi kullanmıştır mesala tüketici kredisi olunca arabaya haciz koymaya gerek yok. Başka bir şey düşünemiyorum yoksa 1000 km araba satılır ise bi nedeni olmalı... ilginç Belkide işler kötü gitmiştir. Adam takas da edebilirim diyor oda konun başka bir boyutu arabayı almadan aklın neredeydi derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 21 Mayıs 2007; 19:59:05 >
  • trafif.gov.tr plaka sorgulamasında ki sonuç
    Araç Bilgileri
    Marka TOYOTA
    Model 2007
    Sahip Belge Tarihi 09/04/2007
    Tescil Birimi KAYSERİ
    Renk1 KIRMIZI
    Renk2 ---
    Cinsi OTOMOBİL
    Çalıntı mı HAYIR
    Tahdit YOK
    Yok
  • Çok Anormal karşılamamak lazım. Almıştır begenmemiştir satıyordur. Zira bende aracımı o şekilde sattım daha 26.000 km deyken
  • Ayrıca adam arabayı alalı 1,5 ay olmuş.. Demek ki begenmemiş, skılmış, eline para geçmiş vs.
  • Adam belliki çok araştırmış fakat aradığı rahatlığı bulamamış. Ki Bmw gibi aralarla takas etmek istiyor. Yüzdeyüz daha evvelden kullandıgıda bmw vesaire dir. Ki o alıştığı rahatlığı bulamamıştır . Anormal bir durum yok. Çok var böyle. Ayrıca para adamın. Alan Memnun Satan memnun burda rahatsız olunacak birşey göremedim ben ama sizin takdiriniz tabiki de..

Saygılar.
  • benzinli çok yakıyor diye satıyordur belki
  • adam 40 a almış, memnun kalmamış 38 e satıyor, çok da şaşılası bir durum yok.
  • Ben şuana kadar birkee airus gördüm ama yakından görünce çok tipsiz geldi açıkcası...
    zaten çıkalı nezamn oldu yollarda gözükmüyor
  • off bune para bee. Biz yanından geçemeyiz bu arabanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

off bune para bee. Biz yanından geçemeyiz bu arabanın

zaten etmez o parayı en fazla 33 yapar bence oda biniciye
  • 38 ytl bencede etmez edeceği en fazla 35
    quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

off bune para bee. Biz yanından geçemeyiz bu arabanın

zaten etmez o parayı en fazla 33 yapar bence oda biniciye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 21 Mayıs 2007; 21:35:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.