Şimdi Ara

Hem PMYO hem 4 yıllık Üniversite? (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar net bilgisi olanlardan bir yardım istiyorum.Ben İzmir Polis Meslek Yüksek Okulu'nu kazandım geçenlerde.Asıl olarak.Üniversite yerleştirmelerinde de Sivas Makina Mühendisliğini kazandım.Benim merak ettiğim konuysa şu: Sivas'a gidip kaydımı yaptırıp 2 yıllığına kaydı dondurup PMYO yu 2 yıl okuyabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Policef -- 21 Ağustos 2012; 14:05:02 >

• yokmuş oyle bırşey bende senın gıbı yaptırcktım 1.sene sonunda kaydı sıldırmek zorunda kalcakmısız bende afyon okul oncesini kazandım kac gündür kafayı yıycem hangısıne gıdecegım dıye bir çok kısıyle konustum en sonunda üniye gitmeye karar verdim cunku 4sene sonra tekrar polis olabılırım ama polis olursam bi daha üniversite okuyamam sen sey dusunuyorsunn 2yıl zararda oluruz tekrar polis olursak ama polislerin emekli yası 55e cıkmıs yanı 35sene polislık yapmak zorundayız gerisini sen dusun
  • ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fıraty -- 25 Ağustos 2012; 0:53:08 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.