Şimdi Ara

Hem Fallout 3'ün hem de Fallout: New Vegas'ın yeni versiyonları geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem Fallout 3'ün hem de Fallout: New Vegas'ın yeni versiyonları geliyor
    Amazon Prime Video'da yayınlanan dizi uyarlaması sayesinde popülerliği daha da artan Fallout serisi, oyun tarafında da yeniden hareketlenmeye başlıyor. Son olarak 2018 yapımı Fallout 76 ile oyunseverlerin karşısına çıkan serinin ana seriye beşinci bir oyun ekleyeceği bir süredir konuşuluyor. Ancak görünen o ki Fallout oyunlarına dair planlar bununla sınırlı değil.

Fallout 3 ve Fallout: New Vegas'ın Remastered Versiyonları Geliyor

Microsoft ve Xbox cephesinde yaşananları yakından takip eden Windows Central'ın özel haberine göre şu anda hem Fallout 3'ün hem de Fallout: New Vegas'ın yenilenmiş versiyonları hazırlanıyor.

Fallout oyunlarının bu yenilenmiş versiyonlarının aynı The Elder Scrolls 4: Oblivion Remastered gibi remastered versiyonlar olacağı; yani oyunları baştan yapmak yerine, var olan oyunları yenilenmiş grafikler ve kontrollerle güncelleyeceği belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.Amazon'un Tomb Raider dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı

Bethesda ya da Microsoft henüz konu hakkında bir açıklama yapmış değil ki oyunlar yayınlanana kadar da bu durum değişmeyebilir. Çünkü hatırlarsanız Bethesda, Oblivion konusunda da benzer bir yol izlemiş ve uzun süre söylenti olarak kalan Remastered versiyonunu bir anda yayınlamıştı.

Stüdyonun bu stratejisi sebebiyle oyunların ne zaman çıkacağını kestirmek güç. Ancak Fallout 3 Remastered'ın New Vegas'tan daha önce gelmesi bekleniyor. New Vegas Remastered'ın çıkışı birkaç yılı bulabilir.

Kaynak:https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/fallout-3-is-getting-a-remaster-after-all-and-new-vegas-is-too-but-thats-not-what-the-tv-shows-countdown-timer-is-for

• Fallout 3 new vegas serinin en güzel oyunuydu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tıpkı Oblivion Remastered gibi Gamebyro denen çöpten güncel Unreal Engine'e taşınacak, dolayısı ile büyüleyici bir grafik gelişimine hazır olun fakat oynanış yönünden hemen hemen hiç bir şey beklemeyin.

Hakeza Oblivion Remastered'da mevcut Oblivion'da bilinen ve topluluk tarafından Unoffical Patch (Nexus Mods'da bulabilirsiniz) ile çıkışından sonra yıllar boyu kademe kademe uğraşılarak giderilen hatalarının bir tekine dahi dokunulmadan yeni motora taşındı, Fallout 3'ün ne denli güdük olduğunu düşünecek olursa bu noktada yine mevzuyu sırtlanan New Vegas olacaktır.

• Fallout 4 oynuyorum bu aralar bu sanırım 3. Oynaniyisim.
    Bunlar çıkınca yeniden alıp oynarım sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oblivion remastered gibi olacaksa hiç olmasın gitti 27 dolarım çöpe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fhalei kullanıcısına yanıt
    Ben 3 ü de oynamıştım ilk çıktığında ve beğenmiştim, basit yapısını ben daha çok sevmiştim. Yıllar sonra New Vegas da oynadım. New Vegas üzerine çok şey koyuyor ve çok geniş bir potansiyele sahip ama ben ilkini daha ilgi çekici bulmuştum. New Vegas'ta uzun oynama saatlerini sevenler için çok iyiydi ve özellikle güzel DLC'lere sahipti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.