Türkcell e yeni geçtim de gençturkcell tarifesi ile birlikte gençplus tan da faydalanabiliyo muyuz ? ilk 10sn ücretsiz ve heryöne 5dk 50kr muş gençplusta
olmuyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
Türkcell e yeni geçtim de gençturkcell tarifesi ile birlikte gençplus tan da faydalanabiliyo muyuz ? ilk 10sn ücretsiz ve heryöne 5dk 50kr muş gençplusta
gencTarife ayrı, Genc Plus ayrı tarifelerdir, yalnızca birini seçmek zorundasınız.
Gnctrkcll tarife değil, kulüp. Katılırsan kampanyalardan yararlanırsın, katılmazsan faydalanamazsın. Gençplus ise tarife.
İlk 10 saniye ücretsiz olayı yılbaşına kadar.
benim bir sorum olacak.. bende 2tane hat var biri genç turkcell 29tl lik tarife, diğeride tarife saniye.. ben bu tarife saniye hattımı sabit hatsız genç tarifeye geçirebilirimiyim? tarife saniye hattımı öğrenci olan arkadaşım kullanıyor diye geçiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: JuST1Ce
benim bir sorum olacak.. bende 2tane hat var biri genç turkcell 29tl lik tarife, diğeride tarife saniye.. ben bu tarife saniye hattımı sabit hatsız genç tarifeye geçirebilirimiyim? tarife saniye hattımı öğrenci olan arkadaşım kullanıyor diye geçiyor..
Kural şudur,25 yaş altındaki her şahıs tek hattı Genç Tarifeli yapabilir.