ARKADAŞLAR HEM EVDE HEM ARABADA KULLANABİLECEĞİM ŞARJLI SÜPÜRGE SEÇENEKLERİ SUNAR MISINIZ? EN FAZLA 60-70 YTL CİVARI OLSUN YETER..ÇEKİM KUVVETİ İYİ OLSUN
Arabada kullanacağınıza göre araba şarj ünitesi olan modeller daah çok işinize yarayacaktır.Alırken dikkat edin.
iyi de neye dikkat edeyim hadi önerilerinizi bekliom
quote:
Orjinalden alıntı: kapisiz
iyi de neye dikkat edeyim hadi önerilerinizi bekliom
sayın arkadaşım iyi markalar belli bu klima degilki onuna şununada dikkat edilmesini soruyorsunuz kaliteli ve candogan beyinde dedigi gibi araba şarjı özelligi olan birini alın
premier gibi markaları unutun bu yeter
BU SİTEDEKİ NASIL BEYLER? Bİ DE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ GÜVENLİ Mİ LÜTFEN YARDIM...http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pCategoryId=3100&pSubCategoryId=3102&pBrandId=38218&pInstanceId=100416
Siteyi bilmiyorum ama güzel bir model.Avantajı da döner fırçalı turbo başlığının olması.Yani döşemeyi döverek temizler,kıyı tüyü bir hamlede toplar.Bence olabilir.
saol candoğan kardeş...peki bu ürünü almaya karar verdim..hangi siteden almamı önerirsiniz? herkesin önerisini bekliyorum..satış sonrası desteği vs olsun..
pratikev sitesine güvenebilirsin. ben 6-7 ürün aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. ancak şarzlı süpürgeye birşey diyemeyeceğim. ben philips in 850 watt olanından aldım. kablosuda oldukça uzun onu kullanıyorum. emiş gücü çok iyi. ama şarjlı değil. şarjlı olanların emiş gücü daha az oluyor(muş).
quote:
Orjinalden alıntı: kapisiz
saol candoğan kardeş...peki bu ürünü almaya karar verdim..hangi siteden almamı önerirsiniz? herkesin önerisini bekliyorum..satış sonrası desteği vs olsun..