Şimdi Ara

Hem uni.hem bolum degistirmek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar birsey sormak istiyorum size

Bu yil ist.da bir dis hekimligi kazandim.sevgilime ise doguda bir eczacilik geldi.simdi kendisi hem ayni sehirde olalim hem de ecz.ilgili kararsiz oldugu icin uni ve bolum degistirmek istiyo istedigi yer bogazici yonetim bilisim sistemleri ygs6 ile aliyor ve puani yetiyor.bu mumkun mu hem uni.hem bolum ayni anda degistirmek?

Bir de sizce bir bayan icin ecz.daha uygun degil mi.ben ortalamasini yuksek tutup ist.bir uni.ye gecmesi taraftariyim.

Ikimiz de goruslerinizi merakla bekliyoruz iyi bayramlar simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarii

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi yatay geçisle ilk eğitim yılının sonunda geçebilir.

• pondsgeek P kullanıcısına yanıt
    Tesekurler

• Bildiğim kadarıyla yatay geçiş sadece alakalı bölümler arasında olabiliyor.
  • Arkadaş söylemiş gerçi zatende merkezi yatay geçiş yapabilir diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eczacilik hakkinda dusunceleriniz nelerdir acaba sizce gecmeli mi.kendisinin cok istedigi bi bolum yok amaci sadece ist.a gecmek

• Yatay geçişle geçebilir. Not ortalamasının 2.00'nin üstünde olması ve alttan dersi olmaması lazım. Onun dışında kontenjan sınırlaması var mı, veya üniversitenin kabul için şartları falan olur mu onu bilmem.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Tesekurler ecz.hakkinda fikirleriniz nelerdir

• Benim açıkçası eczacılık hakkında çok bi bilgim yok ama bu bölümde hakkında çok konu açılmıştı onları okumuşluğum var. Genel kanı eski prestiji yok bölümün, özellikle iş eczane açmaya gelince mezunlar çok sıkıntı çekiyorlarmış, hem büyük şehirlerde hem küçük şehirlerde. Onun dışında devletin ilaç politikası sürekli değişiyormuş, yani dün yasal olup peynir ekmek gibi satılan bir ilaç yarın yasaklanabiliyor. Kanser ilaçlarına falan sınırlama konuluyor arada olan eczacıya oluyor.

Puanı yetiyorsa keşke ilk başta seçseymiş boun ybs. Şartlar sağlanırsa geçsin bence boun ybs'ye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.